Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
3.11.15 10:58
@Martrich píše:
mě ta malá vůbec nevadila, naopak, jen kdyby jí namluvilo dítě a ne dospělý měnící hlas, to mi vadí nejvíc :mrgreen:

Mně nevadila vůbec, ale koukala jsem na to v raném mládí no, teď už bych ten seriál jako takový nedávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.11.15 10:58
@radkka píše:
Já myslím, že se rozejdou, bude to chvíli trvat ale rozejdou. Nehodí se k sobě, což bylo dost vidět na jejich setkání s Romanovými přáteli :lol:

no to určitě, jsou jak otec a dcera, to už by snad ta Sabina jako herečka se k němu hodila víc co by milenka. Takhle vypadaj jak manažer s venkovskou slípkou mi přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.11.15 10:59
@radkka píše:
Mně nevadila vůbec, ale koukala jsem na to v raném mládí no, teď už bych ten seriál jako takový nedávala :mrgreen:

mě to baví pořád :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.11.15 10:59

Kouďák a spol nikdy neomrzí, zase je to seriál, kde se člověk zasměje, nejde o děj, ale ty hlášky atd.., stejně tak Ženatý se závazky, Přátelé… to já můžu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.15 11:00
@Martrich píše:
souhlas! Ale zase jim třeba nemusí platit za to velkej honorář a ušetří :mrgreen:

No, zadarmo tam taky nebudou :think: Já proti nim jako lidem nic nemám, ale prostě proč se živit něčím, co vůbec neumím? Tím narážím tedy hlavně na dospělé neherce bez sebereflexe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.15 11:00
@Martrich píše:
Kouďák a spol nikdy neomrzí, zase je to seriál, kde se člověk zasměje, nejde o děj, ale ty hlášky atd.., stejně tak Ženatý se závazky, Přátelé… to já můžu :mrgreen: :mrgreen:

Ženatý se závazky jsou dloooouho neviděla, to jsem taky zbožňovala :palec: A Přátele umím zpaměti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.11.15 11:01
@radkka píše:
No, zadarmo tam taky nebudou :think: Já proti nim jako lidem nic nemám, ale prostě proč se živit něčím, co vůbec neumím? Tím narážím tedy hlavně na dospělé neherce bez sebereflexe.

no to je taky fakt, ale ono je to často i v reálném životě. O některých doktorech vážně pochybuji, že mají diplom, o sestřičkách ani nemluvím, nebo například prodavačka znuděná na první pohled a otrávená, co jako po ní chci, to stojí také za to. Lidi by si měli rozmyslet, jakou práci vlastně chtějí dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.11.15 11:02
@radkka píše: Ženatý se závazky jsou dloooouho neviděla, to jsem taky zbožňovala :palec: A Přátele umím zpaměti :mrgreen:

ještě jsem ráda sledovala Chůvu Fajn, ta mě taky bavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.11.15 11:05

@radkka no máš pravdu s urbankou ale dlouho neměla prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Martrich píše:
no to je taky fakt, ale ono je to často i v reálném životě. O některých doktorech vážně pochybuji, že mají diplom, o sestřičkách ani nemluvím, nebo například prodavačka znuděná na první pohled a otrávená, co jako po ní chci, to stojí také za to. Lidi by si měli rozmyslet, jakou práci vlastně chtějí dělat :think:

Tak ty prodavačky ještě chápu, za minimální mzdu bych se taky neroztrhla :oops: I když příjemné to od nich není, to je pravda.

@Martrich píše:
ještě jsem ráda sledovala Chůvu Fajn, ta mě taky bavila :mrgreen:

Jo, tu jsem nedavno znovu shlédla na youtube :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@věrasek80 píše:
@radkka no máš pravdu s urbankou ale dlouho neměla prostor

Jo tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
3.11.15 11:21

No někdy nejde dělat, co člověk přesně chce a znuděná prodavačka může mít jen blbej den, mohlo se jí něco přihodit, ale to často lidi nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.11.15 11:30

Holky já prodavačku dělala tak vím o co jde, že jsou kolikrát znudění atp tak já se nedivím, jak by se vám třeba ráno líbilo přijít na směnu a 30min před koncem směny přijde vedení že musíte zůstat do večera a nebo jste v práci a ze školy vám zavolají že dítěti je zle a vedení vás nepustí že pokud neumírá tak ve škole vydrží-toto jsou běžné praktiky kauflandu a albertu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
3.11.15 11:31

@věrasek80 jj přesné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.15 11:33
@věrasek80 píše:
Holky já prodavačku dělala tak vím o co jde, že jsou kolikrát znudění atp tak já se nedivím, jak by se vám třeba ráno líbilo přijít na směnu a 30min před koncem směny přijde vedení že musíte zůstat do večera a nebo jste v práci a ze školy vám zavolají že dítěti je zle a vedení vás nepustí že pokud neumírá tak ve škole vydrží-toto jsou běžné praktiky kauflandu a albertu :nevim: :nevim:

Já se jim opravdu nedivím. Je to smutný, aspoň, že o svátcích bude muset být zavřeno. Je mi jich vždycky hrozně líto, většinou jsou to maminky od rodin a o svátcích makaj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí