Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
3.11.15 13:00
@radkka píše:
Však tam tyhle slečny jsou také značně znuděné a nemysli si, že tam vydělávají nějaké horentní sumy :nevim:

to já si ani nemyslím, na druhou stranu je to jejich volba. Vím, že ne každý může najít práci, ale tohle mě vždycky vytáčí. Nicméně chápu to i z druhé strany, já bych to dělat nemohla. Kdysi jsem dělala brigádu za pokladnou a po pár dnech jsem měla chuť některé zákazníky poslat někam. Taky jsem měla představu, jak to musí být krásné dělat s lidmi, ale velmi rychle mě to přešlo. :oops: :oops: Tím rozhodně nikoho neodsuzuji a vůbec, totální odbočka z Ulice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.15 13:03
@Martrich píše:
to já si ani nemyslím, na druhou stranu je to jejich volba. Vím, že ne každý může najít práci, ale tohle mě vždycky vytáčí. Nicméně chápu to i z druhé strany, já bych to dělat nemohla. Kdysi jsem dělala brigádu za pokladnou a po pár dnech jsem měla chuť některé zákazníky poslat někam. Taky jsem měla představu, jak to musí být krásné dělat s lidmi, ale velmi rychle mě to přešlo. :oops: :oops: Tím rozhodně nikoho neodsuzuji a vůbec, totální odbočka z Ulice :mrgreen: :mrgreen:

To já s lidmi pracovat nechtěla nikdy :mrgreen: Občas vypomáhám kamarádovi za barem a kde koho mám chuť poslat do pr.dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.11.15 13:55

Viděli Pavelku v ukázce filmu padesátka? :lol:

http://kultura.zpravy.idnes.cz/…divadlo.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.11.15 14:20

@radkka já neříkám že mají málo práce ale mají za tu práci alespon velmi slušné peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.11.15 14:26

@kometaO5 kde si na to přišla že se o to prodavačky perou a to co je navíc tak seberou daně a odvody a člověk má opět nic, znám dost prodavaček co svátky odmítají a je jich většina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.11.15 14:50

Holky, nevím, jestli uvidím dnešek, tak kdyby se někomu chtělo mi to tu lehce naznačit (rozuměj popsat do detailů :mrgreen: ) a třeba přeškrtnout… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.11.15 15:36
@věrasek80 píše:
@kometaO5 kde si na to přišla že se o to prodavačky perou a to co je navíc tak seberou daně a odvody a člověk má opět nic, znám dost prodavaček co svátky odmítají a je jich většina

pokud prodavačka prodává o svátku, nebo neděli, jde většinou o směnej provoz a tam se na příplatky moc nehraje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
3.11.15 15:42
@věrasek80 píše:
Říkaly mi to nezávisle na sobě dvě moje známé, obě pracují jako pokladní v obchodních centrech. Dokonce prý je dost lidí naštvaných, že jim zavřením obchodů ve svátky seberou jednu z mála příležitostí jak si aspoň trochu zvýšit plat. Toto bych si nevymyslela…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
3.11.15 18:44

Otas je nejlepsi :palec:, jak to pekne vysvetlil Mojmirovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.11.15 20:40
@Gosi píše:
pokud prodavačka prodává o svátku, nebo neděli, jde většinou o směnej provoz a tam se na příplatky moc nehraje… :nevim:

směna nesměna
za práci ve svátek náleží příplatek ve výši 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.11.15 21:32

@věrasek80 já jsem dělala ve vedení jednoho supermarketu a tam se taky holky předháněly, která bude mít svátek, protože tam byl příplatek 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.11.15 21:39

@kometaO5 tak já v obchodě dělala a nikdo svátky dělat nechtěl a stále tam mám známé ale mám srovnání s prahou a také z plzní oproti našemu ostravsku a liší se platy dle měst já tu měla za 2víkendy v měsíci základ a třeba švagrová v praze měla vždy dvojnásobek než já a v plzni sestra o polovinu více jak já za stejný počet dní a hodin, ne všude tě dají 100procentní příplatek třeba albert a kaufland na příplatky nehraje, ale tesco je třeba dává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.11.15 21:53

@věrasek80 100% příplatek dát musí, je to dle Zákoníku práce…
divila bych se, že by to tak velké řetězce nedávaly…doporučila bych pořádně si proštudovat výplatní pásku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
3.11.15 21:55

Jejda, co to tam ta Anička s tou bylinářkou vyvádí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.11.15 22:24
@kometaO5 píše:
Jenže prodavačky se kolikrát o práci ve svátek perou - hlavně je to se 100% příplatkem!

Přesně tak, já jsem se také psala na všechny státní svátky, prachy jsou prachy :) Ale my měli na Štědrý den zavřeno, to bych nešla :P
Dělala jsem na pokladně v plavečáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky