Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verčule píše:
Holky tady vam posilam fotku Terezkyjak jsem psala je to drobiis
Je hubenější, nevím, proč jí v ulici oblékají jak neforemný kredenc ![]()
@PetrušeKl píše:
@Verčule To je tak hezká holka! A štíhlá! Já nevím, že jí v té Ulici tak divně oblékají, přidává jí to léta i kila… Pěkná fotka
souhlasím, občas kouknu na její profil na FB, dává tam často fotky a moc jí to sluší. Taky nechápu, co s ní v Ulici dělají, vypadá tam divně, jako kdyby se jí chtěli za něco pomstít, oblékají ji hrozně a ty vlasy takhle stažený jí moc sluší, víc než rozpuštěné s tou patkou. Navíc se tady krásně směje, v Ulici se většinou tváří tragicky.
@Marcam píše:
A ještě tam psal ten herec, co hraje Kuřízka, že by to v reálu nedělal, že si váží rodiny.Tak to mě potěšil.
Chtěla bych vidět, jak by kdokoliv napsal, že by to udělal i v reálu a že je to v pohodě ![]()
@Fjodorka píše:
Chtěla bych vidět, jak by kdokoliv napsal, že by to udělal i v reálu a že je to v pohodě
To by měla manželka asi radost ![]()
Ja vedela ze vam udelam radost
jo je fakt pekna drobna jako holcicka.no jeste ze nejsem herecka to nevim co za zrudnost bych v tv predvadela ja
protoze kdyz dokazou takhle zmrsit Patricii co teprva me
a dekuju
@Verčule Terka vypadá výborně, nechápu proč jí schovávají třeba prsa pod saka ![]()
To fakt seškrabovali prvňákům s lavic tolik žvýkaček? To mají tu třídu kde.
@vokishka píše:
To fakt seškrabovali prvňákům s lavic tolik žvýkaček? To mají tu třídu kde.
To me presne napadlo. Nejdriv mi to prislo, ja trida dilen ![]()
A teda Kvetak uz to dost prehani, Nyklova je z ni na prasky. A jeste nasadi do kramu Urbanku
. Ta tam asi bude platna…
Mě dnes nejvíc zaujalo jak Světlana okrajovala jablka - oloupala, rozkrojila, vykrojila jádřinec…a šup s tím vším do jedné mísy ![]()
@kometaO5 píše:
Mě dnes nejvíc zaujalo jak Světlana okrajovala jablka - oloupala, rozkrojila, vykrojila jádřinec…a šup s tím vším do jedné mísy
Fakt??
Ja se nezamerila, to je prca ![]()
@KPKristy píše:
Fakt??Ja se nezamerila, to je prca
Já totiž při sledování Ulice dělala totéž, ale měla jsem mísy dvě…
@Martrich píše:
i s Bylinou a Bedřichem, Emu bych vrátila Evě a dala bych tam Midloně, s tím je aspoň sranda, ten herec to hraje pefektně![]()
![]()
Souhlas
A ještě bych dala větší prostor Tondovi HLožánkovi ![]()
Tak já už vím, jak to dopadne s Marem a Motykou…
Opět se chytnou kvůli dítěti…Mara naštvaně bere svou matku na víkend do Mikulova…tam se pomocí matcinych intrik seznamuje s jitkou cvancarovou…ta ho opije, lituje a svede…vyspí se spolu…
Mezitím Motyce došlo, že vlastně to dítě chce…celá stastna čeká i s masem v troubě na maru, aby mu to řekla.
On přijíždí i s matkou…je zařazeny…motyka ho odtahne do vedlejšího pokoje a oznamuje mu, že dítě chce…on šťastný a provinily zároveň…
Jdou k jeho matce…ta nic netuší…schválně ovšem pronese před motykou jestli hodla zavolat jitce, že si přeci rozuměli…motyka na něj uhodí, on se přizná…ona ho vyhodí i s matkou a haze po něm všechny jeho věci…i maso z trouby ![]()
toť prosím, můj dnešní sen