Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.11.15 09:53
@Martrich píše:
možná by zase zvýšila sledovanost Ulice, co se mužského osazenstva týče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je možný, ale nic to nemění na tom, že já už ji nemusím. Je nasáčkovaná všude :nevim:

Vždycky někdo někoho objeví a cpou ho všude, aby ho divákům totálně zprotivili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.11.15 15:43

Kdo je sakra Čvančarová? Našla jsem fotku, ale tu ženskou vůbec neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 15:45
@Fjodorka píše:
Kdo je sakra Čvančarová? Našla jsem fotku, ale tu ženskou vůbec neznám :mrgreen:

Hrála v ordinaci myslim, ještě v nějakém seriálu na nově o tom fashion časopisu, nebo co to bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.11.15 19:48
@radkka píše:
Hrála v ordinaci myslim, ještě v nějakém seriálu na nově o tom fashion časopisu, nebo co to bylo :think:

Tak to jsem nikdy neviděla, ani jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.11.15 19:57

A teď pro změnu hraje ve Vinařích na Primě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.11.15 19:58

Co mám děti, tak se se seriály od 20h až na krátkodobé (vydřené) výjimky moc nechytám, takže Čvančarová je pro mě pořád celkem svěží vítr :mrgreen:, ale je fakt, že v ukázkách na všechno možné jí teď vídám.

Je vtipný, že rodiny dlouho dokáží přehlížet projevy Alzheimerovy nemoci u svých seniorů, často až nějaký větší průšvih (rozdané tisíce bezdomovcům, babička v županu bloudící městem apod.) je trkne, že něco není ok, ale frajer Lumír má diagnozu ještě před příznaky :mrgreen: (jakože hádavost, nesnášenlivost, horší přizpůsobivost novotám ani drbání fakt nejsou příznaky Alzheimera).

Dneska jsem nepochopila tu Simoninu akci se zamčenou zákaznicí v kadeřnictví. :roll: A jak začala řvát na ulici holek jména, to bych jí snad hned jednu natáhla, stát vedle ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
5.11.15 19:59
@martinka28 píše:
A teď pro změnu hraje ve Vinařích na Primě

a taky na ČT1 Doktor Martin…nebo jak se to jmenuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
5.11.15 20:00

@Samamama ona ta zákaznice tam ještě asi nebyla ne? :think:…říkala, za chvíli budu mít zákaznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.11.15 20:06

Aha, tak to zase nevím já, ale jak to tak pozoruju, tak ona je opravdu všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.11.15 20:18

@katkak9 Aha, tak to mi uniklo, resp. jsem si špatně vyložila to „mám zákaznici“. A už jsem postižená tím, jak je Simona prdlá, nějak mi přišlo jasné, že je toho schopná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
5.11.15 20:34

@Samamama No stejně to bylo divné. Jindy se tam nudou koušou 3 a najednou je tam chudina Simona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.11.15 20:42

@vokishka Na to, že byly nějaké 2h odpodne…Asi má Sandra pravdu, že to tam nějak špatně vedou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39553
5.11.15 22:08
@vokishka píše:
@Samamama No stejně to bylo divné. Jindy se tam nudou koušou 3 a najednou je tam chudina Simona sama.
Že? A jako že má přijít zákaznice a ona zamče odejde, tak když paní dojde, chytne za dveře a zamčeno?? 8o Bych se tam asi už neobjevila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 22:17
@Samamama píše:
Co mám děti, tak se se seriály od 20h až na krátkodobé (vydřené) výjimky moc nechytám, takže Čvančarová je pro mě pořád celkem svěží vítr :mrgreen:, ale je fakt, že v ukázkách na všechno možné jí teď vídám.

Je vtipný, že rodiny dlouho dokáží přehlížet projevy Alzheimerovy nemoci u svých seniorů, často až nějaký větší průšvih (rozdané tisíce bezdomovcům, babička v županu bloudící městem apod.) je trkne, že něco není ok, ale frajer Lumír má diagnozu ještě před příznaky :mrgreen: (jakože hádavost, nesnášenlivost, horší přizpůsobivost novotám ani drbání fakt nejsou příznaky Alzheimera).

Dneska jsem nepochopila tu Simoninu akci se zamčenou zákaznicí v kadeřnictví. :roll:A jak začala řvát na ulici holek jména, to bych jí snad hned jednu natáhla, stát vedle ní.

No přesně, prostě hysterka hadr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.11.15 23:04
@radkka píše:
No přesně, prostě hysterka hadr :zed:

Je to primitiv..Mě leze krkem neskutečně :zed: Nechápu proč je Digitálka nezamkla a nebo je nenechala chvilku v tom kadeřnictví, když tam stejně šla Věra pro klíče?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!