Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
možná by zase zvýšila sledovanost Ulice, co se mužského osazenstva týče![]()
![]()
To je možný, ale nic to nemění na tom, že já už ji nemusím. Je nasáčkovaná všude ![]()
Vždycky někdo někoho objeví a cpou ho všude, aby ho divákům totálně zprotivili ![]()
Kdo je sakra Čvančarová? Našla jsem fotku, ale tu ženskou vůbec neznám ![]()
@Fjodorka píše:
Kdo je sakra Čvančarová? Našla jsem fotku, ale tu ženskou vůbec neznám
Hrála v ordinaci myslim, ještě v nějakém seriálu na nově o tom fashion časopisu, nebo co to bylo ![]()
@radkka píše:
Hrála v ordinaci myslim, ještě v nějakém seriálu na nově o tom fashion časopisu, nebo co to bylo
Tak to jsem nikdy neviděla, ani jedno ![]()
Co mám děti, tak se se seriály od 20h až na krátkodobé (vydřené) výjimky moc nechytám, takže Čvančarová je pro mě pořád celkem svěží vítr
, ale je fakt, že v ukázkách na všechno možné jí teď vídám.
Je vtipný, že rodiny dlouho dokáží přehlížet projevy Alzheimerovy nemoci u svých seniorů, často až nějaký větší průšvih (rozdané tisíce bezdomovcům, babička v županu bloudící městem apod.) je trkne, že něco není ok, ale frajer Lumír má diagnozu ještě před příznaky
(jakože hádavost, nesnášenlivost, horší přizpůsobivost novotám ani drbání fakt nejsou příznaky Alzheimera).
Dneska jsem nepochopila tu Simoninu akci se zamčenou zákaznicí v kadeřnictví.
A jak začala řvát na ulici holek jména, to bych jí snad hned jednu natáhla, stát vedle ní.
@martinka28 píše:
A teď pro změnu hraje ve Vinařích na Primě
a taky na ČT1 Doktor Martin…nebo jak se to jmenuje ![]()
@Samamama ona ta zákaznice tam ještě asi nebyla ne?
…říkala, za chvíli budu mít zákaznici
Aha, tak to zase nevím já, ale jak to tak pozoruju, tak ona je opravdu všude ![]()
@katkak9 Aha, tak to mi uniklo, resp. jsem si špatně vyložila to „mám zákaznici“. A už jsem postižená tím, jak je Simona prdlá, nějak mi přišlo jasné, že je toho schopná. ![]()
@Samamama No stejně to bylo divné. Jindy se tam nudou koušou 3 a najednou je tam chudina Simona sama.
@vokishka Na to, že byly nějaké 2h odpodne…Asi má Sandra pravdu, že to tam nějak špatně vedou. ![]()
@vokishka píše:Že? A jako že má přijít zákaznice a ona zamče odejde, tak když paní dojde, chytne za dveře a zamčeno??
@Samamama No stejně to bylo divné. Jindy se tam nudou koušou 3 a najednou je tam chudina Simona sama.
@Samamama píše:
Co mám děti, tak se se seriály od 20h až na krátkodobé (vydřené) výjimky moc nechytám, takže Čvančarová je pro mě pořád celkem svěží vítr, ale je fakt, že v ukázkách na všechno možné jí teď vídám.
Je vtipný, že rodiny dlouho dokáží přehlížet projevy Alzheimerovy nemoci u svých seniorů, často až nějaký větší průšvih (rozdané tisíce bezdomovcům, babička v županu bloudící městem apod.) je trkne, že něco není ok, ale frajer Lumír má diagnozu ještě před příznaky
Dneska jsem nepochopila tu Simoninu akci se zamčenou zákaznicí v kadeřnictví.(jakože hádavost, nesnášenlivost, horší přizpůsobivost novotám ani drbání fakt nejsou příznaky Alzheimera).
A jak začala řvát na ulici holek jména, to bych jí snad hned jednu natáhla, stát vedle ní.
No přesně, prostě hysterka hadr ![]()
@radkka píše:
No přesně, prostě hysterka hadr
Je to primitiv..Mě leze krkem neskutečně
Nechápu proč je Digitálka nezamkla a nebo je nenechala chvilku v tom kadeřnictví, když tam stejně šla Věra pro klíče?