Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39569
7.11.15 15:58
@kometaO5 píše:
Viděli jste včera nebo dnes film Andílek k pohledání? Rozina, tedy ta herečka úplně skvělá… :potlesk:

Joo, slušelo jí to. Ale viděla jsem jen kousek, vypadala úplně jinak - ty nalíčené oči a nelepené řasy (na Silvestra a o SAMOTĚ u PC :),ale nevím, oč šlo, jen co jsem postřehla),seklo jí to, i když už to bylo trošku moc, ale to je asi zvyk, jak ji vídáváme v Ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
7.11.15 16:05
@Žirafa 69 píše:
Joo, slušelo jí to. Ale viděla jsem jen kousek, vypadala úplně jinak - ty nalíčené oči a nelepené řasy (na Silvestra a o SAMOTĚ u PC :),ale nevím, oč šlo, jen co jsem postřehla),seklo jí to, i když už to bylo trošku moc, ale to je asi zvyk, jak ji vídáváme v Ulici.

docela stojí za to vidět ten film celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.11.15 19:43

@kometaO5 budem ho stahovat, nestíhali jsme a hodně zaujal i 17letou dceru :palec:

• Citovat
  • Upravit
56278
7.11.15 21:59

Já jsem zvědavá, jak to dopadne s Rozinou a rodiči kvůli tomu pozdnímu příchodu. Docela chápu Rozinu v tom, že nechtěla říct, že jde s novým klukem, přesně vidím ten kukuč Maléřovky a jak vyzvídá :lol: ale lhát neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.11.15 22:37
@kometaO5 píše:
Viděli jste včera nebo dnes film Andílek k pohledání? Rozina, tedy ta herečka úplně skvělá… :potlesk:

Andilek na nervy. Videla jsem, dobra oddechovka a mlada Frgalka je kocka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
8.11.15 07:47

Tak Andílka jsem fakt neviděla celého, jen pár minut a holky, musím teda říct, že mám názor jiný. Jako Rozina kočka, o tom žádná. Ale nějak mi to přišlo nepřirozené a já už jsem poslední dobou alergická na filmy a seriály z vesnického prostředí, kde jsou lidi vylíčení jako takový pralidi, v krámě nemají ani banán a podobně. Kvůli tomu jsem i vyblokla Doktory z Počátků. Ale tak proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 11:46
@PetrušeKl píše:
Tak Andílka jsem fakt neviděla celého, jen pár minut a holky, musím teda říct, že mám názor jiný. Jako Rozina kočka, o tom žádná. Ale nějak mi to přišlo nepřirozené a já už jsem poslední dobou alergická na filmy a seriály z vesnického prostředí, kde jsou lidi vylíčení jako takový pralidi, v krámě nemají ani banán a podobně. Kvůli tomu jsem i vyblokla Doktory z Počátků. Ale tak proti gustu…

Doktoři z Počátků… jak takovou slátaninu můžou ještě dávat, nepochopim. větší blbost už je snad jen seriál Bezdružice na Barrandově :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
8.11.15 12:18

@Martrich vetsina serialu jsou slatatniny, ruku na srdce i Ulice, ale na tu koukam (to priznavam :mrgreen: ). Bezdruzice jsme videla asi 2 minuty a mela jsem dost. Nechapu jak tohle muzou tocit vubec :roll: Chudaci herci co musi snest aby se uzivili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 12:52
@spirunka píše:
@Martrich vetsina serialu jsou slatatniny, ruku na srdce i Ulice, ale na tu koukam (to priznavam :mrgreen: ). Bezdruzice jsme videla asi 2 minuty a mela jsem dost. Nechapu jak tohle muzou tocit vubec :roll: Chudaci herci co musi snest aby se uzivili :D

to ano, ale třeba Ulice i Ordinace si drží alespoň nějakou úroveň, prostě si na tom někdo dá jakž takž záležet, aby tam byl nějaký děj a trochu to diváka pobavilo. Bezdružice to nemělo žádný děj a bylo to snad horší než Kameňák (na ten se někdy i dalo koukat) a Počátky, to jsem chvíli sledovala a pak už mi nad tím rozum stál…
Ulice má své mouchy, ale i tak nás baví :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
8.11.15 13:16

Tak já jsem si Andílka na váš popud stáhla, jsem nemocná, tak teď koukám, hlavně teda kvůli tomu, že jsem byla zvědavá na „Rozinu“ a nic moc teda, asi dvakrát jsem se zasmála, ona je v tom hereckém výkonu dost nepřesvědčivá, hlavně v těch polohách, kdy se má rozčilovat… ale sluší jí to, ne že ne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.11.15 14:02
@Martrich píše:
to ano, ale třeba Ulice i Ordinace si drží alespoň nějakou úroveň, prostě si na tom někdo dá jakž takž záležet, aby tam byl nějaký děj a trochu to diváka pobavilo. Bezdružice to nemělo žádný děj a bylo to snad horší než Kameňák (na ten se někdy i dalo koukat) a Počátky, to jsem chvíli sledovala a pak už mi nad tím rozum stál…
Ulice má své mouchy, ale i tak nás baví :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Ordinace má nějakou úroveň? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
8.11.15 14:29

@Moise No že jo? Mně tam prostě neseděla, ale přiznám se, že jsem koukala jen chvíli, nějak jsem na to neměla náladu.

@Martrich Tak Bezdružice neznám a určitě se ani koukat nebudu :mrgreen: Počátky byly na začátku zajímavé, protože jsou točené ve vsi kousek od nás. Tak bylo takové milé koukat na ta známá místa, ale děj takový divný. No a pak to bylo čím dál tím horší, celoživotně žiju na malé vesnici a fakt jsem byla zkontrolovat a žádná sláma z bot :mrgreen: :mrgreen: Takže mě to prostě trochu uráží. Když jsem byla asi před 10 lety na mysliveckém plese, vzala tam sousedka svou kamarádku z Prahy. A ta mi povídá, jak je děsně překvapená, jak jsme jako všichni pěkně oblečení :zed: Tak jsem se primitivně usmála a řekla, že dokonce máme teplou vodu, elektriku a internet :jazyk: Přitom tu bydlí spousta lidí, co šla z Prahy sem, taky jsem si vyzkoušela na vejšce 5 let žít v Praze, ale prostě jsem do města nechtěla. A teď díky seriálům vypadá vesnice jako místo plné bláznů a vidláků… To jsem se rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.11.15 15:59
@Fjodorka píše:

To by mě také zajímalo :mrgreen: Ale je pravda, že Svatby v benátkách byly ještě horší. Na Ulici koukám, protože je to pro mě oddech při snídani, úroveň nic moc, ale ještě se na to koukat dá, Svatby jsem nevydržela, dokonce mě lehce uráželo, že si někdo myslí, že je český národ natolik omezený, aby se na tohle koukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
8.11.15 16:02
@Fjodorka píše:

Možná nemá, ale 2 hlavní vysílací časy v týdnu svědčí asi o tom, že na to lidi čumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.11.15 16:08
@kam2 píše:
Možná nemá, ale 2 hlavní vysílací časy v týdnu svědčí asi o tom, že na to lidi čumí :mrgreen:

To spíš svědčí o tom, jak je na tom Nova špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí