Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33486
9.11.15 11:28
@PetrušeKl píše:
Tak Andílka jsem fakt neviděla celého, jen pár minut a holky, musím teda říct, že mám názor jiný. Jako Rozina kočka, o tom žádná. Ale nějak mi to přišlo nepřirozené a já už jsem poslední dobou alergická na filmy a seriály z vesnického prostředí, kde jsou lidi vylíčení jako takový pralidi, v krámě nemají ani banán a podobně. Kvůli tomu jsem i vyblokla Doktory z Počátků. Ale tak proti gustu…

My na vsi nemáme ani ten krám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.11.15 11:32
@radkka píše:
Aha :think: No to jsem zvědavá, ale myslím, že Terýsek bude hooodně dlouho tiše trpět, jen aby nebyla sama.

obávám se toho taky a David jí bude utěšovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.15 11:36
@ladule1 píše:
My na vsi nemáme ani ten krám :mrgreen:

U našich na vsi též nemají ani krám :mrgreen:

Jinak teda rozumnej člověk si snad sám spočítá, že ne všichni vesničané jsou burani, co žijí stále ne stromech, ne? :nevim:
Mně spíš přišla blbá ta pipka z města, když viděla vlašský ořech ve skořápce a slupce. Se divím, že vůbec poznala, že se jednalo o vlašák :mrgreen:
Burani žijí na vesnicích stejně jako ve městech a zrovna tak najdeš i na vesnici velmi osvícené a moderní lidi. Asi bych si to nebrala moc osobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.11.15 12:20
@KPKristy píše:
Mně spíš přišla blbá ta pipka z města, když viděla vlašský ořech ve skořápce a slupce. Se divím, že vůbec poznala, že se jednalo o vlašák :mrgreen:

Cože? To nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
9.11.15 12:51

@Fjodorka to s tím vlašákem bylo v tom andílkovi, myslím že dokonce hádala že to je přezrálé avokádko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.15 13:29
@Fjodorka píše:
Cože? To nechápu…

Jo, to je z Andílka. Ta holčina spatřila vlašský ořech ještě v té zelené slupce a fotila si na mobil to „přezrálé avokádo“. Pak pronesla cosi o tom, že mozky rostou na stromě ve slupce, no prostě typický příklad toho, jak dnešní děti znají ořechy jen ve formě sušenek nebo zmrzliny a myslí si, že krávy mají fialovou barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
9.11.15 13:33
@KPKristy píše:
U našich na vsi též nemají ani krám :mrgreen:Jinak teda rozumnej člověk si snad sám spočítá, že ne všichni vesničané jsou burani, co žijí stále ne stromech, ne? :nevim:
Burani žijí na vesnicích stejně jako ve městech a zrovna tak najdeš i na vesnici velmi osvícené a moderní lidi. Asi bych si to nebrala moc osobně ;)

Jasně, já se z toho nehroutím, ale prostě mi přijde přiblblý se na to ještě dívat v televizi :-)

A u nás krám taky není, u nás není vlastně nic, ale jsme mobilní a pro vše si dojedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.15 13:40
@PetrušeKl píše:
Jasně, já se z toho nehroutím, ale prostě mi přijde přiblblý se na to ještě dívat v televizi :-)A u nás krám taky není, u nás není vlastně nic, ale jsme mobilní a pro vše si dojedeme :mrgreen:

To máš stejný, jako když nastoupili Frgálovci a diskutovalo se tu o tom, jak z nich dělají buranské Moraváky a z Pražáků největší osvícence :nevim:
Tohle srovnávání tu bude prostě pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.11.15 13:43

Mě v těch seriálech vytáčí takové nesmyslné zápletky, neustálá nedorozumění mezi hrdiny a výstřední figurky… Momentálně např. Herčíková s chlapem nebo Zounar v Přístavu, atd.

Vždycky se nechám nalákat a pak mě to úplně znechutí, začalo to Letištěm a praštěnou Norisovou, pokračovalo Počátky a Vinaři :zed: :zed:

Takže zvládám jen Ulici, příp. některé detektivní série…

Zlatý Život na zámku nebo CHalupáři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
9.11.15 13:48

@ivik21, tak Chalupáři nemají chybu, to už dneska nikdo nenatočí (totiž chybí ten herecký materiál, bohužel)
Nebo Byli jednou dva písaři :palec:

Ze současných seriálů koukám jen na tu Ulici a občas nějakou tu kriminálku. Anděl byl dobrý, 1. oddělení taky, Labyrint dobrý, ta Plzeň teď mě neba, viděla jsem první díl celý, půlku druhého a už na to taky nekoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.11.15 13:52

@KPKristy čéče, tak Plzeň jsem viděla taky jen 1.díl :mrgreen: Labyrint mi stačilo tady číst, bylo to na mě moc drastické a jinak ty dva krimi jsem též viděla a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
3443
9.11.15 13:58

Me se ted libi Atentat. A rada jsem koukala na Vypravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.11.15 14:09
@KPKristy píše:
Jo, to je z Andílka. Ta holčina spatřila vlašský ořech ještě v té zelené slupce a fotila si na mobil to „přezrálé avokádo“. Pak pronesla cosi o tom, že mozky rostou na stromě ve slupce, no prostě typický příklad toho, jak dnešní děti znají ořechy jen ve formě sušenek nebo zmrzliny a myslí si, že krávy mají fialovou barvu :mrgreen:

8o
Jsem městské dítě a neznám žádné dítě ve městě, které by mělo takovéto nedostatky ve vzdělání :mrgreen:
Jako jo, máme problémy třeba se správnou technikou při práci s hráběmi, vidlemi, nebo rýčem, ale všichni víme, že maso je ze zvířat, ořechy ze stromů (ano, i v Praze nám rostou ořechy :mrgreen: ) a mléko z kravky, kozy nebo ovce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.15 14:10
@Fjodorka píše:
8o
Jsem městské dítě a neznám žádné dítě ve městě, které by mělo takovéto nedostatky ve vzdělání :mrgreen:
Jako jo, máme problémy třeba se správnou technikou při práci s hráběmi, vidlemi, nebo rýčem, ale všichni víme, že maso je ze zvířat, ořechy ze stromů (ano, i v Praze nám rostou ořechy :mrgreen: ) a mléko z kravky, kozy nebo ovce :mrgreen:

No vidíš, a přece se najdou experti, kteří si myslí, že chleba v krámě se nějak „objeví“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.15 14:11

Jinak co se týká techniky práce s hráběmi nebo vidlemi, tu mám špatnou taky, ačkoli jsem vyrostla na vesnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí