Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrušeKl píše:
Tak Andílka jsem fakt neviděla celého, jen pár minut a holky, musím teda říct, že mám názor jiný. Jako Rozina kočka, o tom žádná. Ale nějak mi to přišlo nepřirozené a já už jsem poslední dobou alergická na filmy a seriály z vesnického prostředí, kde jsou lidi vylíčení jako takový pralidi, v krámě nemají ani banán a podobně. Kvůli tomu jsem i vyblokla Doktory z Počátků. Ale tak proti gustu…
My na vsi nemáme ani ten krám ![]()
@radkka píše:
AhaNo to jsem zvědavá, ale myslím, že Terýsek bude hooodně dlouho tiše trpět, jen aby nebyla sama.
obávám se toho taky a David jí bude utěšovat ![]()
@ladule1 píše:
My na vsi nemáme ani ten krám
U našich na vsi též nemají ani krám ![]()
Jinak teda rozumnej člověk si snad sám spočítá, že ne všichni vesničané jsou burani, co žijí stále ne stromech, ne? ![]()
Mně spíš přišla blbá ta pipka z města, když viděla vlašský ořech ve skořápce a slupce. Se divím, že vůbec poznala, že se jednalo o vlašák ![]()
Burani žijí na vesnicích stejně jako ve městech a zrovna tak najdeš i na vesnici velmi osvícené a moderní lidi. Asi bych si to nebrala moc osobně ![]()
@KPKristy píše:
Mně spíš přišla blbá ta pipka z města, když viděla vlašský ořech ve skořápce a slupce. Se divím, že vůbec poznala, že se jednalo o vlašák
Cože? To nechápu…
@Fjodorka to s tím vlašákem bylo v tom andílkovi, myslím že dokonce hádala že to je přezrálé avokádko ![]()
@Fjodorka píše:
Cože? To nechápu…
Jo, to je z Andílka. Ta holčina spatřila vlašský ořech ještě v té zelené slupce a fotila si na mobil to „přezrálé avokádo“. Pak pronesla cosi o tom, že mozky rostou na stromě ve slupce, no prostě typický příklad toho, jak dnešní děti znají ořechy jen ve formě sušenek nebo zmrzliny a myslí si, že krávy mají fialovou barvu ![]()
@KPKristy píše:
U našich na vsi též nemají ani krámJinak teda rozumnej člověk si snad sám spočítá, že ne všichni vesničané jsou burani, co žijí stále ne stromech, ne?
Mně spíš přišla blbá ta pipka z města, když viděla vlašský ořech ve skořápce a slupce. Se divím, že vůbec poznala, že se jednalo o vlašák
Burani žijí na vesnicích stejně jako ve městech a zrovna tak najdeš i na vesnici velmi osvícené a moderní lidi. Asi bych si to nebrala moc osobně
Jasně, já se z toho nehroutím, ale prostě mi přijde přiblblý se na to ještě dívat v televizi ![]()
A u nás krám taky není, u nás není vlastně nic, ale jsme mobilní a pro vše si dojedeme ![]()
@PetrušeKl píše:
Jasně, já se z toho nehroutím, ale prostě mi přijde přiblblý se na to ještě dívat v televiziA u nás krám taky není, u nás není vlastně nic, ale jsme mobilní a pro vše si dojedeme
To máš stejný, jako když nastoupili Frgálovci a diskutovalo se tu o tom, jak z nich dělají buranské Moraváky a z Pražáků největší osvícence ![]()
Tohle srovnávání tu bude prostě pořád..
Mě v těch seriálech vytáčí takové nesmyslné zápletky, neustálá nedorozumění mezi hrdiny a výstřední figurky… Momentálně např. Herčíková s chlapem nebo Zounar v Přístavu, atd.
Vždycky se nechám nalákat a pak mě to úplně znechutí, začalo to Letištěm a praštěnou Norisovou, pokračovalo Počátky a Vinaři
![]()
Takže zvládám jen Ulici, příp. některé detektivní série…
Zlatý Život na zámku nebo CHalupáři ![]()
@ivik21, tak Chalupáři nemají chybu, to už dneska nikdo nenatočí (totiž chybí ten herecký materiál, bohužel)
Nebo Byli jednou dva písaři ![]()
Ze současných seriálů koukám jen na tu Ulici a občas nějakou tu kriminálku. Anděl byl dobrý, 1. oddělení taky, Labyrint dobrý, ta Plzeň teď mě neba, viděla jsem první díl celý, půlku druhého a už na to taky nekoukám…
@KPKristy čéče, tak Plzeň jsem viděla taky jen 1.díl
Labyrint mi stačilo tady číst, bylo to na mě moc drastické a jinak ty dva krimi jsem též viděla a super ![]()
@KPKristy píše:
Jo, to je z Andílka. Ta holčina spatřila vlašský ořech ještě v té zelené slupce a fotila si na mobil to „přezrálé avokádo“. Pak pronesla cosi o tom, že mozky rostou na stromě ve slupce, no prostě typický příklad toho, jak dnešní děti znají ořechy jen ve formě sušenek nebo zmrzliny a myslí si, že krávy mají fialovou barvu
![]()
Jsem městské dítě a neznám žádné dítě ve městě, které by mělo takovéto nedostatky ve vzdělání ![]()
Jako jo, máme problémy třeba se správnou technikou při práci s hráběmi, vidlemi, nebo rýčem, ale všichni víme, že maso je ze zvířat, ořechy ze stromů (ano, i v Praze nám rostou ořechy
) a mléko z kravky, kozy nebo ovce ![]()
@Fjodorka píše:
Jsem městské dítě a neznám žádné dítě ve městě, které by mělo takovéto nedostatky ve vzdělání
Jako jo, máme problémy třeba se správnou technikou při práci s hráběmi, vidlemi, nebo rýčem, ale všichni víme, že maso je ze zvířat, ořechy ze stromů (ano, i v Praze nám rostou ořechy) a mléko z kravky, kozy nebo ovce
No vidíš, a přece se najdou experti, kteří si myslí, že chleba v krámě se nějak „objeví“ ![]()
Jinak co se týká techniky práce s hráběmi nebo vidlemi, tu mám špatnou taky, ačkoli jsem vyrostla na vesnici ![]()