Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše:
Tak dneska Evžen byl jako můj otec! Jen se litovat- hlavně aby byl důvod chlastat…
Nepodobně…
Ale musím říct, že se mi Evžen líbí, jako jak to hraje - prostě mu to věřím…
@věrasek80 píše:
@Fjodorka tak mě třeba kydat králíkybaví, mě třeba vadí ruch města ale každý to máme jinak nastavené
@spirunka píše:
Me dneska je Adriany lito.
Mně taky. A jak se snažila to před miláčkem zamaskovat, a pak ten výraz, když mu uvazovala tu kravatu - to zahrála suprově.
Úplně jsem s ní cítila a vjely mi slzy do očí.
@věrasek80 no mě holky baví obojí..já si ráda dám kafíčko s holkama v kavárně a ráda si skočím na nějakej koncert a nebo kino, no ale stejně mě baví chodit na houby a nebo prostě do lesa co máme u rodičů před barákem a stejně prostě ke mě patří i vybírání brambor a starání o sad u našich. Takže já jsem člověk, který na všem najde něco pozitivního ![]()
Ad debata vesnice vs město…
Ono je to jako se vším, nemůžete o všech vesničanech tvrdit, že jsou burani a že všichni mestaci jsou povrchni atd…v dnešní době stěhování a měnění životního stylu je to tak namichane, že nepoznate kdo je kdo a stejně tak exustuji i typicti burani i městský,,hovada"…prostě tohle nevyřešíme, pac vlastně každý máme pravdu ![]()
A já s mužem jsme třeba,,od každého trochu"…on vyrostl v paneláku, ale tihl k přírodě, já vyrostla v zapadakove o 100 obyvatelech a utíkala do města…výsledek? Ani jeden z nás nechtěl být přímo ve městě, ale ani ne na vesnici, takže žijeme v zahradkarske oblasti na okraji města, do centra to máme 3 minuty autem, do lesa 4 pěcho
prostě zlatý střed ![]()
Omlouvá se za plevelení…jinak ta Adriana při té kravatě, musím se přiznat, že to bylo fakt hezky zahrané
@Lizzi píše:
mně se hrozně líbí to Adrianino šedé tričko s těmi barevnými kvítky. Měla ho v pátek pod růžovým svetříkem.
Jo a v pátek myslím měla takový úplně příšerný elasťáky, černý s bílejma křížema.
@Kate888 píše:Že? Jsem o tom psala.
Omlouvá se za plevelení…jinak ta Adriana při té kravatě, musím se přiznat, že to bylo fakt hezky zahrané
@ivik21 píše:
Zlatý Život na zámku nebo CHalupáři
Oba seriály dávali nedávno. Chalupáři pobaví vždycky
![]()
@spirunka píše:
Me se ted libi Atentat. A rada jsem koukala na Vypravej.
Vyprávěj mě taky bavil, ale ta poslední série už stála za prd.
@mandarinkapomeranc píše:
NO, musím s některými nesouhlasit. Já bydlím na vesnici. Když k nám přijedou příbuzní z Brna a Prahy, tak je to vždycky sranda jako hrom…nejlepší jsou otázky typu - kolik vajíček denně snese slepice atd.a vždycky mně dorazí, když mně řenkou, já bych chtěla bydlet na vesnici, nic nemusíte dělat, přijdete domů dřív z práce a můžete jít do přírody
Tak to je dobrý, navíc jestli máte těch zvířat víc a velkou zahradu ![]()
@PetraJ píše:
Jo a v pátek myslím měla takový úplně příšerný elasťáky, černý s bílejma křížema.
no měla to dneska v ranním díle na sobě, jak byli nejdřív na tom stadionu za opilým Evženem a pak na hřbiotvě..
Tak už jsem viděla zířek.. Jak Tereza našla ve skříni tu lahev, tak k tomu byly ještě další dárky, úplně stejný jako dostala ona z té služebky. Patrně to je pro Danielu, to ta ve středu řečeno nebude. Budou to řešit ve čtvrtek..
A moc mě pobavila hláška od Kuřízka "sotva vystčím paty, už se tu roztahuje Bolek a Lolek
Mezi Veronikou a farářem to jiskří, až se hory zelenají. Nejspíš si toho začíná všímat už i Zuzana..
Rozina a Vébr mi způsobují šimrání v břiše. Doufám, že není kretén po otci a bude to mezi nima hezký![]()
nejsme sestry?