Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mandarinkapomeranc no to mi povídej ty otázky tohoto typu přímo miluju já jsem vesnický typ a město není pro mě, mě třeba uklidnuje příroda, zahrada a náš dobytek a z města vždy utíkám pro mě je už jen muka tam jet do města
@Fjodorka tak mě třeba kydat králíky baví, mě třeba vadí ruch města ale každý to máme jinak nastavené
Ovšem hláška dne, že Madona vypadá starší než Marečková mě dostala ![]()
@spirunka Mě taky..
Monice to dnes slušelo. Moc se mi i líbí jak oblékají Adrianu.
Jupí dle ukázek zítra Márovu mámu klepne a snad bude konec
Né, to by pak nebyla nuda. Jinak Róza a ten kluk- tahle dějová linka se mi líbí.
@mandarinkapomeranc píše:
@Kate888
No právě, ale to si někteří lidé z města nedokážou představit. Mě by ale ten jejich život třeba nebavil. I když máme hodně práce, tak je o zábavu pořád postaráno. Když přijedeme do města, tak oni sedí jen u kávy, chodí do kavárny, to podle mě není život…je to hrozně monotonní…a ruku na srdce, ve spoustě věci jsou skutečně úplně vedle…
bych řekla, že máš trochu zkreslené představy o životě ve městě… ![]()
Holky, tohle nejde asi posuzovat, vesnice a mesto, to je diametralni rozdil.Ja jezdim rada na vesnici na chalupu, ale zit bych tam nemohla, na druhou stranu chapu, ze je nelaka mesto, krome prace tedy. Jinak zitra Mareckova s pistoli
![]()
@Gosi píše:
bych řekla, že máš trochu zkreslené představy o životě ve městě…
taky si myslim ![]()
@věrasek80 píše:
@Fjodorka tak mě třeba kydat králíky baví, mě třeba vadí ruch města ale každý to máme jinak nastavené
Ale to neberu, že je to zajímavější, než sedět na kafi, sama ač Pražák, mám ráda vesnický život, trávím léto na chatě a je mi to prostě blízké.
Jen říkám, že pokud je stereotypem denně chodit na kafe, tak denně kydat králíky je také stereotyp a jde o monotónní činnost.
@Raddkka jj Monika je nejaka peknejsi posledni dily a Adriana je chudoucka, takze ji vsechno sedne a ten svetrik co si koupila ta barva k ni moc pekne sla.
Tak dneska Evžen byl jako můj otec! Jen se litovat- hlavně aby byl důvod chlastat…
@mandarinkapomeranc píše:
@Kate888
No právě, ale to si někteří lidé z města nedokážou představit. Mě by ale ten jejich život třeba nebavil. I když máme hodně práce, tak je o zábavu pořád postaráno. Když přijedeme do města, tak oni sedí jen u kávy, chodí do kavárny, to podle mě není život…je to hrozně monotonní…a ruku na srdce, ve spoustě věci jsou skutečně úplně vedle…
tak tohle je úplně stejně zkreslené, jako když pražák řekne, že moraváci mají víno ve sklípku bez práce ![]()
@spirunka píše:
@Raddkka jj Monika je nejaka peknejsi posledni dily a Adriana je chudoucka, takze ji vsechno sedne a ten svetrik co si koupila ta barva k ni moc pekne sla.
mně se hrozně líbí to Adrianino šedé tričko s těmi barevnými kvítky. Měla ho v pátek pod růžovým svetříkem.