Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
9.11.15 19:02

@mandarinkapomeranc no to mi povídej ty otázky tohoto typu přímo miluju já jsem vesnický typ a město není pro mě, mě třeba uklidnuje příroda, zahrada a náš dobytek a z města vždy utíkám pro mě je už jen muka tam jet do města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
9.11.15 19:06

@Fjodorka tak mě třeba kydat králíky baví, mě třeba vadí ruch města ale každý to máme jinak nastavené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
9.11.15 19:07

A dneska mě ta ulice nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
9.11.15 19:10

Ovšem hláška dne, že Madona vypadá starší než Marečková mě dostala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
9.11.15 19:22

Me dneska je Adriany lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.11.15 19:26

@spirunka Mě taky..

Monice to dnes slušelo. Moc se mi i líbí jak oblékají Adrianu.
Jupí dle ukázek zítra Márovu mámu klepne a snad bude konec :D Né, to by pak nebyla nuda. Jinak Róza a ten kluk- tahle dějová linka se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
9.11.15 19:27
@mandarinkapomeranc píše:
@Kate888
No právě, ale to si někteří lidé z města nedokážou představit. Mě by ale ten jejich život třeba nebavil. I když máme hodně práce, tak je o zábavu pořád postaráno. Když přijedeme do města, tak oni sedí jen u kávy, chodí do kavárny, to podle mě není život…je to hrozně monotonní…a ruku na srdce, ve spoustě věci jsou skutečně úplně vedle…

bych řekla, že máš trochu zkreslené představy o životě ve městě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.11.15 19:28

Holky, tohle nejde asi posuzovat, vesnice a mesto, to je diametralni rozdil.Ja jezdim rada na vesnici na chalupu, ale zit bych tam nemohla, na druhou stranu chapu, ze je nelaka mesto, krome prace tedy. Jinak zitra Mareckova s pistoli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.11.15 19:29
@Gosi píše:
bych řekla, že máš trochu zkreslené představy o životě ve městě… :nevim:

taky si myslim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.11.15 19:30
@věrasek80 píše:
@Fjodorka tak mě třeba kydat králíky baví, mě třeba vadí ruch města ale každý to máme jinak nastavené

Ale to neberu, že je to zajímavější, než sedět na kafi, sama ač Pražák, mám ráda vesnický život, trávím léto na chatě a je mi to prostě blízké.

Jen říkám, že pokud je stereotypem denně chodit na kafe, tak denně kydat králíky je také stereotyp a jde o monotónní činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
9.11.15 19:32

@Raddkka jj Monika je nejaka peknejsi posledni dily a Adriana je chudoucka, takze ji vsechno sedne a ten svetrik co si koupila ta barva k ni moc pekne sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
9.11.15 19:32

@Fjodorka v tom jsem stebou za jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
9.11.15 19:33

Tak dneska Evžen byl jako můj otec! Jen se litovat- hlavně aby byl důvod chlastat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.11.15 19:57
@mandarinkapomeranc píše:
@Kate888
No právě, ale to si někteří lidé z města nedokážou představit. Mě by ale ten jejich život třeba nebavil. I když máme hodně práce, tak je o zábavu pořád postaráno. Když přijedeme do města, tak oni sedí jen u kávy, chodí do kavárny, to podle mě není život…je to hrozně monotonní…a ruku na srdce, ve spoustě věci jsou skutečně úplně vedle…

tak tohle je úplně stejně zkreslené, jako když pražák řekne, že moraváci mají víno ve sklípku bez práce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
9.11.15 19:59
@spirunka píše:
@Raddkka jj Monika je nejaka peknejsi posledni dily a Adriana je chudoucka, takze ji vsechno sedne a ten svetrik co si koupila ta barva k ni moc pekne sla.

mně se hrozně líbí to Adrianino šedé tričko s těmi barevnými kvítky. Měla ho v pátek pod růžovým svetříkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!