Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
10.11.15 19:23

Ta Marečková je fakt na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.11.15 19:36
@věrasek80 píše:

No je a Jituš s tím nic nenadělá :zed: Mele furt dokola své hypotézy a nic jiného neslyší :?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
10.11.15 19:54
@Patricia89 píše:
@Lizzi kak se dneska usmival, tak si myslim, ze to mysli vszne. Byl jak zamilovanej ucen:-))))

přesně to jsem myslela, už se na ten díl koukám, fakt se moc hezky culí, je z něho i docela sympaťák a pěknej kluk, když tak šíleně neprudí :*

• Citovat
  • Upravit
46669
10.11.15 20:57
@Lizzi píše:
Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučili :think: Druhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..

Co ma za umysly, to fakt neodhadnu. Ale prala bych, aby mel ciste umysly. Rozine bych to prala, sve uz si uzila s tou sikanou.
Navic Vebr je hezkej kluk, sluselo by jim to spolu ;)
Jen si rikam, ze by mohl trochu prizpusobit strih tem ustupujicim vlasum :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.15 21:47
@Lizzi píše:
Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučili :think: Druhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..

Podle toho bych to neodhadovala, znám chlapa, který vydrží nahánět měsíce a jak zasune, tak jí odkopne. Nosí kytky, píše, zve na večeře, romantické víkendy, je strášně romantickej, sladkej, HODNEJ a ejhle… :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.11.15 22:00
@radkka píše:
Podle toho bych to neodhadovala, znám chlapa, který vydrží nahánět měsíce a jak zasune, tak jí odkopne. Nosí kytky, píše, zve na večeře, romantické víkendy, je strášně romantickej, sladkej, HODNEJ a ejhle… :? :mrgreen:

Jo jo, jsou i taci. Doufam, ze Vebr ne. Ale do Dominika bych to rekla hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.11.15 22:01
@Patricia89 píše:
Když to by snad Rozině neudělali, ne? Jsou tam všichni sluníčkový, tak zrovna todle bych nezkousla…
Třeba se taky změnil, jako všichni v Ulici :-)))

Treba uz vyrusta z te blbe puberty a stava se z nej normalni clovek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.11.15 06:15
@věrasek80 píše:

Je to fakt krávááááva :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
11.11.15 06:16
@ivik21 píše:
No je a Jituš s tím nic nenadělá :zed: Mele furt dokola své hypotézy a nic jiného neslyší :?

Skoro jako moje tchýně :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
11.11.15 06:18
@KPKristy píše:
Jo jo, jsou i taci. Doufam, ze Vebr ne. Ale do Dominika bych to rekla hned..

Dominika ráda nemam, působí na mě jako frajírek a tyhle typy fakt nežeru :?

• Citovat
  • Upravit
18074
11.11.15 06:37

Holky, te´d jsem pár dílů neviděla a dneska zase neuvidím :-D ale díky, že tu jste, že píšete, aspoň jsem v obraze :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.11.15 06:38

Jinak jsem si myslela, že jsem měla krávku tchýni :-D ale to co předvádí Marečková :-D to je mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.11.15 07:48
@Patricia89 píše:
Když to by snad Rozině neudělali, ne? Jsou tam všichni sluníčkový, tak zrovna todle bych nezkousla…
Třeba se taky změnil, jako všichni v Ulici :-)))

Já si myslím, že to s ní nemyslí špatně, spíš bych řekla, že až v průběhu vztahu začnou problémy s tím, že je to sebestředný frajírek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.11.15 07:58
@radkka píše:
Já si myslím, že to s ní nemyslí špatně, spíš bych řekla, že až v průběhu vztahu začnou problémy s tím, že je to sebestředný frajírek.

Já bych se ani nedivila, kdyby se do toho později vložil tatík Vébr a dělal zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.11.15 08:19
@KPKristy píše:
Já bych se ani nedivila, kdyby se do toho později vložil tatík Vébr a dělal zle…

To taky. Jinak se mi Wéber docela zalíbil (mladej), asi stárnu a začínám být romantik :oops: :mrgreen: To jeho kroužení kolem Rózy je táá hezký :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí