Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@věrasek80 píše:
Ta Marečková je fakt na pěst
No je a Jituš s tím nic nenadělá
Mele furt dokola své hypotézy a nic jiného neslyší ![]()
@Patricia89 píše:
@Lizzi kak se dneska usmival, tak si myslim, ze to mysli vszne. Byl jak zamilovanej ucen:-))))
přesně to jsem myslela, už se na ten díl koukám, fakt se moc hezky culí, je z něho i docela sympaťák a pěknej kluk, když tak šíleně neprudí ![]()
@Lizzi píše:
Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučiliDruhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..
Co ma za umysly, to fakt neodhadnu. Ale prala bych, aby mel ciste umysly. Rozine bych to prala, sve uz si uzila s tou sikanou.
Navic Vebr je hezkej kluk, sluselo by jim to spolu ![]()
Jen si rikam, ze by mohl trochu prizpusobit strih tem ustupujicim vlasum ![]()
@Lizzi píše:
Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučiliDruhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..
Podle toho bych to neodhadovala, znám chlapa, který vydrží nahánět měsíce a jak zasune, tak jí odkopne. Nosí kytky, píše, zve na večeře, romantické víkendy, je strášně romantickej, sladkej, HODNEJ a ejhle…
![]()
@radkka píše:
Podle toho bych to neodhadovala, znám chlapa, který vydrží nahánět měsíce a jak zasune, tak jí odkopne. Nosí kytky, píše, zve na večeře, romantické víkendy, je strášně romantickej, sladkej, HODNEJ a ejhle…![]()
Jo jo, jsou i taci. Doufam, ze Vebr ne. Ale do Dominika bych to rekla hned..
@Patricia89 píše:
Když to by snad Rozině neudělali, ne? Jsou tam všichni sluníčkový, tak zrovna todle bych nezkousla…
Třeba se taky změnil, jako všichni v Ulici
Treba uz vyrusta z te blbe puberty a stava se z nej normalni clovek ![]()
@ivik21 píše:
No je a Jituš s tím nic nenaděláMele furt dokola své hypotézy a nic jiného neslyší
Skoro jako moje tchýně ![]()
@KPKristy píše:
Jo jo, jsou i taci. Doufam, ze Vebr ne. Ale do Dominika bych to rekla hned..
Dominika ráda nemam, působí na mě jako frajírek a tyhle typy fakt nežeru ![]()
Holky, te´d jsem pár dílů neviděla a dneska zase neuvidím
ale díky, že tu jste, že píšete, aspoň jsem v obraze
![]()
Jinak jsem si myslela, že jsem měla krávku tchýni
ale to co předvádí Marečková
to je mazec ![]()
@Patricia89 píše:
Když to by snad Rozině neudělali, ne? Jsou tam všichni sluníčkový, tak zrovna todle bych nezkousla…
Třeba se taky změnil, jako všichni v Ulici
Já si myslím, že to s ní nemyslí špatně, spíš bych řekla, že až v průběhu vztahu začnou problémy s tím, že je to sebestředný frajírek.
@radkka píše:
Já si myslím, že to s ní nemyslí špatně, spíš bych řekla, že až v průběhu vztahu začnou problémy s tím, že je to sebestředný frajírek.
Já bych se ani nedivila, kdyby se do toho později vložil tatík Vébr a dělal zle…
@KPKristy píše:
Já bych se ani nedivila, kdyby se do toho později vložil tatík Vébr a dělal zle…
To taky. Jinak se mi Wéber docela zalíbil (mladej), asi stárnu a začínám být romantik
To jeho kroužení kolem Rózy je táá hezký
![]()