Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
12.11.15 09:44

Holky, nevite odkud je to sedo/stribrny triko, co ma Malerova ve vcerejsim dile na sobe? V kuchyni jak mluvi s Rozou… Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.15 10:31

Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.15 10:32
@radkka píše:
Jůůů :dance:

Tak Světlana zjistí, že na radnici prováděli čachry s bytama, ze kterých je penzion.

Simona zjistí, že si Sandra chystá otevřít svůj vlastní salon a chce šlohnout kontakty, Jitka jí nevěří, Simona celý díl brečí.

Nyklová prudí v pekárně (celý den tam pije čaj :mrgreen: ), Květák jí přijde vysvětlit, že jestli nedá pokoj, tak Lumenovi řekne, že nevypadá zdravě a nakecá mu bůh ví co.

Eva přijede na meditaci s Bylinbábou, ale Midloň to nesmí vědět. V dalším díle přijede s malým Midloněm a taškama, velkej Midloň jí dal totiž přes hubu.

hezkýýý, to bude vzrůšo, Midloň na scénu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.11.15 10:35
@Marcam píše:
@Patricia89 Aspon 10 kilo by mohla dát dolů, třeba jí to produkce zakázala. :nevim:

10? ta by potřebovala aspoň 30, aby vypadala šmrncovně, jako když přišla do Ulice a to už tenkrát byla krev a mlíko, ale slušelo jí to, uměla to nosit, byla taková rokerka :-)

• Citovat
  • Upravit
12134
12.11.15 10:36
@radkka píše:
Přesně tak to myslím, třeba Gábina je podle mě oplácaná, ale je to její věc, když je tak spokojená, proč ne. Ale taková nadváha, jako má Lumen a Simona je prostě nezdravá a měli by s tím něco dělat.

Gábina není tlustá, je to docela normální ženská, je fakt, že ta telka přidává, o tom žádná. Ale Simona, tam už je to na pováženou, není ještě tak stará a je silnější než Nyklovka.
Jinak k té „tloušťce“, neviděly jste ten klip s Farnou „boky jako skříň“? Já ji normálně neposlouchám, ale tohle je taková recese na to, jak jí všichni říkají, že je tlustá. Můj syn tu písničku miluje a furt mi říká, mami, pustíš mi tu FARMU? :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443

@radkka neco takoveho se od Midlone dalo cekat, kdyz nevahal Emciniho psa uvazat buhvikde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
@Martrich píše:
Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“ :mrgreen: :mrgreen:

No neke :lol:

• Citovat
  • Upravit
3443

@Martrich fakt jo? musim se zamerit na reklamy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.11.15 10:37

@Lizzi Jo Jak byla s Pepanem a v těch svatebních šarech jí to slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.15 10:37
@spirunka píše:
@Martrich fakt jo? musim se zamerit na reklamy ;)

Nejdřív mě napadlo, že Kuřízka nějak „zkultivovali“ a pak mi došlo, že je to jinej vousáč a jiné děti a manželka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.15 10:38
@Marcam píše:
@Lizzi Jo Jak byla s Pepanem a v těch svatebních šarech jí to slušelo.

ve Snowboarďácích byla dobrá, jak balila Langoše, už tehdy byla kus ženský, ale vypadala dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
12.11.15 10:38
@Martrich píše:
Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“ :mrgreen: :mrgreen:

Jojo koukala jsem :mrgreen: Docela mě to mrzí, že tu původní reklamu asi letos nenasadí, kuřízek už patří k našim rodinným Vánocům skoro jako „ty zahnutý zuby nahoru“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.11.15 10:39
@Martrich píše:
Nejdřív mě napadlo, že Kuřízka nějak „zkultivovali“ a pak mi došlo, že je to jinej vousáč a jiné děti a manželka :mrgreen: :mrgreen:

tak jestli vyměnili celou rodinku, tak to jo, já myslela, že maj jen novýho taťku, to by byla síla :lol:

• Citovat
  • Upravit
12134
12.11.15 10:39
@Michelle_M píše:
Jojo koukala jsem :mrgreen: Docela mě to mrzí, že tu původní reklamu asi letos nenasadí, kuřízek už patří k našim rodinným Vánocům skoro jako „ty zahnutý zuby nahoru“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.11.15 10:40
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat