Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevite odkud je to sedo/stribrny triko, co ma Malerova ve vcerejsim dile na sobe? V kuchyni jak mluvi s Rozou… Diky
Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“
![]()
@radkka píše:
Jůůů![]()
Tak Světlana zjistí, že na radnici prováděli čachry s bytama, ze kterých je penzion.
Simona zjistí, že si Sandra chystá otevřít svůj vlastní salon a chce šlohnout kontakty, Jitka jí nevěří, Simona celý díl brečí.
Nyklová prudí v pekárně (celý den tam pije čaj), Květák jí přijde vysvětlit, že jestli nedá pokoj, tak Lumenovi řekne, že nevypadá zdravě a nakecá mu bůh ví co.
Eva přijede na meditaci s Bylinbábou, ale Midloň to nesmí vědět. V dalším díle přijede s malým Midloněm a taškama, velkej Midloň jí dal totiž přes hubu.
hezkýýý, to bude vzrůšo, Midloň na scénu
![]()
@Marcam píše:
@Patricia89 Aspon 10 kilo by mohla dát dolů, třeba jí to produkce zakázala.
10? ta by potřebovala aspoň 30, aby vypadala šmrncovně, jako když přišla do Ulice a to už tenkrát byla krev a mlíko, ale slušelo jí to, uměla to nosit, byla taková rokerka ![]()
@radkka píše:
Přesně tak to myslím, třeba Gábina je podle mě oplácaná, ale je to její věc, když je tak spokojená, proč ne. Ale taková nadváha, jako má Lumen a Simona je prostě nezdravá a měli by s tím něco dělat.
Gábina není tlustá, je to docela normální ženská, je fakt, že ta telka přidává, o tom žádná. Ale Simona, tam už je to na pováženou, není ještě tak stará a je silnější než Nyklovka.
Jinak k té „tloušťce“, neviděly jste ten klip s Farnou „boky jako skříň“? Já ji normálně neposlouchám, ale tohle je taková recese na to, jak jí všichni říkají, že je tlustá. Můj syn tu písničku miluje a furt mi říká, mami, pustíš mi tu FARMU?
![]()
@radkka neco takoveho se od Midlone dalo cekat, kdyz nevahal Emciniho psa uvazat buhvikde ![]()
@Martrich píše:
Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“![]()
No neke ![]()
@Lizzi Jo Jak byla s Pepanem a v těch svatebních šarech jí to slušelo.
@spirunka píše:
@Martrich fakt jo? musim se zamerit na reklamy
Nejdřív mě napadlo, že Kuřízka nějak „zkultivovali“ a pak mi došlo, že je to jinej vousáč a jiné děti a manželka
![]()
@Marcam píše:
@Lizzi Jo Jak byla s Pepanem a v těch svatebních šarech jí to slušelo.
ve Snowboarďácích byla dobrá, jak balila Langoše, už tehdy byla kus ženský, ale vypadala dobře ![]()
@Martrich píše:
Holky nedočítám a Ulici jsem včera neviděla. Nicméně všimly jste si, že v reklamě na Tesco byl Kuřízek letos vyměněn? Už je asi moc „ohranej“![]()
Jojo koukala jsem
Docela mě to mrzí, že tu původní reklamu asi letos nenasadí, kuřízek už patří k našim rodinným Vánocům skoro jako „ty zahnutý zuby nahoru“ ![]()
@Martrich píše:
Nejdřív mě napadlo, že Kuřízka nějak „zkultivovali“ a pak mi došlo, že je to jinej vousáč a jiné děti a manželka![]()
tak jestli vyměnili celou rodinku, tak to jo, já myslela, že maj jen novýho taťku, to by byla síla ![]()
@Michelle_M píše:
Jojo koukala jsemDocela mě to mrzí, že tu původní reklamu asi letos nenasadí, kuřízek už patří k našim rodinným Vánocům skoro jako „ty zahnutý zuby nahoru“