Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi píše:
Na zahnutý zuby nahoru nic nemá!![]()
Kromě Kofoly skořicové jsem měla všechny, tak se těším i na letošní marcipánovou ![]()
@radkka píše:
Jůůů![]()
Tak Světlana zjistí, že na radnici prováděli čachry s bytama, ze kterých je penzion.
Simona zjistí, že si Sandra chystá otevřít svůj vlastní salon a chce šlohnout kontakty, Jitka jí nevěří, Simona celý díl brečí.
Nyklová prudí v pekárně (celý den tam pije čaj), Květák jí přijde vysvětlit, že jestli nedá pokoj, tak Lumenovi řekne, že nevypadá zdravě a nakecá mu bůh ví co.
Eva přijede na meditaci s Bylinbábou, ale Midloň to nesmí vědět. V dalším díle přijede s malým Midloněm a taškama, velkej Midloň jí dal totiž přes hubu.
Už jsem taky viděla! A jsem zvědavá, jak to Světluš s lumírem zavaří Mastňákovi ![]()
@Lizzi píše:
tak jestli vyměnili celou rodinku, tak to jo, já myslela, že maj jen novýho taťku, to by byla síla
Treba zjistila, ze naklepava rizky jinde
![]()
Jinak k te Simone… Nerikam, ze neni silna, ale to jak ukazuje tv, tak to fakt ne
je tez Hradecanda a potkavam ji casto, navic je divadelni hereckou u nas a fakt tolik „tlusta“ neni…
@Xiraxinek fakt to tolik přidává, jo? Na mně teda působí až odpudivě, nechci se jí dotknout, ale jakmile přes svou tloušťku před sebou sotva spojí ruce, nebo když se objímají s Rudolfem a skoro se nedotkne prsty za jeho zády, tak to je moc.
No já nevím, ale kamera určitě nepřidává osmdesát kilo
. A jestliže ta osoba ve skutečnosti váží metrák (na kameře třeba 120kg), tak i to mi přijde na srdce a klouby dost ![]()
Ja nerikam, ze v realu vypada jak digitalka
, ale fakt to neni az takhle sileny… i ty blby schody v bance vybehla rychlejc nez s tehot pupkem ja a nefunela
![]()
Ahoj, nevim, zda to uz nebylo receno, ale prislo mi hrozny, umely a pateticky a totalne spatne zahrany, jak prisla Adriana za Evzenem a pri domlouvani, aby zmenil zivot, mu rekla neco jako „zalezi mi na tom, jak, zijes, TATI“ a on uplne debilne cumel a jak zfetovany po ni opakoval TATI? Zkratka des.
@brko píše:
Ahoj, nevim, zda to uz nebylo receno, ale prislo mi hrozny, umely a pateticky a totalne spatne zahrany, jak prisla Adriana za Evzenem a pri domlouvani, aby zmenil zivot, mu rekla neco jako „zalezi mi na tom, jak, zijes, TATI“ a on uplne debilne cumel a jak zfetovany po ni opakoval TATI? Zkratka des.
tohle mi tak hrozný nepřišlo, jen už mi to s tím Evžou přijde dost přehnané, mohli tu linku udělat tak, že v té nemocnici, jak se sblížili, tak v tom nějak pokračovat… ![]()
@brko píše:
Jo jo, umělý! Nijak to z ní nevylítlo, jak by se v emočně vypjaté situaci očekávalo ![]()
@KPKristy a taky po jak kratke dobe mu tak rekla. Asi chteli udelat americkou dojemnou scenu, ale byla to spis parodie na ni.
@brko píše:
@KPKristy a taky po jak kratke dobe mu tak rekla. Asi chteli udelat americkou dojemnou scenu, ale byla to spis parodie na ni.
Mno, dojemná scéna… to mi teda ty výstupy s ožralým a oslizlým Evženem ani vzdáleně nepřipomínají. Jediné, co mě na tohle téma dojalo bylo, jak se Ariana sesypala Edimu, když jí t s Evžou nevyšlo a byla na nákupech. To bylo smutný a hezky zahraný…
@KPKristy píše:
Mno, dojemná scéna… to mi teda ty výstupy s ožralým a oslizlým Evženem ani vzdáleně nepřipomínají. Jediné, co mě na tohle téma dojalo bylo, jak se Ariana sesypala Edimu, když jí t s Evžou nevyšlo a byla na nákupech. To bylo smutný a hezky zahraný…
Já to přetáčela, vůbec mě to nebralo a pohled na umaštěného Šmýda ![]()
Na zahnutý zuby nahoru nic nemá!