Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pampeliska2014 píše:
Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje " ezobabu ". Tuhle jsem ji viděla v nějakém filmu hrála tam mladou sochařku. Děkuji
Petra Lustigova
@pampeliska2014 píše:
Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje " ezobabu ". Tuhle jsem ji viděla v nějakém filmu hrála tam mladou sochařku. Děkuji
Petra Lustigová
Datum narození
14. května 1964 (Býk)
@Žirafa 69 píše:
Petra Lustigová
Datum narození
14. května 1964 (Býk)
Děkuji, už jsem koukla, kde hrála a docela v dost filmech. I v normálních / ne šedivých / vlasech. ![]()
Mi se zdá, že hrála i s Cruisem v Mission Impossible, manželku ruského vědce či agenta
(v tom díle z Dubaje)
Jenom taková perlička…nosí Monika jiné kalhoty než ty její oblíbené černé? Mně přijde že ji oblékají čím dál hůř… taková stará mladá, i ty saka a uplé haleny…
@pampeliska2014 píše:
Jojo, Příběhy obyčejného šílenství, nedávno to dávali. Poznala jsem ji po hlase, pak mi došlo, že to je ona ![]()
@spirunka píše:
@KPKristy super, deti meli radost aspon
Neter mela radost, nas mladsi se rad foti normalne a starsi se stydi jako prdlous. Na fotce neni, protoze se mi schovaval pod kabat
. A nejvetsi radost jsem mela ja
. Rada potkavam zname ksichtiky ![]()
Tak koukám, že rozeštvání Máry a Moniky si vzalo za úkol víc lidí. Kromě Márové i Tony a v ukázce na dnešek tam blbě mele i Olinka ![]()
No jo no, už dlouho byli v klidu a pohodě… po obědě se chystám na dnešní díl..
@KPKristy píše:
Tak koukám, že rozeštvání Máry a Moniky si vzalo za úkol víc lidí. Kromě Márové i Tony a v ukázce na dnešek tam blbě mele i Olinka
No jo no, už dlouho byli v klidu a pohodě… po obědě se chystám na dnešní díl..
Olinka je docela ostrá ![]()
@radkka píše:
Olinka je docela ostrá
co bude vyvádět Olinka?
@radkka píše:
Svádět Máru
No vidíš, Monika má nové zuby, konečně i vlasy dobrý a najednou jí Olouš poleze do zelí
![]()