Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka však mne to hodně vzalo. V opilosti jsem jim napsala, že jim přeju, aby dostali úplavici.
pak jsem vystřízlivěla a musela se omluvit ![]()
@Lizzi ono jim to moc dlouho nevydrželo. a já už nelituji, co kdybych s ním zůstala? Neměla bych teď svého muže, třeba bych si vzala jeho a stalo by se to během manželství s dětmi? vše dopadlo super. ale neříkám, že jsem si tehdy nepobrečela. u už je to jedenáct let zpátky, áááách ![]()
@Jensina píše:
@radkka však mne to hodně vzalo. V opilosti jsem jim napsala, že jim přeju, aby dostali úplavici.pak jsem vystřízlivěla a musela se omluvit
Chápu, možná bych jim napsala něco horšího
![]()
@Jensina píše:
@radkka však mne to hodně vzalo. V opilosti jsem jim napsala, že jim přeju, aby dostali úplavici.pak jsem vystřízlivěla a musela se omluvit
Chápu, možná bych jim napsala něco horšího
![]()
@Jensina píše:
A já bych jim po vystřízlivění tu úplavici popřála dvakrát ![]()
@KPKristy píše:
A já bych jim po vystřízlivění tu úplavici popřála dvakrát
@KPKristy píše:
A já bych jim po vystřízlivění tu úplavici popřála dvakrát
@Patricia89 píše:
Holky, nebude Zuzana tehotna? Ale i kdyz, ke to blbost, co?
Ale v prvni chvili me to napadlo…
Mně taky, to by fakt přepískli ![]()
@Patricia89 píše:
Holky, nebude Zuzana tehotna? Ale i kdyz, ke to blbost, co?
Ale v prvni chvili me to napadlo…
Teď jsem to právě chtěla napsat. No asi proč ne, ne? Akorát s tou její diagnózou by to bylo těžší.
@Patricia89 píše:Šmarjá, jo, já jsem pako.
No jo, ale to by meli nechranenej sex. A kdyby ho meli, tak by to mohl chytit Max, ne?
Konečně měl dnes Tony jiné triko, to předchozí (šedé s bílými fleky) mě iritovalo, protože jsem až po několika týdnech pochopila, že to není triko zacákané od barvy, ale že je to takový vzorek (když už na tu stavbu dávno nechodil a pořád byl špinavý…)
.
Se Zuzanou mě to taky napadlo, když vypustí takové klišé- chuť na kyselé okurky
. Nakonec přenos HIV při sexu není 100%, tak by to mohli zahrát na nehodu a Max by unikl.
@Patricia89 píše:
No jo, ale to by meli nechranenej sex. A kdyby ho meli, tak by to mohl chytit Max, ne?
statisticky je přenosná jedna z deseti souloží a je menší pravděpodobnost z ženy na muže, a ani dítě nemusí být nutně nakažené… taky mě to napadlo, ale pak to se sladkým zmiňoval i Martínek a ten těhotnej nebude…
@Patricia89 píše:…při nějakém debužírování v posteli, že?
Ze jo. Ja sem si nebyla jista. 100% je z krve, ne?
Tak bylo by to husty. Jednou a hned tehotnaA nebo si mohli propichnoit sprcku:
@Patricia89 ještě jsem čekala pusu, když se tak přilepili na sebe
Ta ségra od Vítka je nějaká miglá, ne? Prý Nashle… a jinak mluví s nima pěkně povýšeně… To nesnáším!!!