Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.
Já vím, že si dávaj pozor a tak, ale já bych měla prostě strach.
Digina - nachcípaná a jde běhat
Opět nestííííhala, nakoupit, holky z kroužkůů a psycholog… A ještě hláška, že si myslí, že je zvyklá na chladno z Anglie ![]()
Ale měla jsem strach, ať se tam v té černé kuchyni nesvalí a nerozvalí si hlavu o ten pult ![]()
@PetraJ píše:
Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.
Protože se milují? Asi jsi takový cit nikdy nezažila, když nechápeš, že jim za to ten risk stojí.
@PetraJ píše:
Prý cca 5tisíc bab s Charlie Sheenem
Hláška od jedné - nevěřím, že je promiskuitní ![]()
@ivik21 píše:
No sluší, jsme čekala že na ni vtipně něco houkne od těch dveří, protože ještě neviděl Martínka za rohemJiskří to mezi nima
Maléřka je, jak kdyby už měla dvě rodiny
Jsem zvědavá, co se mezi nimi odehraje.
@radkka to mě též zajímá a ten Ričrd s tou Rózi
Moc bych ji přála, aby nezklamal ![]()
@Patricia89 Eva mě též zajímá, plave i v Přístavu na Primě
Bude žít s bylinou a bude spokojená… Když má bylina tak velký byt, tak proč se furt cpe k Liškům a mudruje, že to není prostředí na relax ![]()
@ivik21 píše:
@radkka to mě též zajímá a ten Ričrd s tou RóziMoc bych ji přála, aby nezklamal
Já taky
![]()
@radkka píše:
Protože se milují? Asi jsi takový cit nikdy nezažila, když nechápeš, že jim za to ten risk stojí.
I kdybych ho milovala, tak by mi to za to nestálo. ![]()
@Patricia89 30-letá ve zprávách myslím na Primě
, pak ji snad řekli, že žil souběžně i s další kromě ní ![]()
@Gosi píše:
statisticky je přenosná jedna z deseti souloží a je menší pravděpodobnost z ženy na muže, a ani dítě nemusí být nutně nakažené… taky mě to napadlo, ale pak to se sladkým zmiňoval i Martínek a ten těhotnej nebude…
Dost na tom, že Frgálová bude za chvíli čekat dítě s farářem. Vlastně počkat, oni už jedno mají!
@PetraJ píše:
I kdybych ho milovala, tak by mi to za to nestálo.
V tom případě nemiluješ.
Tak jdu referovat z toho Saturnina. Monika je v reálu docela malá (stejně jako Martin Písařík, to jsem myslela, že ten je vyšší teda) a o trochu méně prdelatá, než v Ulici. Ale stejně si slečnu Barboru představuji éteričtěji ![]()
A taky tam hrál ten týpek, jak tehdy balil Moniku v kůlně, jak jí nosil růže a nám se vůůůbec nelíbil. Vypadá stejně ![]()
Taky jsem mrkla na stránky příbramského divadla a zjistila, že dobrá polovina herců odtud hraje nebo hrála v Ulici a Ordinaci ![]()
Jinak to představení bylo pěkné, sranda, bavila jsem se ![]()
No sluší, jsme čekala že na ni vtipně něco houkne od těch dveří, protože ještě neviděl Martínka za rohem
Jiskří to mezi nima