Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
18.11.15 20:12
@Patricia89 píše:
@ivik21 :mrgreen: :mrgreen: Ale slusi jim to spolu. Vic, jak s pantatou. :roll:No ta byla jedovata :pocitac: Si mysli, ze snedla vsechnu moudrost :roll:

No sluší, jsme čekala že na ni vtipně něco houkne od těch dveří, protože ještě neviděl Martínka za rohem :P Jiskří to mezi nima :hug:

• Citovat
  • Upravit
8523
18.11.15 20:12

Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.
Já vím, že si dávaj pozor a tak, ale já bych měla prostě strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.11.15 20:14

Digina - nachcípaná a jde běhat :zed: Opět nestííííhala, nakoupit, holky z kroužkůů a psycholog… A ještě hláška, že si myslí, že je zvyklá na chladno z Anglie :roll:
Ale měla jsem strach, ať se tam v té černé kuchyni nesvalí a nerozvalí si hlavu o ten pult :?

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 20:15
@PetraJ píše:
Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.

Protože se milují? Asi jsi takový cit nikdy nezažila, když nechápeš, že jim za to ten risk stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.11.15 20:15
@PetraJ píše:

Prý cca 5tisíc bab s Charlie Sheenem :mrgreen: Hláška od jedné - nevěřím, že je promiskuitní 8o

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 20:16
@ivik21 píše:
No sluší, jsme čekala že na ni vtipně něco houkne od těch dveří, protože ještě neviděl Martínka za rohem :P Jiskří to mezi nima :hug:

Maléřka je, jak kdyby už měla dvě rodiny :mrgreen: Jsem zvědavá, co se mezi nimi odehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.11.15 20:18

@radkka to mě též zajímá a ten Ričrd s tou Rózi :think: Moc bych ji přála, aby nezklamal :*

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.11.15 20:21

@Patricia89 Eva mě též zajímá, plave i v Přístavu na Primě :think: Bude žít s bylinou a bude spokojená… Když má bylina tak velký byt, tak proč se furt cpe k Liškům a mudruje, že to není prostředí na relax 8o

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 20:21
@ivik21 píše:
@radkka to mě též zajímá a ten Ričrd s tou Rózi :think: Moc bych ji přála, aby nezklamal :*

Já taky :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.11.15 20:22
@radkka píše:
Protože se milují? Asi jsi takový cit nikdy nezažila, když nechápeš, že jim za to ten risk stojí.

I kdybych ho milovala, tak by mi to za to nestálo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.11.15 20:22

@Patricia89 30-letá ve zprávách myslím na Primě 8o, pak ji snad řekli, že žil souběžně i s další kromě ní :?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
18.11.15 20:30
@ivik21 píše:
@radkka to mě též zajímá a ten Ričrd s tou Rózi :think: Moc bych ji přála, aby nezklamal :*

prej Ričrd :lol:

• Citovat
  • Upravit
11439
18.11.15 21:51
@Gosi píše:
statisticky je přenosná jedna z deseti souloží a je menší pravděpodobnost z ženy na muže, a ani dítě nemusí být nutně nakažené… taky mě to napadlo, ale pak to se sladkým zmiňoval i Martínek a ten těhotnej nebude…

Dost na tom, že Frgálová bude za chvíli čekat dítě s farářem. Vlastně počkat, oni už jedno mají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 07:26
@PetraJ píše:
I kdybych ho milovala, tak by mi to za to nestálo. :nevim:

V tom případě nemiluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 07:57

Tak jdu referovat z toho Saturnina. Monika je v reálu docela malá (stejně jako Martin Písařík, to jsem myslela, že ten je vyšší teda) a o trochu méně prdelatá, než v Ulici. Ale stejně si slečnu Barboru představuji éteričtěji :D
A taky tam hrál ten týpek, jak tehdy balil Moniku v kůlně, jak jí nosil růže a nám se vůůůbec nelíbil. Vypadá stejně :lol:
Taky jsem mrkla na stránky příbramského divadla a zjistila, že dobrá polovina herců odtud hraje nebo hrála v Ulici a Ordinaci :mrgreen:

Jinak to představení bylo pěkné, sranda, bavila jsem se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky