Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
19.11.15 08:35

@KPKristy super :palec:

• Citovat
  • Upravit
46669
19.11.15 08:37

Jinak teda nechápu, a to nejen v tomto případě, jak je možný nacpat dlouhé vlasy pod paruku. Fixová hrála v paruce na mikádo, nechápu, kde měla své dlouhé vlasy 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 08:39
@KPKristy píše:
Jinak teda nechápu, a to nejen v tomto případě, jak je možný nacpat dlouhé vlasy pod paruku. Fixová hrála v paruce na mikádo, nechápu, kde měla své dlouhé vlasy 8o :lol:

Namočí (možná to teď už dělají nějakým gelem, nebo čím), připlácnou k hlavě nandají takovou „novou kůži“ a na to paruku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 09:06
@radkka píše:
Namočí (možná to teď už dělají nějakým gelem, nebo čím), připlácnou k hlavě nandají takovou „novou kůži“ a na to paruku. :think:

No, pak jsem ji viděla, jak vychází z divadla k autu a vlasy měla rozpuštěné, tak jsem si právě říkala, jakým způsobem je mohla tak „zmenšit“ pod tu paruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 09:10
@KPKristy píše:
No, pak jsem ji viděla, jak vychází z divadla k autu a vlasy měla rozpuštěné, tak jsem si právě říkala, jakým způsobem je mohla tak „zmenšit“ pod tu paruku :lol:

Já to viděla někoho dělat takhle, ale už je to pár let a byli to v tomhle směru amatéři, možná v divadle mají lepší vychytávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 09:25
@radkka píše:
Já to viděla někoho dělat takhle, ale už je to pár let a byli to v tomhle směru amatéři, možná v divadle mají lepší vychytávky.

Každopádně je to umění, protože ani náznakem nebylo poznat, že pod tím má deku vlasů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 09:28
@KPKristy píše:
Každopádně je to umění, protože ani náznakem nebylo poznat, že pod tím má deku vlasů :mrgreen:

To asi jo. Což pod parukou bych čekala, že to bude nějak ledabyle zamaskováno, ale když má nějaká herečka jakoby plešatou hlavu, to musí být umění, aby to nebylo hrbolatý a moc velký 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 12:36

Co tam zamýšlí s tou Digi? Proč celý dnešní díl prokašlala? Tak buď bude mít nějaký nevyléčitelný moribundus nebo nám chtějí ukázat, jak nachlazení podkopne už tak dost vytíženou samoživitelku?
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 12:40
@KPKristy píše:
Co tam zamýšlí s tou Digi? Proč celý dnešní díl prokašlala? Tak buď bude mít nějaký nevyléčitelný moribundus nebo nám chtějí ukázat, jak nachlazení podkopne už tak dost vytíženou samoživitelku?
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo 8)

Skončí v nemocnici, bude mít brutální horečku (taky aby ne, když je blbá). U holek se bude střídat Motyka, Toník a best mother-in-law ever. Tonymu odmítnou ve škole vydat holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 12:42
@radkka píše: Skončí v nemocnici, bude mít brutální horečku (taky aby ne, když je blbá). U holek se bude střídat Motyka, Toník a best mother-in-law ever. Tonymu odmítnou ve škole vydat holky.

Jo tááák! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.11.15 14:37

@KPKristytěžký zápal plic, podle Moniky se lékař z pohotovosti vyjádřil, že měla skončit u svého lékaře už dávno

Opět se tam zjeví (nečekánanezvána) Věrka a ten její pohled je šílený, Tonyho ignoruje, k jeho nabídce hlídání a pomoci, má jen ironické poznámky, zato Moniku postrkuje ke společnému víkendu)

• Citovat
  • Upravit
11439
19.11.15 14:57
@KPKristy píše:
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo 8)

Děvčata skončí na krku Monice a ta se rozhodne, že děti jsou super a že chce čtyři. A ještě se spolčí s Marečkovou a pokusí se Digi zbavit rodičovských práv, dostat dvojčata do péče a každá si nechá jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.11.15 18:52
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu… :D a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…

To by se nelíbilo snad žádnému chlapovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.11.15 18:52

Rozcvička Digi mě pobavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.11.15 18:56
@PetraJ píše:
Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.
Já vím, že si dávaj pozor a tak, ale já bych měla prostě strach.

existují tabletky, které tě ochrání před tím virem, jen se musí čekat chvíli než začnou zabírat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!