Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak teda nechápu, a to nejen v tomto případě, jak je možný nacpat dlouhé vlasy pod paruku. Fixová hrála v paruce na mikádo, nechápu, kde měla své dlouhé vlasy
![]()
@KPKristy píše:
Jinak teda nechápu, a to nejen v tomto případě, jak je možný nacpat dlouhé vlasy pod paruku. Fixová hrála v paruce na mikádo, nechápu, kde měla své dlouhé vlasy![]()
Namočí (možná to teď už dělají nějakým gelem, nebo čím), připlácnou k hlavě nandají takovou „novou kůži“ a na to paruku. ![]()
@radkka píše:
Namočí (možná to teď už dělají nějakým gelem, nebo čím), připlácnou k hlavě nandají takovou „novou kůži“ a na to paruku.
No, pak jsem ji viděla, jak vychází z divadla k autu a vlasy měla rozpuštěné, tak jsem si právě říkala, jakým způsobem je mohla tak „zmenšit“ pod tu paruku ![]()
@KPKristy píše:
No, pak jsem ji viděla, jak vychází z divadla k autu a vlasy měla rozpuštěné, tak jsem si právě říkala, jakým způsobem je mohla tak „zmenšit“ pod tu paruku
Já to viděla někoho dělat takhle, ale už je to pár let a byli to v tomhle směru amatéři, možná v divadle mají lepší vychytávky.
@radkka píše:
Já to viděla někoho dělat takhle, ale už je to pár let a byli to v tomhle směru amatéři, možná v divadle mají lepší vychytávky.
Každopádně je to umění, protože ani náznakem nebylo poznat, že pod tím má deku vlasů ![]()
@KPKristy píše:
Každopádně je to umění, protože ani náznakem nebylo poznat, že pod tím má deku vlasů
To asi jo. Což pod parukou bych čekala, že to bude nějak ledabyle zamaskováno, ale když má nějaká herečka jakoby plešatou hlavu, to musí být umění, aby to nebylo hrbolatý a moc velký
![]()
Co tam zamýšlí s tou Digi? Proč celý dnešní díl prokašlala? Tak buď bude mít nějaký nevyléčitelný moribundus nebo nám chtějí ukázat, jak nachlazení podkopne už tak dost vytíženou samoživitelku?
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo ![]()
@KPKristy píše:
Co tam zamýšlí s tou Digi? Proč celý dnešní díl prokašlala? Tak buď bude mít nějaký nevyléčitelný moribundus nebo nám chtějí ukázat, jak nachlazení podkopne už tak dost vytíženou samoživitelku?
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo
Skončí v nemocnici, bude mít brutální horečku (taky aby ne, když je blbá). U holek se bude střídat Motyka, Toník a best mother-in-law ever. Tonymu odmítnou ve škole vydat holky.
@radkka píše:Skončí v nemocnici, bude mít brutální horečku (taky aby ne, když je blbá). U holek se bude střídat Motyka, Toník a best mother-in-law ever.Tonymu odmítnou ve škole vydat holky.
Jo tááák! ![]()
@KPKristy má těžký zápal plic, podle Moniky se lékař z pohotovosti vyjádřil, že měla skončit u svého lékaře už dávno
Opět se tam zjeví (nečekánanezvána) Věrka a ten její pohled je šílený, Tonyho ignoruje, k jeho nabídce hlídání a pomoci, má jen ironické poznámky, zato Moniku postrkuje ke společnému víkendu)
@KPKristy píše:
Protože jen tak nachlazení asi nezabere půlku dílu, ne? Rýmu a kašel má dneska kdekdo
Děvčata skončí na krku Monice a ta se rozhodne, že děti jsou super a že chce čtyři. A ještě se spolčí s Marečkovou a pokusí se Digi zbavit rodičovských práv, dostat dvojčata do péče a každá si nechá jedno.
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu…a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…
To by se nelíbilo snad žádnému chlapovi. ![]()
@PetraJ píše:
Já nechápu, jak někdo vědomě může spát s člověkem s HIV. To je jak ruská ruleta.
Já vím, že si dávaj pozor a tak, ale já bych měla prostě strach.
existují tabletky, které tě ochrání před tím virem, jen se musí čekat chvíli než začnou zabírat
@KPKristy super