Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně Frgálová také přijde reálná. Že vy byste nebyly empatické, kdyby vašemu dobrému příteli, vrbě a spiklenci takhle padla matka vůbec neznamená, že pro jiné to není samozřejmostí.
Křesťana tohle vždycky zasáhne, protože křesťané jsou vychováváni k empatii a lásce i k cizím lidem.
@spirunka píše:
http://www.babyonline.cz/…i-s-hiv-aidsRiziko je, ikdyz male, tak je.
Tyjo, to je super, nevěděla jsem, že mají až takové úspěchy.
"Dosud u nás porodilo 88 maminek a máme 90 dětí (z toho 2× dvojčátka), pouze 3 děti jsou HIV pozitivní, jejich matky přišly pozdě a neměly preventivní léčbu během těhotenství. Další HIV pozitivní dítě se narodilo v zahraničí, jeho matka nevěděla, že je infikovaná.
V posledních dvou letech se v našem AIDS centru každým rokem narodilo HIV infikovaným matkám 10 dětí. Je velmi pravděpodobné, že všech 20 dětí bude zcela v pořádku."
![]()
@spirunka píše:
Holky a prijde moc uhozeny jenom me, ze vcera Liskovi nechali ozraleho Milose spat u nich a jejich decka kvuli nemu spali jinde? Ja nevim, ja bych ho proste vykopla. Mozna kdyby byl strizlivy tak v kuchyni nechala prespat, ale prece nejakeho ozralu si tam nenecham a nepodridim tomu chod domacnosti?To uz je opravdu pres caru. Ze tam nechali Evu s malym chapu zcela.
tohle je teda uhozený dost, ale známe Anču, tak nikoho na holičkách nenechá, ani ožralu Miloše ![]()
@Fjodorka nejde o jeho maminku, to by mi taky bylo lito, ale celkove jak vsechno stiha, vstava o x hodin driv jen aby udelala snidani velkym detem, pak vari domu, na faru, hlida cizi deti, pomaha vsem, ma dve prace atd. atd. a vse zvlada jak nic a u vseho se schoviva usmiva, ja kdyz se nad tim zamyslim jak to muze vsechno stihnout nikoho takoveho fakt neznam ![]()
Příspěvek upraven 20.11.15 v 14:34
Frgálová se podle mě úplně stejně angažovala na faře na Moravě a ta pražská jí ten domov připomíná, je to myslím její způsob vypořádání se z velkoměstem a k faráři by se chovalo asi úplně stejně ikdyby mu bylo 100, je tak vychovaná. Ale uvidíme co vymyslí scénáristi.
Možná tam rozjedou téma o AIDS spíš proto, že prý se docela zase u nás rozjíždí. Jak kdyby lidé na nebezpečí nakažení už zapomněli.
@vokishka píše:
Možná tam rozjedou téma o AIDS spíš proto, že prý se docela zase u nás rozjíždí. Jak kdyby lidé na nebezpečí nakažení už zapomněli.
Nestraš s AIDS!
Holky scenaristi predem vedeli, ze Charlie Sheen ma HIV a otrese to celym Hollywoodem a proto to bude i v Ulici
![]()
Chovani matky Frgalove mi nijak zvlastni neprijde. Je hodna a obetava. Ale mohli by ukazat, ze ji to taky treba muze unavit. Nebo nemuze? ![]()
Ozralyho Milose bych taky vyhodila. Anebo aspon ustlat v te kuchyni na karimatce, kam porad vyhaneji Frantu ![]()
@Fjodorka http://www.tyden.cz/…_362881.html
nestraším jen já ![]()
a je fakt, že v Ulici si občas taková témata vezmou na paškál, tak třeba to vezmou tím směrem, ale ukážou to jinak, právě třeba na těhotenství někoho s AIDS. A pak ji třeba nechají umřít
, stejně je tam ta role poměrně zbytečná, jen občas lehce výchovně zapůsobí na Frantu, k tomu si stačí Anča sama.
@Fjodorka No jo, no, já sice vím, že to je rozdíl, ale v seriálu to můžou vzít šmahem. Nehledě k tomu, že někdy k tomu přece dojde, že je někdo pozitivní a pak se to změní v AIDS, ne?
@Fjodorka píše:
Nestraš s AIDS!
a nebo tam rovnou šoupnou nějakýho Džihádistu, neeee?? To je zase přehnané a myslím, že scénáristům je „šuma fuk“, že má Charlie Sheen AIDS.
Já to dneska ani včera neviděla, jen kousek s Midloňem jak včera rozbil tu sklenici. A Zuzana mi tam zbytečná nepřijde ![]()
@Martrich píše:
a nebo tam rovnou šoupnou nějakýho Džihádistu, neeee?? To je zase přehnané a myslím, že scénáristům je „šuma fuk“, že má Charlie Sheen AIDS.
Já to dneska ani včera neviděla, jen kousek s Midloňem jak včera rozbil tu sklenici. A Zuzana mi tam zbytečná nepřijde
to měla být reakce na @vokishka ![]()
uau, to jsem nevěděla, že je léčba v těhotenství tak účinná. tak možná právě proto se to rozhodli dát do seriálu, aby to ukázali. tak to potom jo