Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Tak zrovna ta je nejvic arogantni clovek, ktereho znam. Kazdy rok na firemni akce zveme jejake osobnosti ale co predvadela pani Machalkova nemelo obdoby. Pripadne fanousky o fotografii posilala nekam, s hudbou mela problem, s mikrofonem, odposlechem. Se vsim. Ta pokora ji opravdu chybi. Po ni vystupoval jiny host-zpevak medialne znam, ale ten byl tak ochotny. Dokonce jsem ho odchytla hned kdyz vylezl spoceby po vystoupeni a ochotne spolupracoval.
Tak se mi to asi nezdálo, přijde mi opravdu nepokorná, arogantní, až nepřátelská.
Koukám, že vypadla
Sice jsem ráda, ale Pavláska už by fakt měli vyrazit.
@radkka píše:
Holky, taky vám Machálková přijde trochu arogantní a moooc sebevědomá?Docela mě ve Stardance sere, nemám ráda lidi bez pokory.
Působí na mě jako ledová královna, jak již tu někdo napsal.
@radkka píše:
Koukám, že vypadlaSice jsem ráda, ale Pavláska už by fakt měli vyrazit.
Jo, obávám se, že ten proleze až do finále
![]()
Jako Machalkovou nemusim, ale umi tancovat na rozdil od Pavlaska, to uz je vrchol trapnosti. Jinak fandim Schneidoreve a Leos taky jede ![]()
@Martrich píše:
Jako Machalkovou nemusim, ale umi tancovat na rozdil od Pavlaska, to uz je vrchol trapnosti. Jinak fandim Schneidoreve a Leos taky jede
Souhlasím a mám stejnou favoritku ![]()
@KPKristy píše:
I ja mam Jitku Sch. jako favoritku
Já taky.
Ale ať si to tu, děvčata, samy neplevelíme, o SD je řeč zde. ![]()
Já fandím Saše. (ať bude hrát cokolil kdekoliv, já ji prostě už vždyky budu vidět jako Sašu, ani si nepamatuju její jméno).
@Martrich píše:
Jako Machalkovou nemusim, ale umi tancovat na rozdil od Pavlaska, to uz je vrchol trapnosti. Jinak fandim Schneidoreve a Leos taky jede
Mně se líbí Mareš, Saša (nevim, jak se v reálu jmenuje) a Schneidrová, sice bych to víc přála asi někomu jinému, ale musím uznat, že tancuje perfektně ![]()
@vokishka píše:
Já fandím Saše. (ať bude hrát cokolil kdekoliv, já ji prostě už vždyky budu vidět jako Sašu, ani si nepamatuju její jméno).
Maruška ![]()
@radkka Machálková.. Tak jednak její pěvecký projev je otřesný, měla jsem tu smůlu slyšet ji naživo a myslela jsem, že odejdu! A druhak jak vystupuje je skutečně nepříjemné a nesympatické!
Nechcete se drzet tematu holky prosim? ![]()
Vcera se tady uzivatelka hiv poz. nabidla k diskuzi a nic.. Sem na to taky zvedava, tak uvidime, jestli odpovi jeste..
Patecni ulici sem nevidela, bylo tam neco duleziteho?
Já jsem včera koukala na dva díly dopředu. Terka tam má svázané vlasy dozadu a docela jí to sluší, i to oblečení mi přišlo krapet lepší než jindy
Štve mě Mastný - vždycky to byl takový suverén a záporák a teď je z něj regulerní podpantoflák
![]()