Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
24.11.15 08:38
@KPKristy píše:
Stejně ta Tereza pořád leze v saku i doma. To teda nechápu, ani kdybych se nepřevlékala. Aspoň sako bych si sundala :nevim:

To jo, ještě horší ale je, že leze do postele neumytá :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:39
@radkka píše:
Teda, takových aktivit 8o :oops:

No počkej ženo! Poslední dobou jsem ve tvých příspěvcích zaregistrovala nějaké náznaky o plánování miminka (jestli dobře čtu mezi řádky), tak si potom povíme :mrgreen:
Ale nestěžuju si… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:40
@radkka píše:
To jo, ještě horší ale je, že leze do postele neumytá :poblion:

To byl hnus, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 08:41
@KPKristy píše:
No počkej ženo! Poslední dobou jsem ve tvých příspěvcích zaregistrovala nějaké náznaky o plánování miminka (jestli dobře čtu mezi řádky), tak si potom povíme :mrgreen:
Ale nestěžuju si… :srdce:

Teď dobře dopadl omyl, kdy jsem zapomněla brát prášky (stěhování) :mrgreen: Nicméně se chystám ze zdrav. důvodů vysadit a jsem alergická jakoukoli ochranu, jako je kondom, spermicidní gely, krémy, globule, takže vše má v rukou manžel. Doufám, že se ještě nezadaří, ale kdyby jo, tak to zvládneme. Snad teda, jsem celkem pohodlná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 09:02
@radkka píše:
Teď dobře dopadl omyl, kdy jsem zapomněla brát prášky (stěhování) :mrgreen: Nicméně se chystám ze zdrav. důvodů vysadit a jsem alergická jakoukoli ochranu, jako je kondom, spermicidní gely, krémy, globule, takže vše má v rukou manžel. Doufám, že se ještě nezadaří, ale kdyby jo, tak to zvládneme. Snad teda, jsem celkem pohodlná :oops:

Tak ti přeju, ať to dopadne podle tvých (vašich) představ :hug:
My se taky jinak nechráníme, než „má to v rukou manžel“ a máme dvě děti ze dvou pokusů. U nás je tato metoda 100% :mrgreen: (zatím :mrgreen: :mrgreen:, ale hlídám si i plodné dny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 09:05
@KPKristy píše:
Tak ti přeju, ať to dopadne podle tvých (vašich) představ :hug:
My se taky jinak nechráníme, než „má to v rukou manžel“ a máme dvě děti ze dvou pokusů. U nás je tato metoda 100% :mrgreen: (zatím :mrgreen: :mrgreen:, ale hlídám si i plodné dny…)

Oba si jsme vědomi, že to není zrovna spolehlivá metoda (spíš to neni žádná metoda), ale aspon nebude moct nadávat mně, že jsem si zapomněla vzít prášek :oops: No, plánuju měřit BT, uvidíme, jestli to bude k něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.15 09:17
@Žirafa 69 píše:
By mě i zajímalo, co na to partner, ale odpovídat nemusíš. :mavam:

Holky, dík všem za podporu.
Byl to můj druhý sexuální partner, první je zdravý, proto jsem to musela chytit od bio otce syna. Nevydržel to, opustil mne, již je bohužel mrtvý.
Ale mám zdravého chlapa a žijeme úplně normálně (samozřejmě musíme být v určitých situacích opatrní), jen druhé dítě bohužel nebude. Vědomě bych do toho nešla, i když mne doktorka ujišťovala, že pokud se to hlídá od začátku, je riziko minimální. Můj současný partner je i v RL syna, takže nemám takový strach kdyby se se mnou něco stalo.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
24.11.15 09:26
@Anonymní píše:
Byl to můj druhý sexuální partner, první je zdravý, proto jsem to musela chytit od bio otce syna. Nevydržel to, opustil mne, již je bohužel mrtvý.
Ale mám zdravého chlapa a žijeme úplně normálně (samozřejmě musíme být v určitých situacích opatrní), jen druhé dítě bohužel nebude. Vědomě bych do toho nešla, i když mne doktorka ujišťovala, že pokud se to hlídá od začátku, je riziko minimální. Můj současný partner je i v RL syna, takže nemám takový strach kdyby se se mnou něco stalo.

Tak to je frajer chlap :palec: Drž se! :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3443
24.11.15 09:55
@Anonymní píše:
Ale mám zdravého chlapa a žijeme úplně normálně (samozřejmě musíme být v určitých situacích opatrní), jen druhé dítě bohužel nebude. Vědomě bych do toho nešla, i když mne doktorka ujišťovala, že pokud se to hlídá od začátku, je riziko minimální. Můj současný partner je i v RL syna, takže nemám takový strach kdyby se se mnou něco stalo.

Parada, je fajn, ze jsi nasla pohodoveho chlapa, zaslouzis si to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
24.11.15 10:01
@Anonymní píše:

ty jo, to je fakt frajer chlap :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 10:04
@Anonymní píše:

Konečně se na emiminu člověk dočte o super chlapovi :potlesk: Ať to vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.11.15 10:04
@radkka píše:
To jo, ještě horší ale je, že leze do postele neumytá :poblion:

Tak jednou za čas to lze odpustit, ale ona asi nebyla společensky unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 10:07
@Fjodorka píše:
Tak jednou za čas to lze odpustit, ale ona asi nebyla společensky unavená :mrgreen:

To bych ani nepípla, protože jak já padnu do postele, když přijdu z tahu, to je hodné zastydění, ale v běžném životě, nevyčistit si zuby, neumýt se… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
24.11.15 10:12
@ivik21 píše:
Tak to je frajer chlap :palec: Drž se! :hug: :hug:
@spirunka píše:
Parada, je fajn, ze jsi nasla pohodoveho chlapa, zaslouzis si to :potlesk:
@NinPe píše:
ty jo, to je fakt frajer chlap :palec:

Souhlas! :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.11.15 10:15
@Anonymní píše:

můžu se zeptat, jak jsi to zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky