Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akorát nechápu, proč Tonda pomáhá potopit Sandru, když do ní tak dělal? Jen kvůli tomu, aby se to nedomákla Mirka?
Včera mě pobavila scéna Květy a Mastného, jak ho tam stírala, že to všechno zvoral, ta mu teda dává kapky, vedle ní asi každý chlap ztratí jakoukoli důstojnost.
Počítám, že by Mastný mohl brzy založit diskusi na EM, že ho milenka ponižuje před lidmi, co má dělat? ![]()
@Fjodorka píše:
Protože lidi je nemají ráááádi a raději se na to nekoukají, jak je to fuj, jak ta zlá mrcha ubližuje té bezva bečce!
Tak pro mě je Sandra taky rozmazlený spratek, ale Simona je pěkně blbá. Normální člověk by na Sandru ušil sám boudu, třeba bych si nahrávala náš rozhovor, kdy mi buď vyhrožuje nebo všechno za Jitčinými zády vyslepičí. Simona je pako, prostě to z ní musí udělat někdo jiný ![]()
Mě holky zarazilo včera jak byla scéna Lumen, Světluš a Alexík. Světluš triko a svetřík. Lumča mikinu s dlouhym rukávem. A malej Lexa holý ručičky i nožičky.
nebo v pátek to bylo.To je jedno
ale trochu to vypadalo divně.
@kometa32 píše:
Zdálo se mi to, nebo je už Nyklová bez paruky?
paruku má Růža, Nyklová i Marečková
@Anna766 píše:
Mě holky zarazilo včera jak byla scéna Lumen, Světluš a Alexík. Světluš triko a svetřík. Lumča mikinu s dlouhym rukávem. A malej Lexa holý ručičky i nožičky.nebo v pátek to bylo.To je jedno
ale trochu to vypadalo divně.
jo to jsem si taky říkala
![]()
@Lizzi píše:
paruku má Růža, Nyklová i Marečková
JJ a na Mareckove je to nejvic poznat, moc ji podle me nesedi ![]()
@Anna766 jak pises, taky jsem koukala, ze je nejak nalehko. Je jeste malinkej a je zima ![]()
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára?
pěkně trapné
@Fjodorka píše:![]()
A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.
Jinak, jak tam vcera zrala ten cesnek a jak se citila byt dotcena, ze si to ma jist vedle…
![]()
@Gorlami píše:To by ji seklo vic!
Jinak, jak tam vcera zrala ten cesnek a jak se citila byt dotcena, ze si to ma jist vedle…
![]()
Me uz je z ni az spatne kolikrat a jak furt jeci nebo neco hystericky resi ![]()
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára?pěkně trapné
jééé taky jsem si všimla
![]()
@spirunka píše:
Me uz je z ni az spatne kolikrat a jak furt jeci nebo neco hystericky resi
To je snad normální jíst bokem
Oni se tam v tom seriálu vždycky diví tak obyčejným věcem a přitom od začátku si pamatuji, že tam měly v šatně na stole konvici s čajem a sušenky ![]()
@ivik21 píše:
jééé taky jsem si všimla![]()
ano, taky mi to přišlo ulítlé.. ale zas, jestli na schránce mají normální jména, tak proč ne
@Patricia89 píše:
A ten Pesek s Hejlovou. Jak si vykaji
myslíš že si vykají i u „toho“
![]()
no nevím jestli to teda dělaj
![]()