Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
25.11.15 15:31

Akorát nechápu, proč Tonda pomáhá potopit Sandru, když do ní tak dělal? Jen kvůli tomu, aby se to nedomákla Mirka?

Včera mě pobavila scéna Květy a Mastného, jak ho tam stírala, že to všechno zvoral, ta mu teda dává kapky, vedle ní asi každý chlap ztratí jakoukoli důstojnost. :mrgreen: Počítám, že by Mastný mohl brzy založit diskusi na EM, že ho milenka ponižuje před lidmi, co má dělat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
25.11.15 16:05
@Fjodorka píše:
Protože lidi je nemají ráááádi a raději se na to nekoukají, jak je to fuj, jak ta zlá mrcha ubližuje té bezva bečce!

Tak pro mě je Sandra taky rozmazlený spratek, ale Simona je pěkně blbá. Normální člověk by na Sandru ušil sám boudu, třeba bych si nahrávala náš rozhovor, kdy mi buď vyhrožuje nebo všechno za Jitčinými zády vyslepičí. Simona je pako, prostě to z ní musí udělat někdo jiný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
25.11.15 16:48

Mě holky zarazilo včera jak byla scéna Lumen, Světluš a Alexík. Světluš triko a svetřík. Lumča mikinu s dlouhym rukávem. A malej Lexa holý ručičky i nožičky. :think: nebo v pátek to bylo.To je jedno :nevim: ale trochu to vypadalo divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.11.15 17:02
@kometa32 píše:
Zdálo se mi to, nebo je už Nyklová bez paruky?

paruku má Růža, Nyklová i Marečková

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.11.15 17:02
@Anna766 píše:
Mě holky zarazilo včera jak byla scéna Lumen, Světluš a Alexík. Světluš triko a svetřík. Lumča mikinu s dlouhym rukávem. A malej Lexa holý ručičky i nožičky. :think: nebo v pátek to bylo.To je jedno :nevim: ale trochu to vypadalo divně.

jo to jsem si taky říkala 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
3443
25.11.15 17:08
@Lizzi píše:
paruku má Růža, Nyklová i Marečková

JJ a na Mareckove je to nejvic poznat, moc ji podle me nesedi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
25.11.15 17:10

@Anna766 jak pises, taky jsem koukala, ze je nejak nalehko. Je jeste malinkej a je zima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.11.15 17:17

Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára? :mrgreen: pěkně trapné

• Citovat
  • Upravit
3681
25.11.15 17:18
@Fjodorka píše: :( :( A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.
:palec: To by ji seklo vic! :)

Jinak, jak tam vcera zrala ten cesnek a jak se citila byt dotcena, ze si to ma jist vedle… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
25.11.15 17:23
@Gorlami píše: :palec: To by ji seklo vic! :)Jinak, jak tam vcera zrala ten cesnek a jak se citila byt dotcena, ze si to ma jist vedle… :roll: :roll:

Me uz je z ni az spatne kolikrat a jak furt jeci nebo neco hystericky resi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 17:30
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára? :mrgreen: pěkně trapné

jééé taky jsem si všimla :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
25.11.15 17:31
@ivik21 píše:

trapné že? nechápu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.11.15 17:32
@spirunka píše:
Me uz je z ni az spatne kolikrat a jak furt jeci nebo neco hystericky resi :roll:

To je snad normální jíst bokem 8o Oni se tam v tom seriálu vždycky diví tak obyčejným věcem a přitom od začátku si pamatuji, že tam měly v šatně na stole konvici s čajem a sušenky :roll:

• Citovat
  • Upravit
15074
25.11.15 18:07
@ivik21 píše:

ano, taky mi to přišlo ulítlé.. ale zas, jestli na schránce mají normální jména, tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
25.11.15 19:04
@Patricia89 píše:
A ten Pesek s Hejlovou. Jak si vykaji :zed:

myslíš že si vykají i u „toho“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no nevím jestli to teda dělaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit