Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
25.11.15 10:38

Z pohledu kadeřnice mě její účes včera zarazil… :nevim: Její vlasy mi přišly jako na 2. fotografii. Mrknu na ni ještě na Nova plus znovu :mrgreen:
Neříkám, že mám pravdu, proto jsem se taky ptala na váš názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 10:39

@radkka Dorka je Zorka :mrgreen:

Bylo hrozně dojemné, jak se Drbohlav Ládík svěřuje Adrianě, moc se mi to líbilo, Zora přehrávala jak hrom a Matěj se mohl pominout láskou/preskrtnout]

• Citovat
  • Upravit
20767
25.11.15 10:41
@ivik21 píše:
@radkka Dorka je Zorka :mrgreen:Bylo hrozně dojemné, jak se Drbohlav Ládík svěřuje Adrianě, moc se mi to líbilo, Zora přehrávala jak hrom a Matěj se mohl pominout láskou/preskrtnout]

Jo, já jí říkám Dorota, tak se mi to popletlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 10:42
@kometa32 píše:
Z pohledu kadeřnice mě její účes včera zarazil… :nevim: Její vlasy mi přišly jako na 2. fotografii. Mrknu na ni ještě na Nova plus znovu :mrgreen:
Neříkám, že mám pravdu, proto jsem se taky ptala na váš názor…

Pořád mi ty v Ulici přijdou hustší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 10:45
@radkka píše:
Pořád mi ty v Ulici přijdou hustší. :think:

mi též :palec:

• Citovat
  • Upravit
4658
25.11.15 11:51

Holky nevíte jak to dopadne se Simčou? Doufám, že kvlůli té blondaté pizdě fakt nedá výpověd?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 11:57
@dendule4 píše:
Holky nevíte jak to dopadne se Simčou? Doufám, že kvlůli té blondaté pizdě fakt nedá výpověd?! :mrgreen:

Jooo, to taky vim.

Hložánková na Sandru s Rudou ušijou boudu. Ona se k ní přijde ostříhat, dělá ze sebe bohatou paničku a Sandra se nechá zlákat vidinou solidní zákazince a vykecá jí, že si chce otevřít salon dvě ulice vedle. Hložánková jí poprosí, jestli by jí neposlala mail s nějakými informacemi a Sandra to udělá. Ruda ještě sežene od bráchy spis, kde žádá o nebytový prostor. To všechno ukáží Jitce a ta Sandru na hodinu vyhodí. Starej Hlóža navíc zařídí, aby Sandru pro formální chyby v žádosti vyřadili ze soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
25.11.15 11:59

@radkka super! díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 12:02
@dendule4 píše:
@radkka super! díky moc :D

Není za co :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
25.11.15 13:24

Holky Vilma ma paruku mluvila o tom v tv v nejakem poradu. rikala ze je to pohodlnejsi a nemusi v maskerne travit tolik casu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.11.15 13:31

Mě se hrozně líbí role Mirky, rázná, ale vždycky mi to vyzní vtipně.. ta jak někam vlítne dějou se věci, ale ve scéně se Sandrou byla za dobrou dámu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 13:58
@Patricia89 píše:
A jakej den to bude? Na to se docela tesim… :mrgreen:

Myslím ze pozítří :think: Nevim, mám v tom trochu hokej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.11.15 14:29
@radkka píše:
Jooo, to taky vim.Hložánková na Sandru s Rudou ušijou boudu. Ona se k ní přijde ostříhat, dělá ze sebe bohatou paničku a Sandra se nechá zlákat vidinou solidní zákazince a vykecá jí, že si chce otevřít salon dvě ulice vedle. Hložánková jí poprosí, jestli by jí neposlala mail s nějakými informacemi a Sandra to udělá. Ruda ještě sežene od bráchy spis, kde žádá o nebytový prostor. To všechno ukáží Jitce a ta Sandru na hodinu vyhodí. Starej Hlóža navíc zařídí, aby Sandru pro formální chyby v žádosti vyřadili ze soutěže.
:( :( A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 14:31
@Fjodorka píše: :( :( A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.

Hlavně to vypadá, že takhle z Ulice uplně zmizí :( Nevim, proč všechny záporáky zabijou/odstěhujou/vyhodí/polepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.11.15 14:42
@radkka píše:
Hlavně to vypadá, že takhle z Ulice uplně zmizí :( Nevim, proč všechny záporáky zabijou/odstěhujou/vyhodí/polepší.

Protože lidi je nemají ráááádi a raději se na to nekoukají, jak je to fuj, jak ta zlá mrcha ubližuje té bezva bečce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí