Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, že Rozina si začíná docela solidně vyskakovat, jak štěkala na rodiče
A oni seděli a kroutili hlavama
Říct tohle našim, tak mi jedna zprava přiletí ![]()
@Fjodorka píše:![]()
A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.
Já taky, Simona mi poslední díly leze na nervy svým buranským chováním ![]()
@Lizzi píše:
paruku má Růža, Nyklová i Marečková
a ještě Urbanka ![]()
Holky, začala jsem zase koukat a už toho lituju! Ty scénky s Kuřízkem a Terýskem, to je strašný
. Jediný, kdy mě Kurvízek baví je, když ho peskuje Daniela, to mě baví. Jinak strašná dvojka. A co z tý Terezy udělali za pipinu, bože, v retro Ulici bývala normální, vtipná, nenechala si všechno líbit a teď? Kdyby jí Kuřízek jednu fláknul, tak mu to snad taky odpustí a ještě se mu omluví…
Simči mi bylo líto.. Jsem zvědavá, jestli v Ulici zůstane, ale on Ruda má něco za lubem, že? Já neviděla ten začátek, tak nevím, co tam na konci vymýšlel ![]()
Tereza mi pije krev. Kuřez ji tam dupe jak psa a ona schlípne ocas a ještě se omluví. Hrozné, hrozné, hrozné. Daniela by ji měla poslat dárkový koš, že se s Kuřezem vůbec zahazuje a ona se ho zbavila.
@Ester13 píše:
Jako správná ženská mám radost, když můžu říci „měla jsem pravdu“. V době, kdy ženy omdlévaly z Kuřízka jsem psala, že se mi nelíbí. I když jsem byla mimoň, a nejen tady, jsem ráda, že jsem tu pravdu měla
Taky mi od začátku nevoněl
![]()
@kometa32 píše:
Taky mi od začátku nevoněl![]()
no mě se líbil, byl mi i sympatický. Líbily se mi ty jejich začátky, jak randili… to bylo takový hezký, romantický, ale pak, jak se to provalilo, tak ta jejich linka šla do kopru…
Za sebe musím říci, že mě ted ulice docela baví. Jako Tereza mě svým chováním štve, ale zajímá mě jak se to vyvrbí. Simona svým hurónským i plačtivým projevem taky není můj šálek kávy, ale její linka se Sandrou dobrá - skoro škoda, že to vypadá, že skončí. Mára-Monika mi přijde jako vztah s reálnými problémy. Akorát se netěším na Márovi problémy s taxi konkurencí. Jo a Marečková jako pečovatelka u Digi to bylo super. Ani ta léčitelka u Lišků mi nevadí a čekám, jestli Milošovu roli v seriálu ukončí nebo nám ho napravenýho vrátí do Prahy. Nemusím linku utěšování Adriany ohledně hledání otce a vůbec jejich problémy s Ediím. I když jsem zvědavá co bude se Zorkou. A vadí mi Lumír jako mega starostlivý otec a nyní i jako starostlivý zastupitel zajímající se o spravedlnost. Prostě mi to nepřijde o nic horší než to bylo dříve. JO a pochvala pro stahovačky - vždy dychtivě vyhlížím přeškrtnuté příspěvky ![]()
@Martrich píše:
no mě se líbil, byl mi i sympatický. Líbily se mi ty jejich začátky, jak randili… to bylo takový hezký, romantický, ale pak, jak se to provalilo, tak ta jejich linka šla do kopru…
Souhlas, na začátku to byla dobrá story, ted je to jedna velká nuda
![]()
Ja kdyz ted vidim Kurizka a ten jeho vyraz utrapenyho psa, tak me zacina svrbet ruka. Dnes jak prisel pozde na veceri a zanicene vypravel Tereze o dni stravenem s rodinkou, tak jsem si moc prala, aby mu tu veceri hodila do klina a ona blbka se mu jeste omluvi
. Ale jinak me ta linka moc bavi
.
Už jsem pár dílů, no vlastně 2 měsíce, neviděla. A ani mi to nějak nechybí. Přišla jsem o něco zajímavého? ![]()
@pelmenka píše:
Už jsem pár dílů, no vlastně 2 měsíce, neviděla. A ani mi to nějak nechybí. Přišla jsem o něco zajímavého?
Kuřízek s Terkou furt stejný, David učitel se rozešel s tou svou. Monika stále bojuje s Marečkovou, Mára by rád dítě Monika, ale nechce. Eva utekla z Kašperek i s malým M., bydlì u bylinkářky. Farář má nemocnou maminku, Veronika mu pomáhá na faře. Rozina se zamilovala do Webra(Lucčin bratr). Simona bojuje v kadeřnictví se Sandrou, to dnes vyřeší Ruda s Hložánkovou. Jitka má něco s ledvinama. Niklovka dala do novin o podvodech s byty na radnici, zatím jí nikdo nepodezírá. Květa to asi jen tak nenechá. Tak snad v kostce vše, kdyžtak se zeptej, co by tě zajímalo.
@ivik21
„Dobře to dopadne“ je dost diskutabilní:-)- z pohledu zákaznice bych rozhodně chtěla, aby mě stříhala Sandra, než Simona. A z pohledu divačky má taky větší potenciál role mrchy Sandry, než uhýkané Simony…