Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka
Ono to úplně stačí.
Koukám na dnešní dil. Tereze to sluší.
Vlastně mě ti tři baví nejvíc. Tereza, Otik a teď mám okno. David? Jak se jmenuje?
Holky, koukám na ten nový stažený díl. Já se teda vůbec neorientuju v realitní branži, ale nepřijde mi normální, že Eddie dostane od klienta jen tak bokem desítku a ještě se souhlasem šéfa
![]()
@ladule1 píše:
@atominnka
Ono to úplně stačí.Koukám na dnešní dil. Tereze to sluší.
Vlastně mě ti tři baví nejvíc. Tereza, Otik a teď mám okno. David? Jak se jmenuje?
mě se líbí jejich vztah jako mezi kolegy, takovej důvěrnej, přátelskej
@kometa32 píše:
Zdálo se mi to, nebo je už Nyklová bez paruky?
Ona snad nějakou měla?
@Žirafa 69 píše:
Ona snad nějakou měla?
Vždycky, její představitelka nemá na hlavě skoro nic.
@Žirafa 69 píše:
Ona snad nějakou měla?
Ano, aby herečka vypadala stejně v každém díle, kdysi se o tom psalo ![]()
@hofka píše:
mě se líbí jejich vztah jako mezi kolegy, takovej důvěrnej, přátelskej
A hlavně spiklenecký vztah, ten mají dokonalý ![]()
@radkka @ivik21
O paruce jsem nečetla, ale občas mi fakt připadlo, jako kdyby nějakou měla, měla to učesaný nějak jinak.
@kometa32 píše:
Zdálo se mi to, nebo je už Nyklová bez paruky?
Taky mě to napadlo, včera to měla nějaký spláclejší, než obvykle. Ale ona má vlastní vlasy ještě spláclejší, takové jemné chlupy (tuhle jsem jí viděla „za mlada“ v upoutávce na Discopříběh, vlasy fakt bída).
@Samamama píše:
Taky mě to napadlo, včera to měla nějaký spláclejší, než obvykle. Ale ona má vlastní vlasy ještě spláclejší, takové jemné chlupy (tuhle jsem jí viděla „za mlada“ v upoutávce na Discopříběh, vlasy fakt bída).
Já jí viděla v Prostřenu, vlasy nemá skoro žádné, takové jemné.
@Samamama píše:Že jo? Spláclejší, jemnější…tipla bych to na její vlasy.
Tak Adriana asi začíná žárlit na Dorku. Na společný víkend je ukecána Ediem i Drbohlavem, ten si u ní vylévá srdíčko. Klára byla jeho první láska. Celkem se usmíří.
Edie dorazí Coolny (Adriana za barem) s Dorotou, aby se s Adr. domluvili, jestli Dorota může jet na ten víkend s nimi, nemá jak se tam dostat. Adriana nerada souhlasí. V coolně sedí Matěj s Márou, tak si k němu přisednou a Adrianě se moc nelíbí, jak je Dora středem pozornosti, slečna sekretářka jí dá i trochu najevo, že Adriana je povrchní blbka, zatímco ona je vzdělaná a nezáleží jí na takových povrchnostech, jako je Beuauty salon.
Moravská žirafa je vybraná do poslední trojice na tu reklamu v televizi, byla tam zase doprovedena Ričrdem, ten jí zve na oslavu jeho narozenin k nim na chatu, přes noc. Což Rozině nebude dovoleno, smí k němu jít až v sobotu. Z nějakého důvodu ale Rozina zůstane v pátek doma sama, jako správná holka neuteče, ale vykváká to Ričrdovi a ten za ní přijede
![]()
Máleřovic pomáhají farářovi jak můžou, frgál místo něj půjde za mikuláše
.
V dalším díle se objeví Šmýd, ukradne Nyklovce koláč, potká ho Análka a odvede domu.
@kometa32 píše: Že jo? Spláclejší, jemnější…tipla bych to na její vlasy.
Nejsou to její vlasy, tak si já najděte na googlu ![]()