Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára?pěkně trapné
Viděla jsem to u víc lidí ![]()
@Terdul píše:Viděla jsem páteční díl a fakt slintám nad Rozinou a Richardem. Taková romanťárna. Člověk úplně vzpomíná na svoje začátky.
Konečně stahuju, nemůžu se dočkat ![]()
Mně by se líbilo, kdyby z toho Sandra tentokrát ještě vybruslila, Simona odchází z kadeřnictví, na její místo nastupuje Digitálka a utká se se Sandrou ve volném stylu - na to čekám od září, od září!!!
A pak teprve, až to tam trochu vezme grády, by Jitka prozřela, Sandra bude zneškodněna, zašlapána a poplivána, dojemný návrat Simony, vodopády slz, objetí, omluvy a odpuštění, všechno zalité sluncem ![]()
@ivik21
Ale vždyť jo…a navíc, on to podle scénáristů určitě má být happyend. To byl jen takový můj osobní postřeh…
No, jestli Ričrd vydrží, jak se musí Rozina na všechno dovolovat a nikde nesmí přespat, tak jí má fakt rád ![]()
@radkka píše:
No, jestli Ričrd vydrží, jak se musí Rozina na všechno dovolovat a nikde nesmí přespat, tak jí má fakt rád
Já jsem ráda, že to takhle ještě někde je. Že se musí ptát, a že automaticky nemůže přespávat kdekoli ![]()
Příliš volná výchova stylem „dělej si co chceš, je mi to jedno“ mě spíš děsí…
@KPKristy píše:
Já jsem ráda, že to takhle ještě někde je. Že se musí ptát, a že automaticky nemůže přespávat kdekoli
Já neříkám, že je to špatně, jen z pohledu devatenáctiletého kluka, který si může dělat co chce to může vypadat jinak ![]()
@KPKristy píše:
Já jsem ráda, že to takhle ještě někde je. Že se musí ptát, a že automaticky nemůže přespávat kdekoli
Přesně. Mně bylo teda taky dovolováno víc než ségrám (jsem poslední), ale snad jsou ještě na gymplu a nejsou plnoletí, tak jak to, že by si měli dělat, co chtějí
Já teda budu asi přísná máma, až děti vyostou, když na to tak koukám ![]()
@Ikente píše:
Přesně. Mně bylo teda taky dovolováno víc než ségrám (jsem poslední), ale snad jsou ještě na gymplu a nejsou plnoletí, tak jak to, že by si měli dělat, co chtějíJá teda budu asi přísná máma, až děti vyostou, když na to tak koukám
Tak já byla třeba šťastná, že mi máma věří a pokud jsem se jí ozývala, že jsem živá, tak jsem si mohla dělat, co jsem chtěla. Kdyby mě držela s řevem doma, tak bychom asi neměly tak hezký vztah, jako máme.
Ja Richardovi věřím od začátku, treba u Dominika mi bylo jasný, o co mu jde. Treba uz tim, ze jde za jejimi rodiči, ze ji nikam netlačí. Ale uvidime v pondělí, co rekne Mikimu, jestli si nebude domýšlet, ale asi ne. Jinak se z nich stali moji oblibenci ![]()
A ten Ruda se docela polepšil ne? Jak nám vadil hned na začátku, tak ted je fajn.
@radkka píše:
Já neříkám, že je to špatně, jen z pohledu devatenáctiletého kluka, který si může dělat co chce to může vypadat jinak
Já vím, jak jsi to myslela, jen jsem měla potřebu to takhle napsat ![]()
@radkka píše:
Tak já byla třeba šťastná, že mi máma věří a pokud jsem se jí ozývala, že jsem živá, tak jsem si mohla dělat, co jsem chtěla. Kdyby mě držela s řevem doma, tak bychom asi neměly tak hezký vztah, jako máme.
Taky jsem naše nezklamala, když jsem řekla čas, tak jsem fakt přišla, takže to pak už neřešili, ale ikdyž nebyly telefony, tak se to zvládnout dalo.
Dcera nám taky řekla, že přespí u svého kluka, takže jsme se jí rovnou zeptali
a ona nám odpověděla, takže když nás požádá o přespání u nich, jen se zeptáme, zda to ví rodiče. ![]()
@radkka píše:
Tak mně bylo taky povolováno víc věcí, jak jsem už psala (ale měli jsme teda určité meze). A musím říct, že jsem ze sester byla dlouho ta nejzkaženější. Podle toho usuzuju, že budu držet děti víc na uzdě ![]()
No nechtěla jsem odpovídat jednoslovně a komu fandím já nebo dotazující paní je celkem fuk, ne?