Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
26.11.15 10:27
@me2dova píše:
@ivik21
„Dobře to dopadne“ je dost diskutabilní:-)- z pohledu zákaznice bych rozhodně chtěla, aby mě stříhala Sandra, než Simona. A z pohledu divačky má taky větší potenciál role mrchy Sandry, než uhýkané Simony…

No nechtěla jsem odpovídat jednoslovně a komu fandím já nebo dotazující paní je celkem fuk, ne?

• Citovat
  • Upravit
20767
26.11.15 10:51
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára? :mrgreen: pěkně trapné

Viděla jsem to u víc lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.11.15 10:52
@Terdul píše: Viděla jsem páteční díl a fakt slintám nad Rozinou a Richardem. Taková romanťárna. Člověk úplně vzpomíná na svoje začátky :lol:.

Konečně stahuju, nemůžu se dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
26.11.15 11:01

Mně by se líbilo, kdyby z toho Sandra tentokrát ještě vybruslila, Simona odchází z kadeřnictví, na její místo nastupuje Digitálka a utká se se Sandrou ve volném stylu - na to čekám od září, od září!!! :-D A pak teprve, až to tam trochu vezme grády, by Jitka prozřela, Sandra bude zneškodněna, zašlapána a poplivána, dojemný návrat Simony, vodopády slz, objetí, omluvy a odpuštění, všechno zalité sluncem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.11.15 12:32

@ivik21
Ale vždyť jo…a navíc, on to podle scénáristů určitě má být happyend. To byl jen takový můj osobní postřeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.11.15 12:44

No, jestli Ričrd vydrží, jak se musí Rozina na všechno dovolovat a nikde nesmí přespat, tak jí má fakt rád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.15 12:50
@radkka píše:
No, jestli Ričrd vydrží, jak se musí Rozina na všechno dovolovat a nikde nesmí přespat, tak jí má fakt rád :think:

Já jsem ráda, že to takhle ještě někde je. Že se musí ptát, a že automaticky nemůže přespávat kdekoli :think:
Příliš volná výchova stylem „dělej si co chceš, je mi to jedno“ mě spíš děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.11.15 12:52
@KPKristy píše:
Já jsem ráda, že to takhle ještě někde je. Že se musí ptát, a že automaticky nemůže přespávat kdekoli :think:
Příliš volná výchova stylem „dělej si co chceš, je mi to jedno“ mě spíš děsí…

Já neříkám, že je to špatně, jen z pohledu devatenáctiletého kluka, který si může dělat co chce to může vypadat jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
26.11.15 12:53
@KPKristy píše:
Příliš volná výchova stylem „dělej si co chceš, je mi to jedno“ mě spíš děsí…

Přesně. Mně bylo teda taky dovolováno víc než ségrám (jsem poslední), ale snad jsou ještě na gymplu a nejsou plnoletí, tak jak to, že by si měli dělat, co chtějí :roll: Já teda budu asi přísná máma, až děti vyostou, když na to tak koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.11.15 12:56
@Ikente píše:
Přesně. Mně bylo teda taky dovolováno víc než ségrám (jsem poslední), ale snad jsou ještě na gymplu a nejsou plnoletí, tak jak to, že by si měli dělat, co chtějí :roll: Já teda budu asi přísná máma, až děti vyostou, když na to tak koukám :lol:

Tak já byla třeba šťastná, že mi máma věří a pokud jsem se jí ozývala, že jsem živá, tak jsem si mohla dělat, co jsem chtěla. Kdyby mě držela s řevem doma, tak bychom asi neměly tak hezký vztah, jako máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
26.11.15 13:06

Ja Richardovi věřím od začátku, treba u Dominika mi bylo jasný, o co mu jde. Treba uz tim, ze jde za jejimi rodiči, ze ji nikam netlačí. Ale uvidime v pondělí, co rekne Mikimu, jestli si nebude domýšlet, ale asi ne. Jinak se z nich stali moji oblibenci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.11.15 13:06

A ten Ruda se docela polepšil ne? Jak nám vadil hned na začátku, tak ted je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.15 13:10
@radkka píše:
Já neříkám, že je to špatně, jen z pohledu devatenáctiletého kluka, který si může dělat co chce to může vypadat jinak :kytka:

Já vím, jak jsi to myslela, jen jsem měla potřebu to takhle napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.11.15 13:31
@radkka píše:
Tak já byla třeba šťastná, že mi máma věří a pokud jsem se jí ozývala, že jsem živá, tak jsem si mohla dělat, co jsem chtěla. Kdyby mě držela s řevem doma, tak bychom asi neměly tak hezký vztah, jako máme.

Taky jsem naše nezklamala, když jsem řekla čas, tak jsem fakt přišla, takže to pak už neřešili, ale ikdyž nebyly telefony, tak se to zvládnout dalo.

Dcera nám taky řekla, že přespí u svého kluka, takže jsme se jí rovnou zeptali :oops: a ona nám odpověděla, takže když nás požádá o přespání u nich, jen se zeptáme, zda to ví rodiče. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5037
26.11.15 13:31
@radkka píše:
Tak já byla třeba šťastná, že mi máma věří a pokud jsem se jí ozývala, že jsem živá, tak jsem si mohla dělat, co jsem chtěla. Kdyby mě držela s řevem doma, tak bychom asi neměly tak hezký vztah, jako máme.

Tak mně bylo taky povolováno víc věcí, jak jsem už psala (ale měli jsme teda určité meze). A musím říct, že jsem ze sester byla dlouho ta nejzkaženější. Podle toho usuzuju, že budu držet děti víc na uzdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí