Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
26.11.15 13:32
@Marcam píše:
A ten Ruda se docela polepšil ne? Jak nám vadil hned na začátku, tak ted je fajn.

Trošku ho odsunuli bokem, tak asi nemá napsaný „prudící scénář“, ale to nic nemění na tom, že furt mi připomíná starého-mladého důchodce 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
5037
26.11.15 13:32
@Marcam píše:
A ten Ruda se docela polepšil ne? Jak nám vadil hned na začátku, tak ted je fajn.

Zrovna jsem si dneska ráno říkala, že je mi poslední dobou docela sympatickej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
26.11.15 13:35
@yasmine5 píše:
Ja Richardovi věřím od začátku, treba u Dominika mi bylo jasný, o co mu jde. Treba uz tim, ze jde za jejimi rodiči, ze ji nikam netlačí. Ale uvidime v pondělí, co rekne Mikimu, jestli si nebude domýšlet, ale asi ne. Jinak se z nich stali moji oblibenci :D

Tak třeba je to jen jeho taktika - budu hrát svatouška a až si udělám zářez na tomhle neviňátku (Rózina), tak se poohlídnu zase jinde :lol: Třeba je celá jejich rodina vyčůraná :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.11.15 13:36

@Ikente já doufám, že se to nestane :zed:

Bylo to tak hezké :srdce:, no ale prasátka, ruce si neumyli od odpadků a už se po sobě sápali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39580
26.11.15 14:33
@lena1968 píše:
Kuřízek s Terkou furt stejný, David učitel se rozešel s tou svou. Monika stále bojuje s Marečkovou, Mára by rád dítě Monika, ale nechce. Eva utekla z Kašperek i s malým M., bydlì u bylinkářky. Farář má nemocnou maminku, Veronika mu pomáhá na faře. Rozina se zamilovala do Webra(Lucčin bratr). Simona bojuje v kadeřnictví se Sandrou, to dnes vyřeší Ruda s Hložánkovou. Jitka má něco s ledvinama. Niklovka dala do novin o podvodech s byty na radnici, zatím jí nikdo nepodezírá. Květa to asi jen tak nenechá. Tak snad v kostce vše, kdyžtak se zeptej, co by tě zajímalo.

Postavený na hlavu, ne? Mám za to, že když někdo (kdokoli) něco (cokoli) řekne nějakému novináři, tak by si přece měl nejdřív OVĚŘIT FAKTA, NEŽ TO OTISKNE, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.11.15 15:24
@Žirafa 69 píše:
Postavený na hlavu, ne? Mám za to, že když někdo (kdokoli) něco (cokoli) řekne nějakému novináři, tak by si přece měl nejdřív OVĚŘIT FAKTA, NEŽ TO OTISKNE, ne?

Bulvár si často neověřuje nic. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65092
26.11.15 16:27

@Ester13 Navíc to byla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.11.15 17:09
@Žirafa 69 píše:
Postavený na hlavu, ne? Mám za to, že když někdo (kdokoli) něco (cokoli) řekne nějakému novináři, tak by si přece měl nejdřív OVĚŘIT FAKTA, NEŽ TO OTISKNE, ne?

P(B)lesk si bude tezko neco overovat, je to senzace, to se prodava samo. A navic je to pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39580
26.11.15 18:17

@Ester13 @KPKristy
No jasně, bulvár no. To je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.11.15 19:27

Holky mě ta ulice teď vůbec nebere. Když dojde, ale na Webra a Rózu tak jsem červená až za ušima :D Já to prožívám víc jak ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.11.15 19:40

@Patricia89 jak u nás, já ještě ve 20ti nesměla spát u těd uz manžela :roll: :lol: brácha směl od 16ti a ségře od 15ti mohl přespávat v pokoji přítel :roll:

@Raddkka jooo, mě taky roza a ričrd baví :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.11.15 20:07

Jsem nepochopila, proč Monika s Márou měli na zvonku napsáno Monika+Mára. Proč tam jako nemaj příjmení? To jim třeba nechodí pošta? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.11.15 20:25
@PetraJ píše:
Jsem nepochopila, proč Monika s Márou měli na zvonku napsáno Monika+Mára. Proč tam jako nemaj příjmení? To jim třeba nechodí pošta? :lol:
že? to je úplně padlý na hlavu :roll:
jinak doufám, opravdu doufám že Rozina a Ričrd budou spolu bez nějaké Ričrdovy podlé prasárny :oops:
  • Citovat
  • Upravit
881
26.11.15 20:57

V pondělí Jitka zkončí v nemocnici, selžou jí ledviny, bude potřebovat transplantaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.11.15 20:58

@lena1968 Marně se snažím vybavit co ta ještě neměla…Jinak farská má pěknou halenku (černá, zlaté zipy) kdyby jí neměla v každém díle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí