Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
A ten Ruda se docela polepšil ne? Jak nám vadil hned na začátku, tak ted je fajn.
Zrovna jsem si dneska ráno říkala, že je mi poslední dobou docela sympatickej ![]()
@yasmine5 píše:
Ja Richardovi věřím od začátku, treba u Dominika mi bylo jasný, o co mu jde. Treba uz tim, ze jde za jejimi rodiči, ze ji nikam netlačí. Ale uvidime v pondělí, co rekne Mikimu, jestli si nebude domýšlet, ale asi ne. Jinak se z nich stali moji oblibenci
Tak třeba je to jen jeho taktika - budu hrát svatouška a až si udělám zářez na tomhle neviňátku (Rózina), tak se poohlídnu zase jinde
Třeba je celá jejich rodina vyčůraná
![]()
@Ikente já doufám, že se to nestane ![]()
Bylo to tak hezké
, no ale prasátka, ruce si neumyli od odpadků a už se po sobě sápali ![]()
@lena1968 píše:
Kuřízek s Terkou furt stejný, David učitel se rozešel s tou svou. Monika stále bojuje s Marečkovou, Mára by rád dítě Monika, ale nechce. Eva utekla z Kašperek i s malým M., bydlì u bylinkářky. Farář má nemocnou maminku, Veronika mu pomáhá na faře. Rozina se zamilovala do Webra(Lucčin bratr). Simona bojuje v kadeřnictví se Sandrou, to dnes vyřeší Ruda s Hložánkovou. Jitka má něco s ledvinama. Niklovka dala do novin o podvodech s byty na radnici, zatím jí nikdo nepodezírá. Květa to asi jen tak nenechá. Tak snad v kostce vše, kdyžtak se zeptej, co by tě zajímalo.
Postavený na hlavu, ne? Mám za to, že když někdo (kdokoli) něco (cokoli) řekne nějakému novináři, tak by si přece měl nejdřív OVĚŘIT FAKTA, NEŽ TO OTISKNE, ne?
@Žirafa 69 píše:
Postavený na hlavu, ne? Mám za to, že když někdo (kdokoli) něco (cokoli) řekne nějakému novináři, tak by si přece měl nejdřív OVĚŘIT FAKTA, NEŽ TO OTISKNE, ne?
Bulvár si často neověřuje nic. Vlastní zkušenost.
@Žirafa 69 píše:
P(B)lesk si bude tezko neco overovat, je to senzace, to se prodava samo. A navic je to pravda..
Holky mě ta ulice teď vůbec nebere. Když dojde, ale na Webra a Rózu tak jsem červená až za ušima
Já to prožívám víc jak ona.
@Patricia89 jak u nás, já ještě ve 20ti nesměla spát u těd uz manžela
brácha směl od 16ti a ségře od 15ti mohl přespávat v pokoji přítel ![]()
@Raddkka jooo, mě taky roza a ričrd baví
![]()
Jsem nepochopila, proč Monika s Márou měli na zvonku napsáno Monika+Mára. Proč tam jako nemaj příjmení? To jim třeba nechodí pošta? ![]()
@PetraJ píše:že? to je úplně padlý na hlavu
Jsem nepochopila, proč Monika s Márou měli na zvonku napsáno Monika+Mára. Proč tam jako nemaj příjmení? To jim třeba nechodí pošta?
V pondělí Jitka zkončí v nemocnici, selžou jí ledviny, bude potřebovat transplantaci.
@lena1968 Marně se snažím vybavit co ta ještě neměla…Jinak farská má pěknou halenku (černá, zlaté zipy) kdyby jí neměla v každém díle.
Trošku ho odsunuli bokem, tak asi nemá napsaný „prudící scénář“, ale to nic nemění na tom, že furt mi připomíná starého-mladého důchodce