Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Frantiskaaa
27.11.15 20:09
@Anna766 píše:
Bylo to ještě hustší, to nejhorší snad ani nenapíšu. Jen pro představu, v 15 letech mi byla omlácena hlava o dveře. Nechtěla jsem si do školy obléct pionýrské kalhoty protože spolužačky nosily manšestráky a texasky. :roll:

Dnes by tvoji rodiče seděli v lochu za týrání. Z toho je mi zle, kolega v práci zažil něco podobného. Nechápu, jak někdo může ubližovat dětem a zvířatům.

• Citovat
  • Upravit
39609
27.11.15 20:12
@Anna766 píše:
Já nesměla nikam do 18.K nám nikdo. Neznám návštěvy doma.Ani sama kino
Nic.Ani blbý oslavy narozenin s kamarády. Oblékala mě máma, mmchd hrozně, až do těch 18.Ani jįdlo jsem si nesměla sama vzït co nebylo připravené na stole.Taky to skončilo doslova ůtěkem z domova na ubytovnu hned jak jsem ukončila střední. To byla totalita a despocie vážení. Róziny rodiče jsou zlatí.

Až na ten útěk a jídlo to samý…
Hlavou o dveře…hmm, já zas výprask mou berlou (ne táta). Njn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.11.15 20:22

@Anna766 ouuuu :,( to mě mrzí
já to teda doma měla taky přísné, bita jsem byla jako žito, jelita jsem měla snad pořád, jednou jsem dostala i kabelem, prut a pásek byly běžné :zed: oblečení jsem si vybírala pod dohledem, ale teda víceméně jsem si mohla koupit, co jsem chtěla. Oslavy taky neznám, návštěvy k nám taky nesměly, já chodila někam málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148519
27.11.15 20:26
@Žirafa 69 píše:
Až na ten útěk a jídlo to samý…
Hlavou o dveře…hmm, já zas výprask mou berlou (ne táta). Njn.
:hug:
Jo táta byl hodnej. Nikdy na mě nesah. I se z mámou kvuli mě hádal. Jenže pak jsem dostala o to víc že žaluju. Přitom já mu nic nežalovala, řekl mu to vždycky někdo jinej že zase máma vyváděla a já byla bita. Osvobodila jsem se a rozkvetla až po odchodu z domova. A to jsem byla naprosto slušná, nekonfliktní a bezprůserová.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148519
27.11.15 20:32
@atominnka píše:
@Anna766 ouuuu :,( to mě mrzí
já to teda doma měla taky přísné, bita jsem byla jako žito, jelita jsem měla snad pořád, jednou jsem dostala i kabelem, prut a pásek byly běžné :zed: oblečení jsem si vybírala pod dohledem, ale teda víceméně jsem si mohla koupit, co jsem chtěla. Oslavy taky neznám, návštěvy k nám taky nesměly, já chodila někam málokdy.

:hug:
Taky jsi ta nejhodnější maminka jako já. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.11.15 20:36

@Anna766 nejsem, taky děti dostanou občas na zadek… ale ne teda takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
27.11.15 20:43
@Anna766 píše: :hug:
Jo táta byl hodnej. Nikdy na mě nesah. I se z mámou kvuli mě hádal. Jenže pak jsem dostala o to víc že žaluju. Přitom já mu nic nežalovala, řekl mu to vždycky někdo jinej že zase máma vyváděla a já byla bita. Osvobodila jsem se a rozkvetla až po odchodu z domova. A to jsem byla naprosto slušná, nekonfliktní a bezprůserová.

Tak nějak. Máti za mnou pak přišla - po té, co se mě táta zastal, s tím, že „my se teď, ty hajzle, kv. tobě hádáme…“. Ááále, už to tu nebudu plevelit. Však Ti dlužím ještě SZ. O víkendu nejpozději. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.11.15 20:54

@Anna766 @Žirafa 69 holky, pane bože, to je strašný 8o 8o :,( :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
27.11.15 20:55
@Terdul píše:
@Žirafa 69 @atominnka @Anna766 holky, mně je z toho úplně blbě. Nějaký slova teď už ničemu nepomůžou, ale doufám, že jste všechny nyní moc šťastné.

No je to strašné, já děkuji za rodiče, které mám. Tohle neznám, i když otec mě taky jednou dal facku, až mi tekla z nosu červená, ale to jsem udělala fakt pr.ser.

• Citovat
  • Upravit
22614
27.11.15 21:06

@Frantiskaaa @Terdul jo, já jsem… ale mám super vztah i s tátou, vím, že ho to moc mrzí a trápí, jak to mezi náma bylo… Není zlej, ale je to cholerik a máme stejnou povahu, tak to nedělalao dobře. Není to teda omluva, ale… Mladší ségry od něj nedostaly nikdy, max pleskanec… Já byla asi holt pokusnej králík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
27.11.15 21:15
@Terdul píše:
@Žirafa 69 @atominnka @Anna766 holky, mně je z toho úplně blbě. Nějaký slova teď už ničemu nepomůžou, ale doufám, že jste všechny nyní moc šťastné.

Sorry, raději mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
27.11.15 21:47
@Anna766 píše:
Já si nemůžu pomoct ale mě strašně připomíná prince Williama. :mrgreen:
:D jojo, podobnost tam je :lol: Krasavec to teda zrovna neni, ale romantik velký ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148519
27.11.15 22:10
@Terdul píše:

Já ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
27.11.15 22:11
@me2dova píše:
@ivik21
„Dobře to dopadne“ je dost diskutabilní:-)- z pohledu zákaznice bych rozhodně chtěla, aby mě stříhala Sandra, než Simona. A z pohledu divačky má taky větší potenciál role mrchy Sandry, než uhýkané Simony…

Já bych taky radši měla v kadeřnictví Sandru než Simonu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56283
27.11.15 22:13

@MUFICE muž dneska přepnul na retro Ulici a já jsem zírala, jaká byla hubená a hezká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí