Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@Fjodorka mně to třeba absolutně nevadí.každý je nějaký
to, že je obézní je její věc a její problém, taky jsem
![]()
@Moise ty jo 53? to bych jí taky nehádala
@MUFICE jo to jo, její chování je otřesný
jestli wiki nelže, tak jo ![]()
@Patricia89 píše:
![]()
no z tyvtelevize to cisi.Jak muze dite druhy dite pojousat
![]()
Ale po kom to ma?Vzdyt Zilkova je celkem v poho
Hele moje dítě taky kolem toho 2-3 roku taky kousalo
Doma to neděláme
Některý batolata jsou na zabití
Jinak Agáta, arogantně působí, ale ve skutečnosti si myslím, že je to docela chytrá holka, využila tu pomíjivou slávu a má hned několik různých podnikatelských aktivit, když si vezmeš jiné „modelky“, tak většinou si nabrnknou hokejistu v zámoří a mají vystaráno ![]()
Neviděla jsem páteční díl. Co bylo? Co Richard a Róza? Díky.
@Maartina7
Róza se nakonec šprajcla, že na Moravu nepojede a tak ji Maléřovi nechali samotnou doma. Richard když se dozvěděl, že je sama doma, tak to na té oslavě zabalil a dorazil za ní. Ona mu řekla, že je ještě panna a že „to“ ještě nechce a on řekl, že v pohodě, že počká. Bylo to roztomilé.
Koukala jsem teď dopředu a zajímavá linka bude ohledně transplantace Jitčiny ledviny. Je to poměrně zajímavé téma, tak doufám, že to scénáristé vytěží na maximum. Já bych třeba na Jitčině místě ledvinu od svého dítěte asi nepřijala, protože bych si říkala, že ono má celý život před sebou a bůhví, co ho čeká, jestli se mu náhodou nebudou hodit ty ledviny obě. Doufám, že tam to dolema trochu zazní, ne že to bude- jasně, dáme mámě ledvinu- a šup šup, jak když se prodávají housky…
@me2dova kvůli tomu se na to taky těším a docela mě to zajímá - pokud holky budou splňovat podmínky obě, jestli třeba bude hrát roli to, že Monika ještě děti nemá a chce je a Lída už jedno má a další zjevně mít nebudou Každopádně zajímavá linka, snad to nějak rozvinou
Já osobně bych asi taky spíš radši zkusila počkat na dárce, pokud by to nebylo nutné a dalo se čekat. Je to těžký
@me2dova píše:
@Maartina7
Róza se nakonec šprajcla, že na Moravu nepojede a tak ji Maléřovi nechali samotnou doma. Richard když se dozvěděl, že je sama doma, tak to na té oslavě zabalil a dorazil za ní. Ona mu řekla, že je ještě panna a že „to“ ještě nechce a on řekl, že v pohodě, že počká. Bylo to roztomilé.
U toho jsem si říkala, jak to, že rodiče nenapadlo, že by mohl on dorazit za ní…mě by to teda napadlo.
@Žirafa 69 píše:
U toho jsem si říkala, jak to, že rodiče nenapadlo, že by mohl on dorazit za ní…mě by to teda napadlo.
Mě by to třeba nenapadlo. Myslí si o něm dle rodiny, že je povrchní a blbec. Takže bych čekala, že neopustí super párty a raději bude s kamarádama a holkama pít na chatě.
@Maartina7
Asi to beru podle mé podezřívavé máti, která mě vychovávala dosti přísně. Ale o tom už tu řeč byla, to nechám být.
@Žirafa 69 píše:
Jo bylo to až moc nápadné a rychlé, že první se Roza nafučí, že nemůže na akci a pak se zas nafoukne, že nikam nejede… Divné že to ani podezřívavému Martínkovi nedošlo ![]()
@ivik21 píše:
Jo bylo to až moc nápadné a rychlé, že první se Roza nafučí, že nemůže na akci a pak se zas nafoukne, že nikam nejede… Divné že to ani podezřívavému Martínkovi nedošlo
No že jo? A ještě když jí večer volali, a ona najednou byla veselá, jak je vše v pohodě. No, kterýho rodiče by to netrklo?
Já mám pocit, že se brzy zamiluje stará Maléřová do Ryby
vidí to někdo podobně? Další co mi přijde, že brzo přijde je Tereza a David, kuřízek půjde zpět k Daniele. No a Edie a Zorka jsou taky do očí bijící…třeba ne, ale přijde mi to pravděpodobné.
@Dancza134
Jojoo, Maléřová-Ryba a Terka-David, už několik stránek zpět tu takové odhady byly. Nooo, uvidíme.
@Moise píše:@me2dova kvůli tomu se na to taky těším a docela mě to zajímá - pokud holky budou splňovat podmínky obě, jestli třeba bude hrát roli to, že Monika ještě děti nemá a chce je a Lída už jedno má a další zjevně mít nebudouKaždopádně zajímavá linka, snad to nějak rozvinouJá osobně bych asi taky spíš radši zkusila počkat na dárce, pokud by to nebylo nutné a dalo se čekat. Je to těžký
Já si myslím, že shodovat se bude Lída a na tu operaci nebude chtít, koukala totiž dost divně, oproti Motyce, která se tvářila, že by šla z fleku.