Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
28.11.15 13:28
@Anna766 píše:
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi. :nevim: asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit. :mrgreen: Monika mi přijde pěkná a akorát vážící mladá žena. Já osobně třeba nechápu některé narážky na její tloušťku, kterou já vůbec nevidím.

Já mám to měřítko trošku šouplé :oops: - Adriana a Digi jsou hubeňourky (hlavně u Maurerová je po dvojčatech, jak to dělá :cert: :mrgreen: ), každá by možná i snesla pár kg, ale ne moc. Rozhodně nemusí být anorektičky - já jsem takovou postavu měla do prvního porodu taky - a zadarmo, cpala jsem se jak nedovřená a přesto rafička váhy snad zamrzla :mrgreen: Byla jsem ještě hubenější než Adriana. :lol:
Monika oplácaná je, ale ne tlustá. Mě se líbí pěkné vysportované štíhlé postavy, ale taková tam snad není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
28.11.15 13:30
@Anna766 píše:
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi. :nevim: asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit. :mrgreen: Monika mi přijde pěkná a akorát vážící mladá žena. Já osobně třeba nechápu některé narážky na její tloušťku, kterou já vůbec nevidím.

Tak zvlášť když televize přidává 5 kilo, to musí být slečna Vaculíková ve skutečnosti kost a kůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
28.11.15 14:26
@me2dova píše:
Tak zvlášť když televize přidává 5 kilo, to musí být slečna Vaculíková ve skutečnosti kost a kůže…

Jo. Když u nás měla svatbu Agáta Hanychová tak jsme všichni čuměli jak je vychrtlá. Mmchd jak se najedla, chodila :poblion: na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
28.11.15 14:36

Me se nahodou libi jak se ted adriana spravila a hlavne sla do sebe oproti drivejsku je zni konecne jiny clovek.digi ma hroznou kuchyn a kolikrat mam pocit ze si hraje na neco co neni.evi je mi hodne lito jelikoz milos je totalni vul, nejlip to tam snad udrzuje pesek a liskovy, sporadana rodina, ovsem bez te kravy halamove :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.11.15 14:40
@Anna766 píše:
Jo. Když u nás měla svatbu Agáta Hanychová tak jsme všichni čuměli jak je vychrtlá. Mmchd jak se najedla, chodila :poblion: na wc.

Ona tohle i veřejně přiznává.. 8o :roll:
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
28.11.15 14:48
@Moise píše:
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne :mrgreen:

Nevim jestli přizná, ale nijak se neschovávala ani. A je pěkně namyšlená, arogantní a přezïravá k obyč. lidu :mrgreen:Jakub, její muž je milej a příjemnej. Aspoň tady byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
28.11.15 14:51
@martina82 píše:
Me se nahodou libi jak se ted adriana spravila a hlavne sla do sebe oproti drivejsku je zni konecne jiny clovek.digi ma hroznou kuchyn a kolikrat mam pocit ze si hraje na neco co neni.evi je mi hodne lito jelikoz milos je totalni vul, nejlip to tam snad udrzuje pesek a liskovy, sporadana rodina, ovsem bez te kravy halamove :poblion:

Taky se mi kuchyň Digi nepáči. Jako ve skladu to tam má. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
28.11.15 15:24
@Patricia89 píše:
Tak ona je i pres televizi arogantni. Takovydle lidi nemuzu vystat. :zed:A vy jste videli, jakej meli obed. Respektive jak jedli?

A byla vždycky. Jednou mně pokousala na poště. (byly nám asi tři roky) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.11.15 15:34

A já mám zase zkušenost s Agátou úplně jinou- náhodně jsme se setkaly a moc mě překvapila jaká dokáže být v soukromí milá, příjemná a na nic si nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
28.11.15 15:43
@Patricia89 píše:
Tak ona je i pres televizi arogantni. Takovydle lidi nemuzu vystat. :zed:A vy jste videli, jakej meli obed. Respektive jak jedli?

Jo. Mëli raut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
28.11.15 16:07
@Anna766 píše:
Taky se mi kuchyň Digi nepáči. Jako ve skladu to tam má. :nevim:

jo to jo ty barvy jsou fakt hrozny, takovy smutny, vim ze je vdova a prave proto byto tam mela mit veselejsi at holkam privede trochu veselych barev, takhle jeto tam jak v jeskyni, pusty..prazdny..smutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
28.11.15 16:23
@Moise píše:
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne :mrgreen:

Tohle říkala jednou v Prásku/Top Staru?. Prý, když měla ona s mámou Žilkovou chut na anglickou slaninu, tak si jí z chutí daly a pak vyplivly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
28.11.15 16:42
@MUFICE píše:
Tohle říkala jednou v Prásku/Top Staru?. Prý, když měla ona s mámou Žilkovou chut na anglickou slaninu, tak si jí z chutí daly a pak vyplivly :lol:
:roll: :roll: škoda peněz za jídlo. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
28.11.15 17:01
@Patricia89 píše:
8o 8o no z tyvtelevize to cisi. Jak muze dite druhy dite pojousat 8o :lol:
Ale po kom to ma? Vzdyt Zilkova je celkem v poho :think:

Já to znám jen z vyprávění, prý mě kousla do tváře. :lol: Žilková je v poho? Můj brácha ji zná z flétničkovejch táborů, co dělal její otec a nesouhlasil by s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.11.15 17:03

@MUFICE já je slyšela spolu mluvit o bonbonech a nejlepší sladkost je prý lízátko :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!