Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi.asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit.
Monika mi přijde pěkná a akorát vážící mladá žena. Já osobně třeba nechápu některé narážky na její tloušťku, kterou já vůbec nevidím.
Já mám to měřítko trošku šouplé
- Adriana a Digi jsou hubeňourky (hlavně u Maurerová je po dvojčatech, jak to dělá
), každá by možná i snesla pár kg, ale ne moc. Rozhodně nemusí být anorektičky - já jsem takovou postavu měla do prvního porodu taky - a zadarmo, cpala jsem se jak nedovřená a přesto rafička váhy snad zamrzla
Byla jsem ještě hubenější než Adriana. ![]()
Monika oplácaná je, ale ne tlustá. Mě se líbí pěkné vysportované štíhlé postavy, ale taková tam snad není ![]()
@Anna766 píše:
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi.asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit.
Monika mi přijde pěkná a akorát vážící mladá žena. Já osobně třeba nechápu některé narážky na její tloušťku, kterou já vůbec nevidím.
Tak zvlášť když televize přidává 5 kilo, to musí být slečna Vaculíková ve skutečnosti kost a kůže…
@me2dova píše:
Tak zvlášť když televize přidává 5 kilo, to musí být slečna Vaculíková ve skutečnosti kost a kůže…
Jo. Když u nás měla svatbu Agáta Hanychová tak jsme všichni čuměli jak je vychrtlá. Mmchd jak se najedla, chodila
na wc.
Me se nahodou libi jak se ted adriana spravila a hlavne sla do sebe oproti drivejsku je zni konecne jiny clovek.digi ma hroznou kuchyn a kolikrat mam pocit ze si hraje na neco co neni.evi je mi hodne lito jelikoz milos je totalni vul, nejlip to tam snad udrzuje pesek a liskovy, sporadana rodina, ovsem bez te kravy halamove ![]()
@Anna766 píše:
Jo. Když u nás měla svatbu Agáta Hanychová tak jsme všichni čuměli jak je vychrtlá. Mmchd jak se najedla, chodilana wc.
Ona tohle i veřejně přiznává..
![]()
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne ![]()
@Moise píše:
Ona tohle i veřejně přiznává..![]()
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne
Nevim jestli přizná, ale nijak se neschovávala ani. A je pěkně namyšlená, arogantní a přezïravá k obyč. lidu
Jakub, její muž je milej a příjemnej. Aspoň tady byl.
@martina82 píše:
Me se nahodou libi jak se ted adriana spravila a hlavne sla do sebe oproti drivejsku je zni konecne jiny clovek.digi ma hroznou kuchyn a kolikrat mam pocit ze si hraje na neco co neni.evi je mi hodne lito jelikoz milos je totalni vul, nejlip to tam snad udrzuje pesek a liskovy, sporadana rodina, ovsem bez te kravy halamove
Taky se mi kuchyň Digi nepáči. Jako ve skladu to tam má. ![]()
@Patricia89 píše:
Tak ona je i pres televizi arogantni. Takovydle lidi nemuzu vystat.A vy jste videli, jakej meli obed. Respektive jak jedli?
A byla vždycky. Jednou mně pokousala na poště. (byly nám asi tři roky)
![]()
A já mám zase zkušenost s Agátou úplně jinou- náhodně jsme se setkaly a moc mě překvapila jaká dokáže být v soukromí milá, příjemná a na nic si nehraje
@Patricia89 píše:
Tak ona je i pres televizi arogantni. Takovydle lidi nemuzu vystat.A vy jste videli, jakej meli obed. Respektive jak jedli?
Jo. Mëli raut.
@Anna766 píše:
Taky se mi kuchyň Digi nepáči. Jako ve skladu to tam má.
jo to jo ty barvy jsou fakt hrozny, takovy smutny, vim ze je vdova a prave proto byto tam mela mit veselejsi at holkam privede trochu veselych barev, takhle jeto tam jak v jeskyni, pusty..prazdny..smutny
@Moise píše:
Ona tohle i veřejně přiznává..![]()
Někde snad z ní i vypadla perla, že když nechce přibrat, tak jenom jídlo rozžvýká v puse a vyplivne
Tohle říkala jednou v Prásku/Top Staru?. Prý, když měla ona s mámou Žilkovou chut na anglickou slaninu, tak si jí z chutí daly a pak vyplivly ![]()
@MUFICE píše:
Tohle říkala jednou v Prásku/Top Staru?. Prý, když měla ona s mámou Žilkovou chut na anglickou slaninu, tak si jí z chutí daly a pak vyplivly
@Patricia89 píše:
![]()
no z tyvtelevize to cisi. Jak muze dite druhy dite pojousat
![]()
Ale po kom to ma? Vzdyt Zilkova je celkem v poho
Já to znám jen z vyprávění, prý mě kousla do tváře.
Žilková je v poho? Můj brácha ji zná z flétničkovejch táborů, co dělal její otec a nesouhlasil by s tebou.
@MUFICE já je slyšela spolu mluvit o bonbonech a nejlepší sladkost je prý lízátko ![]()