Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
Přitom ony na tom budou se vzděláním jako takovým dost podobně, ne? Zorka asi nebude vysokoškolačka, když dělá sekretářku, a Adriana má gympl. Akorát nevím, jestli ho dodělala, na tu dobu, kdy zmizela z Ulice, si nějak nepamatuju. Ale Zorka si hraje na intelektuálku.
jo.,myslela jsem to spíš takhle, moc se vyvyšuje.
@Patricia89 píše:
Podle me taky prosel Ulicni napravou chovani. Stejne jako ostatni
Aneb jak láska dokázala napraviti Richarda.
@Moise Richard se mi teda vůbec nelíbí a myslím, že bude brzy plešatej ![]()
@Moise Jo, to je mi jasný, ale zatím nemyslím, že by měla Zorka svou povýšenost na čemkoli stavět, na to zná Adrianu moc málo. Inklinace k určitému druhu literatury nebo hudby nedělá člověka lepšího (ač si to někteří jedinci myslí) a ani to nezaručuje všeobecný přehled.
@Žirafa 69 to mi taky přijde, ale myslím, že to bude tím, že není krasavice, tak se alespoň schovává za intelektem.
@Dancza134 píše:
@Žirafa 69 to mi taky přijde, ale myslím, že to bude tím, že není krasavice, tak se alespoň schovává za intelektem.
Jo, to jsem taky napřed chtěla nějak kulantně napsat.
Přitom mně se ta holka zdá pěkná, ale bylo to tam na začátku postavené tak, že není nic moc.
@Samamama tak se i interpretovala, pak se namalovala a super a teď je zas jen chytrá…nicméně bude to zajímavé.
@Patricia89 píše:![]()
…napraviti Richarda, Lumena, a spol… A zazvonil zvonec a…? @Anna766?
A pojedeme zpátky, všichni se zase zkazí a tak pořád dokola dokud nepadnem @Patricia89 ![]()
@Conulka píše:
@Moise Richard se mi teda vůbec nelíbí a myslím, že bude brzy plešatej
Dyk to řikám, William jak vyšitej ![]()
@Patricia89 píše:![]()
A bude to tady jak v blazinci. A bude nam to uz jedno, nebot z toho zmagorime
![]()
Jasný Máňo to ti bůh řek
![]()
Ať už to bude jakkoli záruka kvality nehrozí, mě přijde, že sedí skupinka lidí někde a přemýšlí co se bude v Ulici dít a tak dojdou k závěru,,budeme honem psát o životě lidí s jejich drobnými starostmi, nikdy nikdo nedojde k zadosti učinění a slovo katarze je sprosté slovo,,…někdy je nechápu, třeba Lumírovce, jsou tak statický, když to byl bídák bylo líp, dneska je to spasitel. Simona a Ruda, důchod session. Tereza mladá holka, ale působí velmi ale velmi staře nejen vedle kuřízka, ale vlastně kohokoli. Já na to koukám od začátku, od úplného a tam ta kvalita byla poměrně vyšší než nyní, při linkách typu:,,chci dítě,,,já ne, chci studovat,,,tak fajn,, a jde se dál, nemělo to vlastně smysl no, jako víc věcí tam.
Koukám se. V pátek jsem neviděla. S tim koláčem, jak mu Lumír přidal ještě jeden, Šmídovi jo.Asi bych udělala to samý. Jsem outlocitná po tátovi. Ten by byl schopnej ho ještě pozvat na oběd.
@atominnka píše:
Holky a vám vadí, že Simona není hubená?
To by mělo vadit především jí. Je to zátěž na její klouby, na její srdce, že to není hezký taky není úplně vedlejší
.
Obecně obézním lidem by mělo vadit, že si pořádně neobují boty, zadýchávají se po dvou krocích, o vlivu na zdraví nemusím psát.
Buranské chování pominu, to má ve scénáři a snad je v reálu soudnější. Ovšem já potkat takovou kadeřnici, tak mě tam už víckrát nevidí..
Teď koukám na opakování ulice a jak Richard psal Roze, tak tam bylo datum 27.9.
nevim, jestli jste to tu už některá nepsala, nedočítala jsem vše zpátky ![]()
K té Simoně. Mě váha nevadí, sama nejsem hubená a k té roli to pasuje. Překvapilo mě jaký je její reálný manžel fešák (patolog, seriál 1. oddělení).