Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39580
29.11.15 22:36
@Samamama píše:
Přitom ony na tom budou se vzděláním jako takovým dost podobně, ne? Zorka asi nebude vysokoškolačka, když dělá sekretářku, a Adriana má gympl. Akorát nevím, jestli ho dodělala, na tu dobu, kdy zmizela z Ulice, si nějak nepamatuju. Ale Zorka si hraje na intelektuálku. :lol:

jo.,myslela jsem to spíš takhle, moc se vyvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
29.11.15 22:36
@Patricia89 píše:
Podle me taky prosel Ulicni napravou chovani. Stejne jako ostatni :mrgreen:

Aneb jak láska dokázala napraviti Richarda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.11.15 22:38

@Moise Richard se mi teda vůbec nelíbí a myslím, že bude brzy plešatej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.11.15 22:38

@Moise Jo, to je mi jasný, ale zatím nemyslím, že by měla Zorka svou povýšenost na čemkoli stavět, na to zná Adrianu moc málo. Inklinace k určitému druhu literatury nebo hudby nedělá člověka lepšího (ač si to někteří jedinci myslí) a ani to nezaručuje všeobecný přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 22:39

@Žirafa 69 to mi taky přijde, ale myslím, že to bude tím, že není krasavice, tak se alespoň schovává za intelektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.11.15 22:44
@Dancza134 píše:
@Žirafa 69 to mi taky přijde, ale myslím, že to bude tím, že není krasavice, tak se alespoň schovává za intelektem.

Jo, to jsem taky napřed chtěla nějak kulantně napsat. :lol: Přitom mně se ta holka zdá pěkná, ale bylo to tam na začátku postavené tak, že není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 22:51

@Samamama tak se i interpretovala, pak se namalovala a super a teď je zas jen chytrá…nicméně bude to zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
29.11.15 22:53
@Patricia89 píše: :lol: :lol:…napraviti Richarda, Lumena, a spol… A zazvonil zvonec a…? @Anna766? ;)

A pojedeme zpátky, všichni se zase zkazí a tak pořád dokola dokud nepadnem @Patricia89 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
29.11.15 22:56
@Conulka píše:
@Moise Richard se mi teda vůbec nelíbí a myslím, že bude brzy plešatej :)

Dyk to řikám, William jak vyšitej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
29.11.15 22:59
@Patricia89 píše: :lol: :lol: A bude to tady jak v blazinci. A bude nam to uz jedno, nebot z toho zmagorime :lol: :mrgreen:

Jasný Máňo to ti bůh řek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 23:05

Ať už to bude jakkoli záruka kvality nehrozí, mě přijde, že sedí skupinka lidí někde a přemýšlí co se bude v Ulici dít a tak dojdou k závěru,,budeme honem psát o životě lidí s jejich drobnými starostmi, nikdy nikdo nedojde k zadosti učinění a slovo katarze je sprosté slovo,,…někdy je nechápu, třeba Lumírovce, jsou tak statický, když to byl bídák bylo líp, dneska je to spasitel. Simona a Ruda, důchod session. Tereza mladá holka, ale působí velmi ale velmi staře nejen vedle kuřízka, ale vlastně kohokoli. Já na to koukám od začátku, od úplného a tam ta kvalita byla poměrně vyšší než nyní, při linkách typu:,,chci dítě,,,já ne, chci studovat,,,tak fajn,, a jde se dál, nemělo to vlastně smysl no, jako víc věcí tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
30.11.15 09:37

Koukám se. V pátek jsem neviděla. S tim koláčem, jak mu Lumír přidal ještě jeden, Šmídovi jo.Asi bych udělala to samý. Jsem outlocitná po tátovi. Ten by byl schopnej ho ještě pozvat na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.11.15 09:38
@atominnka píše:
Holky a vám vadí, že Simona není hubená? :think:

To by mělo vadit především jí. Je to zátěž na její klouby, na její srdce, že to není hezký taky není úplně vedlejší :nevim:.
Obecně obézním lidem by mělo vadit, že si pořádně neobují boty, zadýchávají se po dvou krocích, o vlivu na zdraví nemusím psát.

Buranské chování pominu, to má ve scénáři a snad je v reálu soudnější. Ovšem já potkat takovou kadeřnici, tak mě tam už víckrát nevidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
30.11.15 09:57

Teď koukám na opakování ulice a jak Richard psal Roze, tak tam bylo datum 27.9. :D nevim, jestli jste to tu už některá nepsala, nedočítala jsem vše zpátky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.11.15 10:06

K té Simoně. Mě váha nevadí, sama nejsem hubená a k té roli to pasuje. Překvapilo mě jaký je její reálný manžel fešák (patolog, seriál 1. oddělení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí