Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K těm tlustým lidem a jestli nám Simona vadí - ona kdyby nehrála tak nesnesitelnou krávu, tak by ta tloušťka vadila mnohem méně lidem. To je prostě tak, když je někdo idiot, tak se mu zároveň vyčte, že je i bečka sádla. Když je někdo skvělý člověk, tak si ostatní tloušťky skoro ani nevšimnou, tedy spíš - vůbec ji neřeší! ![]()
@Fjodorka souhlasím, taktéž mi vadí to její hulákání a vyřvávání a ďábelský chechot ![]()
Jinak je fajn, ale působí tím jak bury z hůry ![]()
@Fjodorka píše:![]()
![]()
K těm tlustým lidem a jestli nám Simona vadí - ona kdyby nehrála tak nesnesitelnou krávu, tak by ta tloušťka vadila mnohem méně lidem. To je prostě tak, když je někdo idiot, tak se mu zároveň vyčte, že je i bečka sádla. Když je někdo skvělý člověk, tak si ostatní tloušťky skoro ani nevšimnou, tedy spíš - vůbec ji neřeší!
Správně
jsem tlustá ale skvělá
a proto mě lidi milujou. ![]()
Nj Simca, bodra zena z lidu; ale scenaristum a herecce se to imho tak uplne ztvarnit nedari.
@Anna766 píše:
Správnějsem tlustá ale skvělá
a proto mě lidi milujou.
čéče, to já též
![]()
@Gorlami píše:
Nj Simca, bodra zena z lidu; ale scenaristum a herecce se to imho tak uplne ztvarnit nedari.
Právě že ho hérečce se to daří až moc. Bodrá až humpolácká.
@Anna766 píše:
Právě že ho hérečce se to daří až moc. Bodrá až humpolácká.
Jj, tak jsem to myslela, ze tam neni ta spravna mira, ze misto sympatii budi, aspon tady u vetsiny z nas
, negativni emoce, coz urcite neni tvurci zamer.
Ja treba, kdyz si na ni vzpomenu, mam pred ocima tu silenou scenu z dilu vysilaneho tak pred mesicem, dvema, kdyz byla na hristi s „holcickama“ a krepcila tam jak vysinuta. Rekla bych, ze zamerem scenaristu a herecky bylo ukazat jak je simca supr tetka a paradne si umi pohrat s detmi a mne z ni bylo v te scene normalne fyzicky spatne
.
@Gorlami píše:
Jj, tak jsem to myslela, ze tam neni ta spravna mira, ze misto sympatii budi, aspon tady u vetsiny z nas, negativni emoce, coz urcite neni tvurci zamer.Ja treba, kdyz si na ni vzpomenu, mam pred ocima tu silenou scenu z dilu vysilaneho tak pred mesicem, dvema, kdyz byla na hristi s „holcickama“ a krepcila tam jak vysinuta. Rekla bych, ze zamerem scenaristu a herecky bylo ukazat jak je simca supr tetka a paradne si umi pohrat s detmi a mne z ni bylo v te scene normalne fyzicky spatne
.
Tu scénu si pamatuji. Hlavně, jak jsem si oddychla, že ten den měl muž noční a nebyl u toho
![]()
@Fjodorka mně to třeba absolutně nevadí.
každý je nějaký
to, že je obézní je její věc a její problém, taky jsem ![]()
@Moise ty jo 53? to bych jí taky nehádala ![]()
@MUFICE jo to jo, její chování je otřesný ![]()
@Gorlami píše:
Jj, tak jsem to myslela, ze tam neni ta spravna mira, ze misto sympatii budi, aspon tady u vetsiny z nas, negativni emoce, coz urcite neni tvurci zamer.Ja treba, kdyz si na ni vzpomenu, mam pred ocima tu silenou scenu z dilu vysilaneho tak pred mesicem, dvema, kdyz byla na hristi s „holcickama“ a krepcila tam jak vysinuta. Rekla bych, ze zamerem scenaristu a herecky bylo ukazat jak je simca supr tetka a paradne si umi pohrat s detmi a mne z ni bylo v te scene normalne fyzicky spatne
.
to jsem neviděůa ![]()
@atominnka píše:
@Fjodorka mně to třeba absolutně nevadí.každý je nějaký
to, že je obézní je její věc@Moise ty jo 53? to bych jí taky nehádala
S tím souhlas.