Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
@MUFICE muž dneska přepnul na retro Ulici a já jsem zírala, jaká byla hubená a hezká
Nedávno jsem jí viděla ve Snowbordacích a tam byla taky poloviční ![]()
Tak ono vždyť Ulice běží už kolik, 10 let? Já teda nevím, jak vy, ale já byla před 10 lety taky mnohem štíhlejší, mladší a celkově krásnější:-)
@atominnka píše:
Holky a vám vadí, že Simona není hubená?
Ona je nezdravě obézní. Je to stejně nehezké, jako kdyby tam obsadili anorektičku.
Mně to rozhodně NEVADÍ, ať má třeba vlastní směrovací číslo, ale nebudu dělat, jak je to normální a v pořádku, být nezdravě obézní.
A nerada jsem rozpoutala diskuzi na téma vašich magorů rodičů. Je to strašné, nejsou to ani dva dny, co mi můj muž vyprávěl, za co byl bit řemenem od matky, je mi to hrozně líto, že takoví lidé se smí množit a pak trápit vlastní bezbranné děti.
Nevadi mi, ze Simona neni hubena. Ulice ma byt o beznych lidech a lidi jsou ruzni.
@me2dova píše:
Tak ono vždyť Ulice běží už kolik, 10 let? Já teda nevím, jak vy, ale já byla před 10 lety taky mnohem štíhlejší, mladší a celkově krásnější:-)
Koukám na tvůj metrik. Ty máš malé páté dítko? Gratuluji!!!
![]()
@Bobiše
dík
Njn, Simona je obézní- z Adriany zase trčí kosti, hezky nevypadá ani jedno, ale takto podobně nedokonalá je většina populace…
@me2dova
Fuj, kdo by chtěl být dokonalý?
A co to vůbec je?
Nobody is perfect.
Tak tohle snad není o dokonalosti, nebýt morbidně obézní, nebo anorektická ![]()
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi.
asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit.
Monika mi přijde pěkná a akorát vážící mladá žena. Já osobně třeba nechápu některé narážky na její tloušťku, kterou já vůbec nevidím.
Ahoj holky, prosím nevíte jakým dílem ( číslem) začínala ulice v minulý rok v září? Popř. kde bych to mohla najít?
Děkuji
@erdora píše:
Ahoj holky, prosím nevíte jakým dílem ( číslem) začínala ulice v minulý rok v září? Popř. kde bych to mohla najít?
Děkuji
18.8. díl 2641
Tady se to dá dohledat http://www.serialzone.cz/…ice/epizody/
@atominnka píše:
Mně na ní vadí nejvíc to buranské chování v kadeřnictví. Tohle dělat někde v salonu, tak už dávno vyletí.
@Anna766 píše:
Mě přijde nezdravě vychrtlá Adri i Digi.asi by si měly ty kila se Simonou trochu přerozdělit.
Souhlasím. Nejvíc se mi ted líbí Tereza.
@atominnka píše:
nevadí, jen se podivuju té změně, i na těch 10 let je to hodně markantní, však to není nic špatného.
Ale překvapilo mě, že je herečce 53 let. Tipovala bych míň