Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148505
29.11.15 19:54
@Dancza134 píše:
Já mám pocit, že se brzy zamiluje stará Maléřová do Ryby :-D vidí to někdo podobně? Další co mi přijde, že brzo přijde je Tereza a David, kuřízek půjde zpět k Daniele. No a Edie a Zorka jsou taky do očí bijící…třeba ne, ale přijde mi to pravděpodobné.

Nekecéj 8o 8o :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.11.15 20:07
@Patricia89 píše:
Myslim, ze tady asi chteji ukazat, ze maji dobry vztah a duveru.
Ale je to do oci bijici. Nejdriv musi byt doma v devet a pak ji nechaj doma pres vikend samotnou. :roll:
Kdyby aspon nedelali takivy sceny.

to si taky myslím. jejch vztah je celý o důvěře a i když udělala Rozina něco, co se rodičům nelíbilo, tak si to pak dokázali v klidu vyříkat.

@Dancza134 píše:
Já mám pocit, že se brzy zamiluje stará Maléřová do Ryby :-D vidí to někdo podobně? Další co mi přijde, že brzo přijde je Tereza a David, kuřízek půjde zpět k Daniele. No a Edie a Zorka jsou taky do očí bijící…třeba ne, ale přijde mi to pravděpodobné.

Maléřová a Ryba a Eddie a Zorka jsou podle mě linky, které mají ukázat, že nemusí všichni zahýbat, ale můžou být jen přátelé. nebo to tak na mě aspoň působí..

• Citovat
  • Upravit
376
29.11.15 20:12

@Lizzi a nebo si to scénárista nechá pro tu část kdy nebude mít jiný nápady. Otevřený linky se vždy hodí viz.Digi i když ta se vrátila po x letech, a to samé může přijít s Badinkovou alias Lenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 20:24

@Patricia89 no právě, že u Maléřový a Ryby jestli bude nějaký lovestory tak to bude na dlouho, hodně dlouho. A zrovna u nich to vidím jako přeskočenou jiskru asi víc než u Edieho, jenže toho asi začne Adriana štvát s Evženem tak bude chodit za Zorou, ta s ním má spoustu společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
29.11.15 20:44
@radkka píše:
Já si myslím, že shodovat se bude Lída a na tu operaci nebude chtít, koukala totiž dost divně, oproti Motyce, která se tvářila, že by šla z fleku.

Jojo, taky mi přišlo, že se tvářila divně, ale ona se tak tváří pořád, takže těžko říct :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 20:55

@Patricia89 četnost, tu převálcuje zamilovanost. A třeba ne no. Nevím no, marně pátram po páru co spolu byl stabilně, možná Matěj a Bětka, ale taky tam. už moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39600
29.11.15 20:58
@Patricia89 píše:
Ale to by bylo uz dost pritazeny za vlasy, kdyby mez Rybou a Frgalkou neco bylo. Uz by to prestrelili.
Jako Edii a Zorka, nevim :think: Podle me neco bude.
Ale je pravda, ze sem taky mela kamarada. A dobre jsme si rozumneli. A nikdy mezi nama nic nebylo. Ale pak se mi narodilo dite, vdala se a… Proste jsme se prestali vidat, aby byl doma klid…

Spíš tipuju, že Zorka bude přinejmenším Adrianě dál dávat najevo, jaká je vzdělaná hvězda… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
29.11.15 21:11

Mě Zorka k Eddiemu pasuje víc, ale nejsem si jistá, jestli tam chci nějakou další nevěru nebo dramatický rozchod :think: Ale myslím si, že v Eddiem už něco hlodá :mrgreen:

Terka mi k Davidovi moc nejde, ty dva mi přijdou jak bratr a sestra, nedovedu si představit, že by to mezi nima mělo jiskřit :mrgreen:

A co se týče Richarda, nevím proč, ale nějak mu to pořád nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.11.15 21:15
@Moise píše:
Mě Zorka k Eddiemu pasuje víc, ale nejsem si jistá, jestli tam chci nějakou další nevěru nebo dramatický rozchod :think: Ale myslím si, že v Eddiem už něco hlodá :mrgreen:

Terka mi k Davidovi moc nejde, ty dva mi přijdou jak bratr a sestra, nedovedu si představit, že by to mezi nima mělo jiskřit :mrgreen:

A co se týče Richarda, nevím proč, ale nějak mu to pořád nevěřím :think:

Zorka mi přijde lehce psychopatická, její chování by mi na místě Edieho vadilo a doufám, že to tak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.11.15 21:18

@Moise přesně, Richard je takový nedůvěryhodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.11.15 21:54

Zajímavé je, že si Rozina vybírá takové playboye. Nevím, jak moc jsou ti frajírci a dívkaři s tou její křesťanskou výchovou slučitelní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50139
29.11.15 22:05
@me2dova píše:
Zajímavé je, že si Rozina vybírá takové playboye. Nevím, jak moc jsou ti frajírci a dívkaři s tou její křesťanskou výchovou slučitelní…

Oni si spíš vybrali jí :P Weber mi k ní celkem sedí, kdyby to nebyl takový floutek. Doufám, že jí jen nevyužije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
29.11.15 22:20
@me2dova píše:

Plejboje, ni nevim…Richard teda moc krasy nepobral :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.11.15 22:23
@Žirafa 69 píše:
Spíš tipuju, že Zorka bude přinejmenším Adrianě dál dávat najevo, jaká je vzdělaná hvězda… :roll:

Přitom ony na tom budou se vzděláním jako takovým dost podobně, ne? Zorka asi nebude vysokoškolačka, když dělá sekretářku, a Adriana má gympl. Akorát nevím, jestli ho dodělala, na tu dobu, kdy zmizela z Ulice, si nějak nepamatuju. Ale Zorka si hraje na intelektuálku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
29.11.15 22:25

@Samamama ja myslim, ze to neni o vzdelani, ale o zajmech, celkovem rozhledu.Obe jsou proste uplne jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí