Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 a pak jsou takové „expertky“ jako já, co braly antiko deset let zcela zbytečně
![]()
@Martrich píše:
@Anna766 a pak jsou takové „expertky“ jako já, co braly antiko deset let zcela zbytečně![]()
To mě mrzí ![]()
To je fakt, že už to tam bylo s Gábinou, těhotná studentka…Radši at je těhotná Monika..
@Fjodorka píše:
Já tedy doufám, že Rozina nebude v tom. Co úplně nesnáším, je šíření paniky ohledně toho, že když holka přijde o panenství, tak nutně musí otěhotnět.
Přesně tak, navíc už to tady bylo a jedna Gábina mi stačí.
Myslím, že tohle spíš má poukázat na rozdíl mezi rozvolněností (dejme tomu Vikina) a upjatým, přeslušnělým způsobem života (Rozina)… ta než Richardovi dá, bude dávno plnoletá. Nemyslím to zle…
@Marcam píše:
To je fakt, že už to tam bylo s Gábinou, těhotná studentka…Radši at je těhotná Monika..
Proč musí být nutně někdo těhotnej? Když už, tak Adriana, aby Zorině spadla brada.
No bylo by to zajímavé, jak by se k tomu postavila máma maléřová a farář
Na potrat by jít nemohla…
@radkka Adriance by to taky slušelo
Aspon by odpálkovala sečtělou Zoru.
@Marcam píše:
No bylo by to zajímavé, jak by se k tomu postavila máma maléřová a farářNa potrat by jít nemohla…
Jak? Měla by dítě, spíš bych byla zvědavá, jak by se k tomu stavěl Ričrd ![]()
@Marcam píše:
No bylo by to zajímavé, jak by se k tomu postavila máma maléřová a farářNa potrat by jít nemohla…
teď nedávno jsme na tohle téma četla docela dobrou knížku, holka si nakonec prcka nechala, šla proti rodině, víře, všem… bylo by zajímavé, kdyby se z Rózy stala těhotná „rebelka“… ![]()
@Marcam píše:
@radkka Adriance by to taky slušeloAspon by odpálkovala sečtělou Zoru.
Ta mi pěkně pije krev.
@radkka jak se jim vecpala do auta-to nevím, jestli bych kousla, ale kdyby žárlila tak se zase schodí.
@Marcam píše:
neco mi rika, ze Monika s Marou budou nakonec resit neplodnost..