Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe píše:
A já to včera nevidělaale jak tak koukám, tak jsem o nic nepřišla
ale holky, nevíte některá jak to dopadne s Jitkou???
Viděla jsem včera jen v ukázce na dnešek, že se budou bavit o tom, která z dcer by byla vhodným dárcem…no nevím
@Žirafa 69 píše:
@Anna766 Asi jen nějakej „cizí“ vlasatej návštěvník - komparz
vypadá to, že bývalý Tonyho kumpán
@NinPe píše:
A já to včera nevidělaale jak tak koukám, tak jsem o nic nepřišla
ale holky, nevíte některá jak to dopadne s Jitkou???
zatím ani dopředu se nic neví, včerejší stažený díl, tzn. zítřek, byl bez Jitky ani tuším v ukázkách na příště nebyla.
2928
Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u Mirindy
Hned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku
) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.
Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.
Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží se
Eva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce.
@Patricia89 píše:
Takze zase nic moc. Mozna ten Midlon…
Ještě tam byl Šmýd, ale toho přetáčim.
@Patricia89 píše:
No, takze ti z hodiny zbyde 20 minut, kdy se tam neco deje… Bida, bida.Jako jak tam vcera vzal ty drobnyZoufalec. Hrozny
Šmýd mě nezajímá, je mi z těhle lidí akorát blbě, kdybych si to nemohla přetočit, tak na to už nekoukám.
@radkka píše:
2928
Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u MirindyHned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku
) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.
Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží seEva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce.
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou
![]()
@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou![]()
Taky mi to tak přijde, ale to by musela Lenka umřít, nedovedu si představit, že by jí opustil ![]()
@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou![]()
Ja si to myslim uz delsi dobu.Kde ale zmizela postava Jardovy zeny?
@jednažena píše:
Ja si to myslim uz delsi dobu.Kde ale zmizela postava Jardovy zeny?
Na primu ![]()
@jednažena píše:
@radkka No vidis, ja uz si nepamatuju ani jeji jmeno.
Lenka ![]()
@Patricia89 píše:
Takze zase nic moc. Mozna ten Midlon…
Ten herec to hraje dobře. Jak seděl s Evou v kavárně, tak se tvářil jak oukropeček ![]()