Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39632
1.12.15 07:36
@NinPe píše:
A já to včera neviděla :-D ale jak tak koukám, tak jsem o nic nepřišla :-D ale holky, nevíte některá jak to dopadne s Jitkou???

Viděla jsem včera jen v ukázce na dnešek, že se budou bavit o tom, která z dcer by byla vhodným dárcem…no nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
1.12.15 07:52
@Žirafa 69 píše:
@Anna766 Asi jen nějakej „cizí“ vlasatej návštěvník - komparz ;)

vypadá to, že bývalý Tonyho kumpán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
1.12.15 07:53
@NinPe píše:
A já to včera neviděla :-D ale jak tak koukám, tak jsem o nic nepřišla :-D ale holky, nevíte některá jak to dopadne s Jitkou???

zatím ani dopředu se nic neví, včerejší stažený díl, tzn. zítřek, byl bez Jitky ani tuším v ukázkách na příště nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.12.15 08:28

@Žirafa 69 @Moise děkuju holky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.12.15 08:53

2928

Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u Mirindy :roll: Hned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku :mrgreen: ) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.

Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.

Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží se :lol: Eva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.12.15 09:05
@Patricia89 píše:
Takze zase nic moc. Mozna ten Midlon…

Ještě tam byl Šmýd, ale toho přetáčim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.12.15 09:09
@Patricia89 píše:
No, takze ti z hodiny zbyde 20 minut, kdy se tam neco deje… Bida, bida.Jako jak tam vcera vzal ty drobny :zed: Zoufalec. Hrozny

Šmýd mě nezajímá, je mi z těhle lidí akorát blbě, kdybych si to nemohla přetočit, tak na to už nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.12.15 09:15
@radkka píše:
2928

Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u Mirindy :roll: Hned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku :mrgreen: ) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.

Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.

Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží se :lol: Eva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce.

Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.12.15 09:19
@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou :pocitac: :zed:

Taky mi to tak přijde, ale to by musela Lenka umřít, nedovedu si představit, že by jí opustil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou :pocitac: :zed:

Ja si to myslim uz delsi dobu.Kde ale zmizela postava Jardovy zeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@jednažena píše:
Ja si to myslim uz delsi dobu.Kde ale zmizela postava Jardovy zeny?

Na primu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452

@radkka No vidis, ja uz si nepamatuju ani jeji jmeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.12.15 09:23
@jednažena píše:
@radkka No vidis, ja uz si nepamatuju ani jeji jmeno. :mrgreen:

Lenka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
1.12.15 09:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
1.12.15 09:25
@Patricia89 píše:
Takze zase nic moc. Mozna ten Midlon…

Ten herec to hraje dobře. Jak seděl s Evou v kavárně, tak se tvářil jak oukropeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí