Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18074
1.12.15 09:55
@radkka píše:
Na primu :D
:potlesk: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.12.15 11:20
@radkka píše:
2928

Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u Mirindy :roll: Hned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku :mrgreen: ) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.

Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.

Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží se :lol: Eva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce.

Na Milouše se těším, už tam dlouho nebyl :mrgreen:

@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou :pocitac: :zed:

To si nemyslím. Jaryn tam sonduje jen proto, aby ve scénáři bylo místo pro Tonyho žárlivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.12.15 11:34

@Fjodorka to je taky možný :potlesk: mohli by si dát po hubě a Jaryn Toníkovi roztrhat tu hnusnou flekatou mikinu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.12.15 11:46

@NinPe Ta mikina je příšerná, vždycky, když ho v ní vidím, mám pocit, že si zrovna vymaloval předsíň. Opravdu velmi pitomá mikina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
1.12.15 11:50

@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malování :-D až když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
1.12.15 12:47
@NinPe píše:
@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malování :-D až když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být

Taky jsem si to myslela docela dlouho :oops:
Pořád jsem si říkala proč mu to trpí a nepošlou ho převlíct.
ta mikina je strašná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.12.15 13:04
@NinPe píše:
@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malování :-D až když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být

aha :mrgreen: já si to myslela doteď, že je špinavá :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.12.15 13:27
@Lizzi píše:sPillsPříspěvek upraven 30.11.15 v 21:37

tý jo seš božííííííííííííííííííí :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
1.12.15 13:50
@ladule1 píše:
ta mikina je strašná :zed:

taky mě to napadlo a došlo mi to až v dalším díle, že to asi bude schválně. No on celej Tony je strašnej a mikina mu nasadila korunu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
1.12.15 13:53

Sice je to detail, ale nějak mi to dnes padlo do oka, snad to nemusím ani škrtat. Je to dnešní díl a Pešek má na stole adventní věnec. Nevím proč, ale tak nějak jsem si říkala, že v tomhle detailu to vychytali. Akorát to počasí jim to trochu kazí, ty lehká sáčka a mikiny, by asi zmrzli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.12.15 13:53

@Martrich Mě Tony taky ze začátku vadil, ale ted poslední dobou se mi líbí :oops: :think: i jako chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
1.12.15 13:55
@Marcam píše:
@Martrich Mě Tony taky ze začátku vadil, ale ted poslední dobou se mi líbí :oops: :think: i jako chlap.

tak každá máme jiný vkus, na tom není nic špatného. Mě se zase zpočátku líbil Kuřízek a teď se mi z něj chce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.12.15 13:57

@Martrich přesně,Kuřízek mi je protivnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.12.15 14:02

Nezdá se vám, že Frgálka je na faře víc než doma? To se divím Martinovi, že to kousne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
1.12.15 14:11
@ladule1 píše:
ta mikina je strašná :zed:

Co furt máte s mikinou? :mrgreen: se musim zaměřit :think: mě spíš úplně nadzvedává ten příšernej Márovo drdol 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí