Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
2928
Jarda veze Digitálce plavky, které si nějaká z bobulí nechala u MirindyHned si strašně pokecaji. Digině se nechce do Jitčina kadeřnictví, protože by musely holky chodit do družiny (nechápu proč, Simona se v kadeřnictví zase kopala do zadku
) Digitálka bude na čerty u Jardy, což se lehce dotkne Toníka, který chtěl holky postrašit osobně.
Zora zase lede do pr.dele Eddiemu a vysvětluje mu, že je prostě úplně jinde, než Adriana.Midloň přijíždí do Prahy, zase smrdí u Lišků, pak jde s Evou do kavárny. Ze začátku se zase Miloš tváří strašně chápavě a chce se s Evou usmířit. Eva mu vysvětluje, že jí chybí něha, Miloš to asi moc nehcápe, ale snaží seEva se chce odstěhovat z Kašperek, zpátky do Prahy i s Midloušem, ten nechce.
Na Milouše se těším, už tam dlouho nebyl ![]()
@NinPe píše:
Nakonec se dá ještě dohromady Jaryn s Digitálkou![]()
To si nemyslím. Jaryn tam sonduje jen proto, aby ve scénáři bylo místo pro Tonyho žárlivost ![]()
@Fjodorka to je taky možný
mohli by si dát po hubě a Jaryn Toníkovi roztrhat tu hnusnou flekatou mikinu ![]()
@NinPe Ta mikina je příšerná, vždycky, když ho v ní vidím, mám pocit, že si zrovna vymaloval předsíň. Opravdu velmi pitomá mikina ![]()
@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malování
až když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být
@NinPe píše:
@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malováníaž když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být
Taky jsem si to myslela docela dlouho ![]()
Pořád jsem si říkala proč mu to trpí a nepošlou ho převlíct.
ta mikina je strašná ![]()
@NinPe píše:
@Fjodorka Já jsem si donedávna myslela, že je to mikina špinavá od malováníaž když mi došlo, že jí nosí furt, tak jsem pochopila, že to tak má být
aha
já si to myslela doteď, že je špinavá
![]()
@Lizzi píše:sPillsPříspěvek upraven 30.11.15 v 21:37
tý jo seš božííííííííííííííííííí
![]()
@ladule1 píše:
Taky jsem si to myslela docela dlouho
ta mikina je strašná
taky mě to napadlo a došlo mi to až v dalším díle, že to asi bude schválně. No on celej Tony je strašnej a mikina mu nasadila korunu ![]()
Sice je to detail, ale nějak mi to dnes padlo do oka, snad to nemusím ani škrtat. Je to dnešní díl a Pešek má na stole adventní věnec. Nevím proč, ale tak nějak jsem si říkala, že v tomhle detailu to vychytali. Akorát to počasí jim to trochu kazí, ty lehká sáčka a mikiny, by asi zmrzli ![]()
@Martrich Mě Tony taky ze začátku vadil, ale ted poslední dobou se mi líbí
i jako chlap.
@Marcam píše:
@Martrich Mě Tony taky ze začátku vadil, ale ted poslední dobou se mi líbí![]()
i jako chlap.
tak každá máme jiný vkus, na tom není nic špatného. Mě se zase zpočátku líbil Kuřízek a teď se mi z něj chce ![]()
Nezdá se vám, že Frgálka je na faře víc než doma? To se divím Martinovi, že to kousne…
@ladule1 píše:
Taky jsem si to myslela docela dlouho
ta mikina je strašná
Co furt máte s mikinou?
se musim zaměřit
mě spíš úplně nadzvedává ten příšernej Márovo drdol ![]()