Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky co je tak špatného na školní družině, že tam princátka nemůžou?
![]()
@vokishka píše:
Chtěla bych vidět ten pracák, který dává lidem peníze takhle na ruku hned při registraci.
Tak to jsem si taky říkala ![]()
@KPKristy píše:
Fakt ma deti??? To jsem netusila
Bylo to loni nebo letos v nějaké tv reportáži.
@Moise píše:
Holky co je tak špatného na školní družině, že tam princátka nemůžou?![]()
Čert ví, já tam chodila ráda
![]()
Nekoukáte některá na pořad Tchýně? Tam je větší buran než Midlon, děs jak se k těm vnoučatům chová
![]()
@Moise píše:
Ale on se nešel registrovat, to tam zaznělo. Registrovaný už byl, jen tam dlouho nebyl, takže se mu tam ta podpora nastřádala, když si ji nevyzvedl. Ale pochybuju, že by mu ji vyplatili, kdyby nechodil na schůzkyto mají nedotažené
když jsem se byla registrovat na pracáku a byla jsem těhotná, tak mi řekla, že abych se tam nemusela trmácet, dá mi termín až za půl roku, nebo kdybych porodila dřív, tak stačí poslat mail… když jsem tam byla předtím netěhotná, nikdy jsem na žádnej další termín nešla, bylo to vždycky tak po 4 měsících… takže že by měl problém se zameškáním schůzek si nemyslím ![]()
@bozetecha píše:
Jak teda „obrácení Šmýda“ mi přijde trochu za vlasy přitažený, ale ten herec je třída! Hraje civilně a uvěřitelně. Za mne borec.
jo, já mu to taky věřím.
@MUFICE píše:
Nekoukáte některá na pořad Tchýně? Tam je větší buran než Midlon, děs jak se k těm vnoučatům chová![]()
![]()
jojo, já se vždy neskutečně rozčiluju, kdybyste mě slyšely… ![]()
Plkáme o tom tady, ale já byla dnes nějak přejetá, tak jsem část zaspala, ale minulý týd. jsem tu nadávala sama, jak vidno. ![]()
@Gosi píše:
když jsem se byla registrovat na pracáku a byla jsem těhotná, tak mi řekla, že abych se tam nemusela trmácet, dá mi termín až za půl roku, nebo kdybych porodila dřív, tak stačí poslat mail… když jsem tam byla předtím netěhotná, nikdy jsem na žádnej další termín nešla, bylo to vždycky tak po 4 měsících… takže že by měl problém se zameškáním schůzek si nemyslím
Ja chodila kazdy tri tydny i jako tehotna ![]()
@Blanka89 píše:
@Moise asi chce být raději s dětmi než v práci…si myslím…
To se nevylucuje, ne? A v dalsim dile ladi hlidani s Verkou, rika ji, ze bude hlidat skoro cely prosinec a chce ji zaplatit, takze s nima stejne neni. Kdyby mela strihat jenom po dopolednach, tak si toho moc nevydela
Taky nechapu, co sili s druzinou. Deti bezne pracujicich lidi tam chodit musi (vetsinou) a nic se s tim nenadela ![]()
@Patricia89 píše:Jak tam v ukazkach rika, ze nechce se vratit. Ze do starych koleji.
Misto, aby byla rada, ze ma blizko praci, tak ma jeste keci![]()
Mohla by se tam aspoň odpíchnout a dokud jsou holky malé, Jitka by jí určitě vyšla vstříc i s pracovní dobou. V tom smyslu, že odpolední by mohla mít třeba jen dvakrát týdně, aby ty děti stíhala. To se jí taky všude nemusí poštěstit.
Ale tak co my víme, co jí scénář předepíše. Určitě nějaký drámo. Když už vdova samoživitelka, tak se vším všudy ![]()
@radkka píše:
Zdálo se mi, že Kuřízek zmlátil Terezu![]()
Ty máš ale sny.
Čím ses na večer nacpala? ![]()