Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
2.12.15 14:06
@Anna766 píše:
A nezmlátila jsi jí ty sama osobně? Vzteky za to jaká je submisivní trubka? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
2.12.15 14:25

@Moise já nevím já tam chodila ráda a moje děti tam chodili taky jinak nebylo zbytí když jsme byly v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.12.15 16:21

Asi se vrátí k Oldovi, aby se o ní staral, ne? Nevím jak je to s obrácením Šmída, udělá nějakou ostudu v marketu.Bylo to v ukázkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.12.15 17:16

Tak já nevím, jestli jsem já tak nevšímavá, nebo ostatní tak paranoidní :lol:, ale vůbec jsem si nevšimla, že by se Lídě do té transplantace nechtělo (nekoukám dopředu, tak jen co bylo zatím v bedně). Sice ona kouká trochu zvláštně, ale to tak nějak furt, byla zticha, protože jí Monika nepustila ke slovu, ale jinak mi přišlo, že celkem důrazně odkývala, že do toho jde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.12.15 17:20
@Samamama píše:
Tak já nevím, jestli jsem já tak nevšímavá, nebo ostatní tak paranoidní :lol:, ale vůbec jsem si nevšimla, že by se Lídě do té transplantace nechtělo (nekoukám dopředu, tak jen co bylo zatím v bedně). Sice ona kouká trochu zvláštně, ale to tak nějak furt, byla zticha, protože jí Monika nepustila ke slovu, ale jinak mi přišlo, že celkem důrazně odkývala, že do toho jde. :think:

Lída není tak svobodná jako Monika, má přece jen už dítě, ta láska je rozdělená, musí myslet na víc věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
2.12.15 17:24

@hofka presne, urcite jako matka muze uvazovat i ve smeru, co kdyby mou ledvinu potrebovalo nekdy moje dite a vic pochopi i odmitavy postoj Jitky :think: Monika to bere strasne moc zjednodusene 8)

Příspěvek upraven 02.12.15 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.12.15 17:25

@hofka To je jasný, ale zatím mi prostě přijde, že to nedala nijak najevo, ale ostatní to vidí, tak právě nevím. :mrgreen: Upřímně, já bych si asi od svých dětí ledvinu nevzala, zvlášť kdybych o funkci té druhé přišla takovým „banálním“ způsobem jako Jitka (pochopila jsem, že z nějakého úrazu od Kukačky, zrovna jsem odbíhala od telky, tak jen co jsem zaslechla), to se může stát kdykoli komukoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65119
2.12.15 17:29

@Samamama Tak já si toho všimla taky, hned mě napadlo, že rozhodně tak nekypí nadšením z transplantace jako Monika a že by to mohla být zajímavá dějová linka. V podstatě se k tomu vůbec nevyjádřila a pořád mluvila jen Monika, že je to samozřejmé atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.12.15 17:38

@vokishka Já samozřejmě taky viděla, že není jako Monika jako čertík na gumičce, jenže mně přijde, že je taková vždy, prostě zahloubaná inťouška :mrgreen:. Ale samozřejmě je dost možné, že se to tímto směrem vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.12.15 18:03

Holky v kůži Lídy bych ledvinu nedala. Moje máma má pouze jednu+ další komplikace. Mámu miluji, jak jinak. Mám už svoje dítě a to je na prvním místě. Ano, může jí jednou potřebovat. Nebo se stane nehoda a přijdu o jednu ledvinu co by mi zbyla. Kdybych byla starší, neměla malé dítě tak jdu do toho hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.12.15 18:14

A ona o tu ledvinu přišla v důsledku toho bodného zranění, co jí způsobil Kukačka?

• Citovat
  • Upravit
148525
2.12.15 18:20
@vokishka píše:
@Samamama Tak já si toho všimla taky, hned mě napadlo, že rozhodně tak nekypí nadšením z transplantace jako Monika a že by to mohla být zajímavá dějová linka. V podstatě se k tomu vůbec nevyjádřila a pořád mluvila jen Monika, že je to samozřejmé atd.

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.15 18:23
@Samamama píše:
@hofka To je jasný, ale zatím mi prostě přijde, že to nedala nijak najevo, ale ostatní to vidí, tak právě nevím. :mrgreen: Upřímně, já bych si asi od svých dětí ledvinu nevzala, zvlášť kdybych o funkci té druhé přišla takovým „banálním“ způsobem jako Jitka (pochopila jsem, že z nějakého úrazu od Kukačky, zrovna jsem odbíhala od telky, tak jen co jsem zaslechla), to se může stát kdykoli komukoli.

Pobodani ti prijde jako banalni zpusob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148525
2.12.15 18:26
@Raddkka píše:
Holky v kůži Lídy bych ledvinu nedala. Moje máma má pouze jednu+ další komplikace. Mámu miluji, jak jinak. Mám už svoje dítě a to je na prvním místě. Ano, může jí jednou potřebovat. Nebo se stane nehoda a přijdu o jednu ledvinu co by mi zbyla. Kdybych byla starší, neměla malé dítě tak jdu do toho hned.

Já asi jo.Jsem magor a kdyby moje dítě nebo rodič potřebovali asi bych se nerozpakovala. Já jsem šla do hořícího bytu pro bráchu, a to kolem stáli lidi a čuměli. Že šíleně riskuju mi došlo až dlouho potom.Fakt magor :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
2.12.15 18:35
@Anna766 píše:
Já asi jo.Jsem magor a kdyby moje dítě nebo rodič potřebovali asi bych se nerozpakovala. Já jsem šla do hořícího bytu pro bráchu, a to kolem stáli lidi a čuměli. Že šíleně riskuju mi došlo až dlouho potom.Fakt magor :pocitac:

jojo, taky nejdřív „zachraňuju“ a až pak se rozklepu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí