Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise já nevím já tam chodila ráda a moje děti tam chodili taky jinak nebylo zbytí když jsme byly v práci
Asi se vrátí k Oldovi, aby se o ní staral, ne? Nevím jak je to s obrácením Šmída, udělá nějakou ostudu v marketu.Bylo to v ukázkách…
Tak já nevím, jestli jsem já tak nevšímavá, nebo ostatní tak paranoidní
, ale vůbec jsem si nevšimla, že by se Lídě do té transplantace nechtělo (nekoukám dopředu, tak jen co bylo zatím v bedně). Sice ona kouká trochu zvláštně, ale to tak nějak furt, byla zticha, protože jí Monika nepustila ke slovu, ale jinak mi přišlo, že celkem důrazně odkývala, že do toho jde. ![]()
@Samamama píše:
Tak já nevím, jestli jsem já tak nevšímavá, nebo ostatní tak paranoidní, ale vůbec jsem si nevšimla, že by se Lídě do té transplantace nechtělo (nekoukám dopředu, tak jen co bylo zatím v bedně). Sice ona kouká trochu zvláštně, ale to tak nějak furt, byla zticha, protože jí Monika nepustila ke slovu, ale jinak mi přišlo, že celkem důrazně odkývala, že do toho jde.
Lída není tak svobodná jako Monika, má přece jen už dítě, ta láska je rozdělená, musí myslet na víc věcí
@hofka presne, urcite jako matka muze uvazovat i ve smeru, co kdyby mou ledvinu potrebovalo nekdy moje dite a vic pochopi i odmitavy postoj Jitky
Monika to bere strasne moc zjednodusene ![]()
Příspěvek upraven 02.12.15 v 17:25
@hofka To je jasný, ale zatím mi prostě přijde, že to nedala nijak najevo, ale ostatní to vidí, tak právě nevím.
Upřímně, já bych si asi od svých dětí ledvinu nevzala, zvlášť kdybych o funkci té druhé přišla takovým „banálním“ způsobem jako Jitka (pochopila jsem, že z nějakého úrazu od Kukačky, zrovna jsem odbíhala od telky, tak jen co jsem zaslechla), to se může stát kdykoli komukoli.
@Samamama Tak já si toho všimla taky, hned mě napadlo, že rozhodně tak nekypí nadšením z transplantace jako Monika a že by to mohla být zajímavá dějová linka. V podstatě se k tomu vůbec nevyjádřila a pořád mluvila jen Monika, že je to samozřejmé atd.
@vokishka Já samozřejmě taky viděla, že není jako Monika jako čertík na gumičce, jenže mně přijde, že je taková vždy, prostě zahloubaná inťouška
. Ale samozřejmě je dost možné, že se to tímto směrem vyvine.
Holky v kůži Lídy bych ledvinu nedala. Moje máma má pouze jednu+ další komplikace. Mámu miluji, jak jinak. Mám už svoje dítě a to je na prvním místě. Ano, může jí jednou potřebovat. Nebo se stane nehoda a přijdu o jednu ledvinu co by mi zbyla. Kdybych byla starší, neměla malé dítě tak jdu do toho hned.
A ona o tu ledvinu přišla v důsledku toho bodného zranění, co jí způsobil Kukačka?
@vokishka píše:
@Samamama Tak já si toho všimla taky, hned mě napadlo, že rozhodně tak nekypí nadšením z transplantace jako Monika a že by to mohla být zajímavá dějová linka. V podstatě se k tomu vůbec nevyjádřila a pořád mluvila jen Monika, že je to samozřejmé atd.
Přesně.
@Samamama píše:
@hofka To je jasný, ale zatím mi prostě přijde, že to nedala nijak najevo, ale ostatní to vidí, tak právě nevím.Upřímně, já bych si asi od svých dětí ledvinu nevzala, zvlášť kdybych o funkci té druhé přišla takovým „banálním“ způsobem jako Jitka (pochopila jsem, že z nějakého úrazu od Kukačky, zrovna jsem odbíhala od telky, tak jen co jsem zaslechla), to se může stát kdykoli komukoli.
Pobodani ti prijde jako banalni zpusob?
@Raddkka píše:
Holky v kůži Lídy bych ledvinu nedala. Moje máma má pouze jednu+ další komplikace. Mámu miluji, jak jinak. Mám už svoje dítě a to je na prvním místě. Ano, může jí jednou potřebovat. Nebo se stane nehoda a přijdu o jednu ledvinu co by mi zbyla. Kdybych byla starší, neměla malé dítě tak jdu do toho hned.
Já asi jo.Jsem magor a kdyby moje dítě nebo rodič potřebovali asi bych se nerozpakovala. Já jsem šla do hořícího bytu pro bráchu, a to kolem stáli lidi a čuměli. Že šíleně riskuju mi došlo až dlouho potom.Fakt magor ![]()
@Anna766 píše:
Já asi jo.Jsem magor a kdyby moje dítě nebo rodič potřebovali asi bych se nerozpakovala. Já jsem šla do hořícího bytu pro bráchu, a to kolem stáli lidi a čuměli. Že šíleně riskuju mi došlo až dlouho potom.Fakt magor
jojo, taky nejdřív „zachraňuju“ a až pak se rozklepu.