Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My máme také oddělené účty, společný by byl hovadina v naší situaci. Muž dá výplatu na složenky, pošle alimenty a důchoďák, a udělá jeden, dva velké nákupy a nemá nic. Na to mi to nemusí posílat na můj účet ![]()
@atominnka cca od strany 5
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
nebo si počti na heuréce.
Já mám bohužel osobní zkušenost, u nich si nekoupím už fakt nic, ale třeba budeš mít štěstí a bude u tebe vše bez problémů.
@Fjodorka píše:
My máme také oddělené účty, společný by byl hovadina v naší situaci. Muž dá výplatu na složenky, pošle alimenty a důchoďák, a udělá jeden, dva velké nákupy a nemá nic. Na to mi to nemusí posílat na můj účet
No to ne no ![]()
@radkka
no ty kjávo
no uvidíme no
co nadělám
pak schválně dám vědět
@atominnka píše:
No to ne no@radkka
![]()
![]()
no ty kjávo
no uvidíme no
co nadělám
pak schválně dám vědět
Dej, držím palce… aby ti nepřišel místo matrace třeba mixér
![]()
@atominnka píše:
@radkka ten mám noale třeba auto by mi mohli poslat
Možná si taky něco objednám, člověk to má aspoň s překvapením ![]()
@radkka píše:
Promin![]()
Ne, snad to přijde v pořádku a včas, už udělali tolik průserů, že víc si nemůžou dovolit.
fakt, jo? Já objednávám pravidelně a nikdy žádný problém. Dokonce se dost často stane, že ráno objednám druhý den zvoní ppl ![]()
@Moise píše:
fakt, jo? Já objednávám pravidelně a nikdy žádný problém. Dokonce se dost často stane, že ráno objednám druhý den zvoní ppl
To se někdo má. A už jsi tam reklamovala? Já myslela, že u toho zešedivim.
@radkka píše:
@KPKristy Tak třeba měla nevýhodný účet nebo žádný a nejjednodušší řešení bylo tohle, proč ne, když si lidé věří. My máme doma každý svůj účet a dispoziční práva navzájem. Měla ho ráda, tak mu prostě věřila. Založit si teď účet a přesměrovat rodičák jí zabere pár hodin, neviděla bych to jako takovou tragédii.
Však jo, já to chápu. Já jen, že dneska není problém si ten účet zřídit, je to otázka pár minut. Navíc třeba ve Fio není potřeba žádný velký vklad, chtějí stovku. Napadlo mě to, jak Eva zmiňuje, že účet fajn, ale co že by tam dala, když nemá prachy.
A první, co má udělat, když zjistí, že ji Milouš odřízl od peněz, tak s tou stovkou naklusat do banky, účet zažídit a nechat si tam převést rodičák. To uznávám, že už tak jednoduché být nemusí, ale do výplatního termínu (nebo aspoň do příštího) by to stihnout mohla
.
V téhle situaci to nesnese odkladu, přece s ní manžel nemůže takhle orat, takhle ji vydírat ![]()
@Anna766 píše:
A nenápadná reklamička na Mall.cz
No tak nedávno tam proběhla docela velmi nápadná reklama na Magformers. Větší krabici z většího detailu už tam dát nemohli ![]()
@KPKristy píše:
Však jo, já to chápu. Já jen, že dneska není problém si ten účet zřídit, je to otázka pár minut. Navíc třeba ve Fio není potřeba žádný velký vklad, chtějí stovku. Napadlo mě to, jak Eva zmiňuje, že účet fajn, ale co že by tam dala, když nemá prachy.
A první, co má udělat, když zjistí, že ji Milouš odřízl od peněz, tak s tou stovkou naklusat do banky, účet zažídit a nechat si tam převést rodičák. To uznávám, že už tak jednoduché být nemusí, ale do výplatního termínu (nebo aspoň do příštího) by to stihnout mohla.
V téhle situaci to nesnese odkladu, přece s ní manžel nemůže takhle orat, takhle ji vydírat
Přesně tak, však ona to zařídí, třeba tím chtěli jen poukázat na tuhle problematiku - do jakých problému se matka v takové situaci dostane.
Já jsem nemusela vkládat nic, ale to byl studentský účet
![]()
@Blanka89 píše:
@atominnka @Anna766 mně poráží v ulici propagace billa bodů…![]()
Mně připadalo zajímavé, že ji ty ledviny bolely v podstatě pokaždé jen při pohybu. To fakt ledviny bolí při pohybu?
Viděla jsem teď včerejší díl a po dlouhé době mě to bavilo- líbí se mi, jak to Béďa žere, ten svůj konzert, připomíná mi to mého tátu.
Při rozhovoru Evy s Milošem jsem naprosto chápala Mildu- působilo to na mě, že by Evě vyhovět chtěl, ale že to řeší prakticky- předtím pracovali oba a bydleli v minibytečku, kde ani Ema neměla pořádně kde spát. Teď mají o dítě navíc, o příjem méně…ale Eva prostě CHCE a přes to nejede vlak. Ale ona byla sobecká a rozmazlená vždycky…