Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
@Anna766 No vy si umíte žít. Nestačí vám zpívající fontána, vám musí zpívat i stromeček.
Viď
a v létě tu byl Ó sám velký Mistr, tolik lidí jsem na kolonádě ještě neviděla.
@Samamama píše:
@Anna766 Ty ses holt uměla narodit/nastěhovat.[
Narodit. Žiju tu celý život.
dokonce vymoženost internetu k nám do opičích hor dorazila. ![]()
@Anna766 Ale že jste se načekali, než se k vám prosekali, že? ![]()
@Samamama píše:
@Anna766 Ale že jste se načekali, než se k vám prosekali, že?
Sekyrama
elektřinu zavedli až pak, co se potěšili potmě s místními neandrtálkami.
byla jsem v první řadě ![]()
Příspěvek upraven 04.12.15 v 00:40
@Anna766 Zase nemachruj, máme kousek (no, větší kousek, ale na tom Tachovsku je všude daleko) chalupu a to je teprve díra od granátu, i nám tam končí silnice.
(takže tam neandrtálky ještě čekají na svou chvíli)
@Samamama píše:
@Anna766 Zase nemachruj, máme kousek (no, větší kousek, ale na tom Tachovsku je všude daleko) chalupu a to je teprve díra od granátu, i nám tam končí silnice.(takže tam neandrtálky ještě čekají na svou chvíli)
Tady se už dočkaly, Už tu běhají týnajdžerský parchaňťata od zaváděčů civilizace.
@Samamama píše:
@Maartina7 Jo, to znám. Já dříve koukala s většími i menšími přestávkami, ale poslední dobou jsem jak maniak, když mi uteče díl, dokoukávám ho na počítači.
Ještě jsem si vzpomněla, že za Tonym zas přišel ten týpek s divnou helmou na hlavě s nějakým „super kšeftem“, tak uvidíme, jestli zas nepadne do starých kolejí.
Jako k dokoukávání na počítači jsem se ještě nedopracovala
…zatím mi stačí informace tady, ale jestli nebude diskuze o ději dostatečně důkladná, tak možná i na ten počítač dojde ![]()
Já mám to televizní sledování Ulice jako zimní záležitost, protože zbytek roku trávím s dětmi na fotbalovém hřišti a na TV není kdy…
Takže když už sleduji, tak mě to pohltí a chci mít přehled.
Ty kráso, ale ten Tonyho kamarád s dekou je teda ooobr hnusnej. Děsivý vlasy a k tomu ksichtu to vůbec nejde. Nemá spíš paruku? Nemůžu věřit, že někdo dobrovolně takto vypadá ![]()
@KPKristy píše:
Ty kráso, ale ten Tonyho kamarád s dekou je teda ooobr hnusnej. Děsivý vlasy a k tomu ksichtu to vůbec nejde. Nemá spíš paruku? Nemůžu věřit, že někdo dobrovolně takto vypadá
Taky jsem přemýšlela nad parukou, vypadá strašně
A ty zuby ![]()
Holky, všimly jste si v dnešním díle toho přeřeku? Jak říkala Světlana na úřadě, že bude pozdravovat „dítě Antonína, ne vlasntě Alex“
. Podle mě to byl kiks, který tam nakonec nechali, protože vyšuměl do ztracena. Ale všichni zúčatnění mi přišli zčervenalí, nejistí, bylo to zvláštní ![]()
Já nemohla ze scény, kdy přišel Šmýd z práce k Adrianě domů s těmi bolavými zády a ona- „tak se natáhni“- a on v těch vágusáckých hadrech si jí lehl do postele. Být Eddiem, přijít domů a zjistit, že mi v posteli spí nemytý vágus ve špinavých hadrech, tak se sbalím a už se nevrátím…
@KPKristy To bylo schválně, udělala si z něj srandu když si nepamatoval jméno. Mě to pobavilo.
@KPKristy píše:
Ty kráso, ale ten Tonyho kamarád s dekou je teda ooobr hnusnej. Děsivý vlasy a k tomu ksichtu to vůbec nejde. Nemá spíš paruku? Nemůžu věřit, že někdo dobrovolně takto vypadá
To je teda kámoš, takovej superhnus chlap ![]()
@Raddkka píše:
@KPKristy To bylo schválně, udělala si z něj srandu když si nepamatoval jméno. Mě to pobavilo.
Mě to taky pobavilo, ale spíš bych řekla, že to záměr nebyl. Však byli všichni rudí a i Denisa měla co dělat, aby nelehla pod stůl..