Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
Lída, Lída, Lída, prosíííím!
Taky chci, aby to byla Lída
Moc se jí do té transplantace nechce, radši by byla, kdyby tam šla Monika.
@MUFICE píše:
Taky jsem to tak měla min. do jeho půl roku, takže to možné je
A kuš provokatérko
![]()
@Frantiskaaa píše:
Myslíte, že se dá Tereza dohromady s Davidem? Mně to přijde úplně do očí bijící, co říkáte na Davida? Takový suchar, ne, ale solidní, to je fakt, jinak takový drobný chlap, nelíbí se mi, to Roman, to je jinááááá… takové charisma…
Nechci chladit tvé nadšení ale my už to tu hlásíme od léta
![]()
@Anna766 píše:
Nechci chladit tvé nadšení ale my už to tu hlásíme od léta![]()
![]()
Třeba se dají dohromady o těch vánočních prázdninách, když s nima Tereza někam pojede na hory. A Kuřízka pošle konečně tam, kde slunce nesvítí ![]()
@MUFICE závidím, mně děti nespaly, přes den byly spavé tak ten první týden, možná 10dní
A pak to začalo
![]()
@Anna766 píše:
Nechci chladit tvé nadšení ale my už to tu hlásíme od léta![]()
![]()
já to zase tak nesleduji tady… ![]()
@Frantiskaaa píše:
já to zase tak nesleduji tady…
Ale tak si z toho nic nedělej
a nemrač se nebo si tě odnesou čerti dneska
![]()
Jak Tereza dneska přiškrtila Davida tou šálou, to bylo boží. Takhle jsem jednou ‚zavazovala‘ šálu synovi, když už mě dost prudil ![]()
@MUFICE píše:
Třeba se dají dohromady o těch vánočních prázdninách, když s nima Tereza někam pojede na hory. A Kuřízka pošle konečně tam, kde slunce nesvítí
Když se dí dohromady s Davidem, tak to potom bude nuda, je to až moc sladký, aby to fungovalo ![]()
A s těma přestávkama mě štvou, navnadí a pak si čekejte
![]()
Po dlouhé době vás dočítám. Ježkovy zraky on zas někdo umře??? už máte zase teorie? ![]()
@Jensina píše:
Po dlouhé době vás dočítám. Ježkovy zraky on zas někdo umře??? už máte zase teorie?
Na to jsem zvědavá. Napadá mě leda tak Jituna při operaci nebo její dárkyně. Ještě by to mohl být Mára, když je ta kauza kolem těch taxikářů ![]()
@MUFICE ten Mára mne taky napadl.
snad ne, já ho mám ráda. to by pak Věra utloukla Moničku kabelkou.
Deda Vyskocil?? ![]()
Je divnej a na Frgalovych dedu malo dedkovskej ![]()
Nekdo umre jo? Snad ne miminko treba ![]()
A David je sice suchopar, ale Tereza taky. Hodili by se k sobe. S Kurizkem nuda, David nudnej, zadny rozdil, jsme zvykle ![]()