Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě může umřít maminka faráře, to bych se ani nedivila, minule taky pořád úmrtí úmrtí, a nakonec umřela maminka Frgálovic, která tam skoro nehrála. Nebo se něco stane malé Frgálovic, četla jsem, že o ni budou mít strach, něco se stane.
Tak jsem vyhrabala ještě toto. Podle mě nemusí jít o úmrtí. čtvrtek 14.1. 2016 Den jako každý jiný, přesto od rána něco visí ve vzduchu. Cítíte to téměr hmatatelně, že se něco stalo, ale utěšujete se, že se třeba jen mýlíte. Jenže pak to přijde. Zpráva, která vám vyrazí dech, zpráva, na kterou nikdy nebudete připraveni, zpráva, které v první chvíli nikdo nechce uvěřit. Nečekná tragédie zasáhne Ulici už dnes večer…
Ještě odkaz na další obsahy některých dílů
http://www.fanclub-ulice.cz/…ni-dily.html#2. t%C3%BDden
@lena1968 tak úmrtí tam mít nemusím, ale napnutá jsem jako kšandy ![]()
Máru nenechají umřít, to by seriál poškodil taxikáře. Napadá mě Zuzana…
@Dancza134 píše:
Máru nenechají umřít, to by seriál poškodil taxikáře. Napadá mě Zuzana…
Proč zrovna ona? ![]()
@Jančakecalka už je tam zbytečná, jen tak lehce přicmrndává v pekárně.
Čtvrtek 10.12. 2015
Ještě před rokem slavila Rozina své narozeniny s rodinou. Letos poprvé dá přdnost kamarádům a svému klukovi. Ovšem na tenhle mejdan hodně dlouho nezapomene - on ani její rodiče. Co se stane a proč si o ni budou všichni dělat starost? Uvidíte dnes večer v Ulici.
Pondělí 21.12. 2015
Předvánoční čas dolehne nejen na Digi Stránskou, které přijde z Anglie nečekaný dárek, ale i na Terezu Jordánovou a Maléřovy. Právě tuhle rodinu dnes hodně zaskočí náhlý příjezd dědy z Moravy, kterého hraje Ivan Vyskočil. Proč se takhle najednou objeví v Praze, když tak nerad sám kamkoliv cestuje? Veronice tím docela zamotá hlavu. A kdyby jen to. Maléřovým hned zasáhne do výchovy Roziny. Možná víc, než by se jim líbilo..
@vokishka píše:
@Jančakecalka už je tam zbytečná, jen tak lehce přicmrndává v pekárně.
Hm, to je fakt no ![]()
@MUFICE píše: Čtvrtek 10.12. 2015Ještě před rokem slavila Rozina své narozeniny s rodinou. Letos poprvé dá přdnost kamarádům a svému klukovi. Ovšem na tenhle mejdan hodně dlouho nezapomene - on ani její rodiče. Co se stane a proč si o ni budou všichni dělat starost? Uvidíte dnes večer v Ulici.
Zhrzenej patkáč jí znásilní?? ![]()
@Jančakecalka myslím,že by to trochu rozvířilo vodu, Liškovi v háji, v pekárně by chyběla síla a divákům by bylo smutno, hlavně u ní to mají takhle otevřené dlouho, když má HIV.
@Dancza134 píše:
@Jančakecalka myslím,že by to trochu rozvířilo vodu, Liškovi v háji, v pekárně by chyběla síla a divákům by bylo smutno, hlavně u ní to mají takhle otevřené dlouho, když má HIV.
Zuzana to nebude, když to má přímo ve smlouvě ![]()
A bude to ten Vyskočil ku*evník nebo ten jeho vousatý tata? ten starší by se mi na to hodil teda víc..