Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše:
Jak jste tady spekulovaly o tom kdo daruje Jituš ledvinu, mohla by být dárcem Monika, když nedávno prodělala mononukleozu?
To mě nenapadlo. Mononuklezo zatěžuje hlavně játra, ne? Ledviny taky? ![]()
@radkka píše:
To mě nenapadlo. Mononuklezo zatěžuje hlavně játra, ne? Ledviny taky?
Netuším, ale možná proto nebude Monika vhodnou dárkyní. Věřím tomu, že to bude Liduna a ta se bude cukat ![]()
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd.
Vasil neumřel?
![]()
@Ell-Chmell píše:
Vasil neumřel?![]()
Vasil vstal z mrtvých, Ingrid ho vyhrabala z bahna, on jí okradl a utekl.
@radkka píše:
Vasil vstal z mrtvých, Ingrid ho vyhrabala z bahna, on jí okradl a utekl.
ty brdo, to jsem nejak nepostrehla.. jen vim, ze umrel a ona se pak nebavila se Svetlanou ![]()
@Lizzi píše:
ty brdo, to jsem nejak nepostrehla.. jen vim, ze umrel a ona se pak nebavila se Svetlanou
Nevím po jaké době ho Ingrid objevila mezi dělníky na stavbě, už nevím, proč tam byla a proč zmizel, asi něco provedl mafiánským bosům
Nicméně mě to ale hodně naštvalo, pak jsem na ulici chvíli nekoukala, udělali to špatně… Působilo to tak, že Vasil je sice prevít, ale Ingrid miloval a udělal by pro ní první poslední, pak zemřel, Ingrid to málem nerozchodila, objevil se, ale s úplně převráceným charakterem, nesmyslně.
@Patricia89 a ona ho nasla jak? jakoze vedela, ze zije? nebo jak to prosim bylo?
@Lizzi píše:
@Patricia89 a ona ho nasla jak? jakoze vedela, ze zije? nebo jak to prosim bylo?
Myslím, že jí někdo ukázal fotky z nějaké stavby (nevím proč ani kdo) a ona ho tam uviděla, tak chodila po stavbách a hledala ho, nakonec našla, utekl k ní, schovával se v jejím bytě a pak mu něco přeskočilo v hlavě.
@radkka ajo, diky.. a ona se z toho asi sesypala, ne? nebo jak se pak dostala do te vesnice, kde ted bydli?
Jestli si dobře vzpomínám, tak se jí zabila ségra se švagrem v autě a ona se tam stará o jejich děti.
@Lizzi píše:
@radkka ajo, diky.. a ona se z toho asi sesypala, ne? nebo jak se pak dostala do te vesnice, kde ted bydli?
Jak to nesla už si nevzpomínám a s Málkovem je to tak, jak psala @Fíková
@radkka píše:
Myslím, že jí někdo ukázal fotky z nějaké stavby (nevím proč ani kdo) a ona ho tam uviděla, tak chodila po stavbách a hledala ho, nakonec našla, utekl k ní, schovával se v jejím bytě a pak mu něco přeskočilo v hlavě.
Ono mu až tak nepřeskočilo. On pochopil že Ingrid ho miluje natolik že ho nenechá padnout. A protože byl u mafie ve sr…abu až po uši vymyslel si co nejhoršího by jí provedl aby mu už konečně dala pokoj.Tak jí sebral všechny její peníze a utekl s nima do zahraničí někam, a poslal jí důkaz jak si tam za její prachy užívá s děv. kama.