Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148577
6.12.15 15:56
@Frantiskaaa píše:
mas pravdu, babi

Jistě dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
6.12.15 16:27
@Patricia89 píše:
Co si ti mladi dneska dovoli, co? :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20767
6.12.15 16:29
@kometaO5 píše:
Jak jste tady spekulovaly o tom kdo daruje Jituš ledvinu, mohla by být dárcem Monika, když nedávno prodělala mononukleozu?

To mě nenapadlo. Mononuklezo zatěžuje hlavně játra, ne? Ledviny taky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
6.12.15 16:43
@radkka píše:
To mě nenapadlo. Mononuklezo zatěžuje hlavně játra, ne? Ledviny taky? :think:

Netuším, ale možná proto nebude Monika vhodnou dárkyní. Věřím tomu, že to bude Liduna a ta se bude cukat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.12.15 16:51
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd. :nevim:

Vasil neumřel? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 16:54
@Ell-Chmell píše:
Vasil neumřel? 8o :mrgreen:

Vasil vstal z mrtvých, Ingrid ho vyhrabala z bahna, on jí okradl a utekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.12.15 16:56

@radkka Áha… 8o :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.12.15 17:20
@radkka píše:
Vasil vstal z mrtvých, Ingrid ho vyhrabala z bahna, on jí okradl a utekl.

ty brdo, to jsem nejak nepostrehla.. jen vim, ze umrel a ona se pak nebavila se Svetlanou :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
6.12.15 17:27
@Lizzi píše:
ty brdo, to jsem nejak nepostrehla.. jen vim, ze umrel a ona se pak nebavila se Svetlanou :think:

Nevím po jaké době ho Ingrid objevila mezi dělníky na stavbě, už nevím, proč tam byla a proč zmizel, asi něco provedl mafiánským bosům :nevim: Nicméně mě to ale hodně naštvalo, pak jsem na ulici chvíli nekoukala, udělali to špatně… Působilo to tak, že Vasil je sice prevít, ale Ingrid miloval a udělal by pro ní první poslední, pak zemřel, Ingrid to málem nerozchodila, objevil se, ale s úplně převráceným charakterem, nesmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.12.15 17:27

@Patricia89 a ona ho nasla jak? jakoze vedela, ze zije? nebo jak to prosim bylo?

• Citovat
  • Upravit
20767
6.12.15 17:29
@Lizzi píše:
@Patricia89 a ona ho nasla jak? jakoze vedela, ze zije? nebo jak to prosim bylo?

Myslím, že jí někdo ukázal fotky z nějaké stavby (nevím proč ani kdo) a ona ho tam uviděla, tak chodila po stavbách a hledala ho, nakonec našla, utekl k ní, schovával se v jejím bytě a pak mu něco přeskočilo v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.12.15 17:33

@radkka ajo, diky.. a ona se z toho asi sesypala, ne? nebo jak se pak dostala do te vesnice, kde ted bydli?

• Citovat
  • Upravit
7744
6.12.15 17:39

Jestli si dobře vzpomínám, tak se jí zabila ségra se švagrem v autě a ona se tam stará o jejich děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 17:45
@Lizzi píše:
@radkka ajo, diky.. a ona se z toho asi sesypala, ne? nebo jak se pak dostala do te vesnice, kde ted bydli?

Jak to nesla už si nevzpomínám a s Málkovem je to tak, jak psala @Fíková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
6.12.15 17:48
@radkka píše:
Myslím, že jí někdo ukázal fotky z nějaké stavby (nevím proč ani kdo) a ona ho tam uviděla, tak chodila po stavbách a hledala ho, nakonec našla, utekl k ní, schovával se v jejím bytě a pak mu něco přeskočilo v hlavě.

Ono mu až tak nepřeskočilo. On pochopil že Ingrid ho miluje natolik že ho nenechá padnout. A protože byl u mafie ve sr…abu až po uši vymyslel si co nejhoršího by jí provedl aby mu už konečně dala pokoj.Tak jí sebral všechny její peníze a utekl s nima do zahraničí někam, a poslal jí důkaz jak si tam za její prachy užívá s děv. kama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí