Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Tak smrt farářovi matky bych nenazvala tragédií (nic ve zlém), myslím, že by to mělo být něco, co ulici zasáhne, ale uvidímeSamozřejmě by bylo hodně smutné, kdyby se něco stalo Matějovi, ale ono i tohle se v životě bohužel děje a byla by to zajímavá zápletka.
To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměnilo ![]()
Jen navnaďují a bude z toho prd ![]()
@Fjodorka píše:
To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměniloJen navnaďují a bude z toho prd
No právě. O smrti Kláry psali jak to všechny zdrtí a co vim tak jí to div nepřáli za to jaká to byla zlá a vypočítavá potvora.
@Anna766 píše:
Ono mu až tak nepřeskočilo. On pochopil že Ingrid ho miluje natolik že ho nenechá padnout. A protože byl u mafie ve sr…abu až po uši vymyslel si co nejhoršího by jí provedl aby mu už konečně dala pokoj.Tak jí sebral všechny její peníze a utekl s nima do zahraničí někam, a poslal jí důkaz jak si tam za její prachy užívá s děv. kama.
Ano, ano, vzpomínám si. Bylo to tak. Jsi dobrá. ![]()
Ono každému zůstne v paměti jiný příběh či osud víc, jinému míň. Hmm, jen já se s pamětí jen horším a horším…
hlavně jména. ![]()
@Anna766 píše:
Nechci tě ranit ale každej může(musí )někdy umřít.
Tak jo rozebereme si to-Jitka, problém z ledvinou, farářova maminka, mrtvice, Mára, hrozba útoku taxikářů, Zuzana, HIV pozitivita, Matěj údajně, tragedie? Miloš, autonehoda…
A takhle bychom mohli pokračovat. Osobně si myslim že jestli někdo, tak farářova matka.
Moje řeč.
Mmch - smrt kohokoli není snad tragedie…?
@atominnka píše:
Si myslím, že to bude farářova máti. Umře, Ryba bude v háji, Maléřka bude utěšovat a on se do ní zabouchne
A já si myslím, že farářova máti se z mrtvice zmátoří a zamiluje se do Frgálovic dědečka. A bude svatba převeliká a všichni budou happy ![]()
JItka návalová mě pěkně vytáčí. Celá rodi je auf z toho, že musí dostat ledvinu, ale o tu první přišla, když se nána zapletla s Kukačkou a nikoho neposlechla a teď, jí od léta bodá v ledvině a nejde k doktoru??
Dobř jí tak
@KPKristy píše:
A já si myslím, že farářova máti se z mrtvice zmátoří a zamiluje se do Frgálovic dědečka. A bude svatba převeliká a všichni budou happy
hezkýýý!
![]()
@čtenář propána, co je tu zas za provokatéra, co má navíc špatné info… ![]()
@Fjodorka píše:
To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměniloJen navnaďují a bude z toho prd
Jo, to je vlastně pravda ![]()
@Žirafa 69 píše:
Moje řeč.
Mmch - smrt kohokoli není snad tragedie…?
Píšu, že to bylo podáno tak, že by to mělo diváka zasáhnout, mně teda smrt paní Colombové nechá chladnou.
@čtenář píše:
JItka návalová mě pěkně vytáčí. Celá rodi je auf z toho, že musí dostat ledvinu, ale o tu první přišla, když se nána zapletla s Kukačkou a nikoho neposlechla a teď, jí od léta bodá v ledvině a nejde k doktoru??
Dobř jí tak
Kdyby to byla tvoje máma, taky bys jí to vyčetl?
@Anna766 píše:
Kdyby to byla tvoje máma, taky bys jí to vyčetl?
A navíc o žádnou ledvinu kv.tomu Kukačkovi přece nepřišla, ne?
@Žirafa 69 píše:
A navíc o žádnou ledvinu kv.tomu Kukačkovi přece nepřišla, ne?
Jedna jí kvůli poranění nefunguje, druhá selhala neléčeným zánětem = nebýt Kukačky, mohla mít funkční ledvinu.