Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Frantiskaaa
6.12.15 19:47
@atominnka píše:
Si myslím, že to bude farářova máti. Umře, Ryba bude v háji, Maléřka bude utěšovat a on se do ní zabouchne :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11439
6.12.15 20:03
@radkka píše:
Tak smrt farářovi matky bych nenazvala tragédií (nic ve zlém), myslím, že by to mělo být něco, co ulici zasáhne, ale uvidíme :think: Samozřejmě by bylo hodně smutné, kdyby se něco stalo Matějovi, ale ono i tohle se v životě bohužel děje a byla by to zajímavá zápletka.

To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměnilo :nevim:

Jen navnaďují a bude z toho prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.12.15 20:14

@Fíková @radkka díky za vysvětlení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
148568
6.12.15 20:14
@Fjodorka píše:
To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměnilo :nevim:Jen navnaďují a bude z toho prd :lol:

No právě. O smrti Kláry psali jak to všechny zdrtí a co vim tak jí to div nepřáli za to jaká to byla zlá a vypočítavá potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 20:20
@Anna766 píše:
Ono mu až tak nepřeskočilo. On pochopil že Ingrid ho miluje natolik že ho nenechá padnout. A protože byl u mafie ve sr…abu až po uši vymyslel si co nejhoršího by jí provedl aby mu už konečně dala pokoj.Tak jí sebral všechny její peníze a utekl s nima do zahraničí někam, a poslal jí důkaz jak si tam za její prachy užívá s děv. kama.

Ano, ano, vzpomínám si. Bylo to tak. Jsi dobrá. ;-)
Ono každému zůstne v paměti jiný příběh či osud víc, jinému míň. Hmm, jen já se s pamětí jen horším a horším… :,( hlavně jména. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 20:39
@Anna766 píše:
Nechci tě ranit ale každej může(musí )někdy umřít.
Tak jo rozebereme si to-Jitka, problém z ledvinou, farářova maminka, mrtvice, Mára, hrozba útoku taxikářů, Zuzana, HIV pozitivita, Matěj údajně, tragedie? Miloš, autonehoda…
A takhle bychom mohli pokračovat. Osobně si myslim že jestli někdo, tak farářova matka.

Moje řeč.
Mmch - smrt kohokoli není snad tragedie…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.12.15 20:41
@atominnka píše:
Si myslím, že to bude farářova máti. Umře, Ryba bude v háji, Maléřka bude utěšovat a on se do ní zabouchne :nevim:

A já si myslím, že farářova máti se z mrtvice zmátoří a zamiluje se do Frgálovic dědečka. A bude svatba převeliká a všichni budou happy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.12.15 20:43

JItka návalová mě pěkně vytáčí. Celá rodi je auf z toho, že musí dostat ledvinu, ale o tu první přišla, když se nána zapletla s Kukačkou a nikoho neposlechla a teď, jí od léta bodá v ledvině a nejde k doktoru??
Dobř jí tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 20:45
@KPKristy píše:
A já si myslím, že farářova máti se z mrtvice zmátoří a zamiluje se do Frgálovic dědečka. A bude svatba převeliká a všichni budou happy :lol:

hezkýýý! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 20:48

@čtenář propána, co je tu zas za provokatéra, co má navíc špatné info… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 20:51
@Fjodorka píše:
To psali i loni, jak smrt v Ulici převrátí pomalu všem životy v Ulici a nakonec umřela postava, která tam vůbec nehrála a nic se tím nezměnilo :nevim:Jen navnaďují a bude z toho prd :lol:

Jo, to je vlastně pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 20:53
@Žirafa 69 píše:
Moje řeč.
Mmch - smrt kohokoli není snad tragedie…?

Píšu, že to bylo podáno tak, že by to mělo diváka zasáhnout, mně teda smrt paní Colombové nechá chladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148568
6.12.15 21:02
@čtenář píše:
JItka návalová mě pěkně vytáčí. Celá rodi je auf z toho, že musí dostat ledvinu, ale o tu první přišla, když se nána zapletla s Kukačkou a nikoho neposlechla a teď, jí od léta bodá v ledvině a nejde k doktoru??
Dobř jí tak

Kdyby to byla tvoje máma, taky bys jí to vyčetl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 21:04
@Anna766 píše:
Kdyby to byla tvoje máma, taky bys jí to vyčetl?

A navíc o žádnou ledvinu kv.tomu Kukačkovi přece nepřišla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 21:06
@Žirafa 69 píše:
A navíc o žádnou ledvinu kv.tomu Kukačkovi přece nepřišla, ne?

Jedna jí kvůli poranění nefunguje, druhá selhala neléčeným zánětem = nebýt Kukačky, mohla mít funkční ledvinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí