Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@kometa32 jo, ten je spíš k smíchuMožná se něco vyvrbí z Mastného, zhrzená pomsta všem okolo
Tak v ukazkach neco takoveho bylo, ze Mastny ma „sileny“ plan, tak uvidime ![]()
@Žirafa 69 Midlon mi pripada spis jako zoufaly a hloupy chudacek
Kveta mela potencial, ale zatim se ztraci. Chtelo by to nejakou „potvoru“ jakou byla Klara Peskova ![]()
@Marcam píše:
@koala123 Přeješ smrt kojenci?
ježiš, dyť je to seriál ![]()
Já v podstatě s @koala123 souhlasím, teď se tam hodně dlouho nic neděje, bylo to v podstatě o ničem a tyhle věci se fakt stávají a mě taky zajímá, jak by se s tím rodina nějak poprala - teď nemyslím konkrétně smrt miminka, ale třeba jednoho z rodičů, autonehody se stávaj dnes a denně…
@spirunka píše:
Tragedie muzou byt ruzne, a scenar lze taky vysperkovat a zdramatizovat bez umrti
A navic si myslim, ze Ulice je sice serial „ze zivota“, ale primarne na nej koukaji zenske, co si chteji „odpocinout“ a pritakavat: ano, tem to slusi, a ti by si meli rozejit atd.
Smrti, a bohuzel i deti, je kolem v realnem zivote az moc.
no, tak takové ženské koukají spíš na ordinaci… do ulice reálná témata patří, vždycky tam byla
@koala123 píše:že okořenit
Už si čtu tyto diskuse dlouho a nedá mi to nepřispět. Jak už se tu psalo, je to všechno takový sluníčkový, já bych brala nějakou velkou tragédii. Je to seriál o životě a takové věci se dějou. Fajn linka byla, jak ochrnul ten Vojta. Tragédie jak hrom a ze života a scénáristi tím zaplácli hodně dílů, hodně lidí sledovalo, jak to dopadne. Ale chtělo by to něco nečekaného, aby umřela třeba Nanča, Monika nebo mladá Maléřka nebo to Světlanino miminko. A zapojit to do nějaké reálné situace. Dítě zemře na syndrom úmrtí kojence, atd. V jiných seriálech a detektivkách je to černá knihovna a tady je to všechno takové decentní a chodí kolem horké kaše, nezdají se mi ty příběhy moc reálné. Chtělo by to pořádně okořenit, aby se něco dělo.
@kometa32 píše:
Za mě ne. Vidím Miloše a je mi do smíchu.
Ty jo, já se taky vždycky směju, když ho divím. Ten herec to hraje úžasně, ale na druhou stranu to tak legrační není. Mám kamarádku, co žije s takovým,,jednodušším" chlapem, co chce mít ženskou jen na vaření a uklízení a stejně jako Midloň absolutně nechápe, že ta žena chce taky trochu času pro sebe. Je to u nich dost problém a stejně i v tom seriálu je mi Evy opravdu líto. Je to hloupá situace, když mají malé dítě. Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale bylo by fajn, kdyby se postavila na vlastní nohy a k Midloňovi se nevrátila. Aspoň by podpořili ženský, co mají podobné problémy, ale bohužel některé nemají takové štěstí, že by jim někdo pohlídal dítě a pak si těžko něco k mateřské přivydělají. Ale Midloň je fakt super. Dala bych je do jedné scény s Hložánkem starším. Třeba by se mohli potlat u Henryho u piva
![]()
@koala123 Jéé a víš, že by to by to nebyli špatné? Miloš s Hložánkem starším a ať jim není smutno, tak i Pepana ![]()
@Lizzi Na Chirurgy ani ne, ono stačí zapnout zprávy na Nově a člověk musí dát hadr pod televizi a chytat krev, aby jí neměl na koberci
. Ne ale fakt, všude samá tragédie, asi už to čekám všude.
Ještě tam nebyla rakovina, nebo jo? Třeba tlustýho střeva nebo prsu, aby se taky udělala trochu osvěta zase.
A myslím, že ještě maminka They a Libušky měla rakovinu. Nevzpomenu si na příjmení, ale byla to Kateřina ![]()
@Gepardice píše:
A myslím, že ještě maminka They a Libušky měla rakovinu. Nevzpomenu si na příjmení, ale byla to Kateřina
Nekonečná
@spirunka problém? Píšu snad o Tobě? Proč převracíš oči?