Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometa32 píše:
Za mě ne. Vidím Miloše a je mi do smíchu.
Jo, to se člověk aspon nasměje. Toho jako záporáka moc neberu, i když je to buran ![]()
@vokishka píše:
Já hlasuju pro celiakii, třeba Ema by ji mohla mít. Mohli by ukázat, jaký je problém „dohrabat se“ k diagnoze a jak je drahé jídlo. Diagnostika by jim vydržela na celou sezonu.
Nejspíš máme smůlu, je tam bylina
![]()
@ivik21 píše:
Nejspíš máme smůlu, je tam bylina![]()
Aby nevyléčila Jitce Nitce ledvinu ![]()
Středeční díl 2933 vhodným dárcem je Lída a v ukázkàch na čtvrtek má Rozina po oslavě narozenin halucinace - že by jí dal někdo drogy?
@lena1968 píše:
Středeční díl 2933vhodným dárcem je Lída a v ukázkàch na čtvrtek má Rozina po oslavě narozenin halucinace - že by jí dal někdo drogy?
Olalá, konečně se něco bude dít.
@lena1968 píše:
Středeční díl 2933vhodným dárcem je Lída a v ukázkàch na čtvrtek má Rozina po oslavě narozenin halucinace - že by jí dal někdo drogy?
A co Lída na to? Teprve stahuju ![]()
Doktor si je popletl a nejdřív mluvil k Monice - pěkně trapné. Dost to Lídu vzalo, ale později byla docela v pohodě tak uvidíme
@lena1968 píše:Doktor si je popletl a nejdřív mluvil k Monice - pěkně trapné. Dost to Lídu vzalo, ale později byla docela v pohodě tak uvidíme
To půjde Mára bouchnout šampáňo.
Když už jsme u těch smrtí, neumře Lída při operaci? Chlap, který zůstane na dítě sám, ještě v Janově věku není blbé téma ![]()
@radkka Nevím nevím, on tam moc nehraje. To by ho už vrátili do děje.
@vokishka píše:
@radkka Nevím nevím, on tam moc nehraje. To by ho už vrátili do děje.
To je pravda, ale třeba by se o to více angažoval zapálený strejda Mára s Motykou.
@lena1968 píše:
Ha, já to věděla
![]()
@radkka píše:
To půjde Mára bouchnout šampáňo.Když už jsme u těch smrtí, neumře Lída při operaci? Chlap, který zůstane na dítě sám, ještě v Janově věku není blbé téma
No vidíš, to by mě nenapadlo ![]()