Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi píše:
no v popisu dílů píšou, že se o ni budou bát, tak to bude asi šílený. tys už to viděla? napiš víc!
EDIT: Je to zřejmě po oslavě narozenin v Coolně, kde byla se spolužáky (i patkáčem) a Ričrdem, v ukázkách nic nenasvědčovalo, že by se to nějak rozjelo, jediné mě napadlo, že jí něco podstrčil patkáč, ale spíš si myslím, že se u ní rozjede nějaká psychická porucha.
@radkka hm psychicka porucha? jejda, sice hruza, ale bylo by to zajimave ![]()
@radkka píše:Sedi na vaně oblečená má puštěnou sprchu a sprchuje zřejmě kohosi ve vaně, něco na ní křičí (no, vyloženě neřve, ale normální tón to neni) něco jako „tys myslela, že tě nepoznám“…frgálová na ní vyděšeně kouká, volá Martina, ptají se, co měla za drogy a ona nereaguje, mumlá dál a kouká do vany.EDIT: Je to zřejmě po oslavě narozenin v Coolně, kde byla se spolužáky (i patkáčem) a Ričrdem, v ukázkách nic nenasvědčovalo, že by se to nějak rozjelo, jediné mě napadlo, že jí něco podstrčil patkáč, ale spíš si myslím, že se u ní rozjede nějaká psychická porucha.
no ty *ole
![]()
@spirunka píše:
@radkka hm psychicka porucha? jejda, sice hruza, ale bylo by to zajimave
Já si nějak nedovedu představit, že by jí někdo potajnu do něčeho nasypal drogy, však ti její spolužáci byli vedle z burčáku
A Ričrd mi nepřije jako takový idiot. Že by si něco vzala vědomě, tomu nevěřím už vůbec.
Možná si to ale přibarvuji, protože znám případ, kdy se kamarádovi rozjela schizofrenie právě v jejím věku a v době, kdy začínal požívat alkohol.
Já mám známého, kterému se schizofrenie rozjela po kouření marihuany.
@radkka to by tam určitě bylo jako vedlejší linka s tím dotyčným, kdo jí to nasypal. to bude asi nějaká porucha..
@Lizzi píše:
@radkka to by tam určitě bylo jako vedlejší linka s tím dotyčným, kdo jí to nasypal. to bude asi nějaká porucha..
Bylo by to i zajímavé téma, bohužel takový případů mám v okolí více
Je neuvěřitelné, jak se z ničeho nic z normálního, zdravého, chytrého a veselého člověka stane tohle… což nemyslím zle, ale ti co znám už prostě nevedou normální život, většinou se s nimi nedá už tak bavit jako dřív, jsou prostě najednou jiní a když vidíš moment, kdy si zapomenou vzít prášky… ![]()
@radkka taky znám pár mlaďochů, kterým chlast nebo lehké drogy rozjely psychózy.. ![]()
Mně se v jejím věku rozjela schizofrenie. Prý jen stresem a únavou. Dělala jsem gympl a měla brigády, hodně práce i doma na statku. Ona taky může být přetažená.
@radkka
a já myslela, že sis změnila profilovku
Přehlídla jsem to jedno d navíc ![]()
@Raddkka pardoooon ![]()
@radkka píše:
@RaddkkaViděla jsi tu Rozinu?Mně to přijde děsivý.
Já to ted viděla a nechápu
EDIT : teda měl tam být tehnhle smajl ![]()
Příspěvek upraven 08.12.15 v 11:57
@atominnka píše:
@radkka![]()
![]()
a já myslela, že sis změnila profilovku
Přehlídla jsem to jedno d navíc
@Raddkka pardoooonJá to ted viděla a nechápu
Ne e, já jsem věrná svému miláčkovi ![]()
Mne by prislo dejove zajimave, kdyby se s darcovstvim Lida sekla, treba zeby j ochromil strach…nebo proste to nejak zkomplikovat, aby zas nebyla zapletka vyresena behem dvou dilu.
.