Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
8.12.15 22:20
@KPKristy píše: :roll:
Dobytek..
Patkáč to dotáhl, dali si všichni, tak i Rozina. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
8.12.15 23:04
@radkka píše: Jo, tak tráva to byla :roll:

Podle ukázek jsem tipovala spíš něco tvrdšího. Neznám nikoho, kdo by měl po trávě halušky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
8.12.15 23:29
@MUFICE píše:
Podle ukázek jsem tipovala spíš něco tvrdšího. Neznám nikoho, kdo by měl po trávě halušky :think:

já jsem o spoooouuuustě slyšela, většinou v rámci nějáké protidrogové prevence a jiné osvěty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.12.15 23:48

Myslím, že si to Richard u Maléřů pěkně rozlil- to bylo pořád keců, jak se o Rozinu postará…a při první příležitosti ji svede na scestí. Pokud byli doteď Maléřovi za přísné rodiče, tak teď už nebude moct Rozina vůbec nikam, to mu snad mohlo být jasné… A Eva už tu Halamovou tolik nežere- to pomalé vystřízlivění mi přišlo poměrně ze života. Naopak Anča nevynechala příležitost, jak podrbat s Evou Halamku a chvíli nato pomlouvala s Halamovou Evu. Kámoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
9.12.15 07:38

Roza je blbka. Může být ráda, že jí prošla u rodičů jedna lež a dráždí je dál. Přitom kdyby odmítla (jako viky), tak by se houby stalo. Až jí utnou vycházky, bude zas vyskakovat jak čertík na pérku :mrgreen:
Richard zas není takové neviňátko - přijde mi přitažené za vlasy, že teď většinu času tráví s lidmi o 3 roky mladšími, s mladší ségrou. Kde má svoji třídu, svoje přátelé :nevim:
Jinak viděla jsem dopředu a byla to fakt tráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 07:40
@MUFICE píše:
Podle ukázek jsem tipovala spíš něco tvrdšího. Neznám nikoho, kdo by měl po trávě halušky :think:

Já jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.12.15 08:59

Ja se ani nedivim, ze stahli Kurizka z reklamy. Mel zustat tam, tam mu to svedcilo, ted to stoji za pendrek. Tam i tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 09:06
@Moise píše:
Roza je blbka. Může být ráda, že jí prošla u rodičů jedna lež a dráždí je dál. Přitom kdyby odmítla (jako viky), tak by se houby stalo. Až jí utnou vycházky, bude zas vyskakovat jak čertík na pérku :mrgreen:
Richard zas není takové neviňátko - přijde mi přitažené za vlasy, že teď většinu času tráví s lidmi o 3 roky mladšími, s mladší ségrou. Kde má svoji třídu, svoje přátelé :nevim:
Jinak viděla jsem dopředu a byla to fakt tráva

Že si ve dvaceti dá trávu nevidím jako takový prohřešek, děláš, jak kdyby si píchali heroin :P Nemám pocit, že by to Rozině nějak moc nutili, jen se zeptali, jestli si nedá, nikdo se jí nevysmíval, nemusela to dělat, ale asi chtěla zafrajeřit.
Nemám dojem, že by tolik trávil čas s mladšími, chce být s Rozinou a u toho holt jsou její vrstevníci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
9.12.15 09:11

Rozina vzdy takova hodnucka bezpubertalni divka a da si jentak jointa? :mrgreen: Mohla by zacit trosku hulit, aspon by nebyla tak nudna :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.12.15 09:14

Já teda taky neznám nikoho, kdo by po hulení měl halušky :nevim: ale asi se to děje :think: aby se jí díky tomu nezačala rozvíjet nějaká psychická nemoc. já teda zatím jenom viděla ukázky, celej díl shlídnu dneska večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 09:14
@spirunka píše:
Rozina vzdy takova hodnucka bezpubertalni divka a da si jentak jointa? :mrgreen: Mohla by zacit trosku hulit, aspon by nebyla tak nudna :oops: :mrgreen:

No, to taky nechápu, je celá na větvi z toho, že lhala rodičům, sex nechce, antikoncepci brát nebude, ale trávu, tu jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 09:15
@allluck píše:
Já teda taky neznám nikoho, kdo by po hulení měl halušky :nevim: ale asi se to děje :think: aby se jí díky tomu nezačala rozvíjet nějaká psychická nemoc. já teda zatím jenom viděla ukázky, celej díl shlídnu dneska večer

Já takové znám a jeden kamarád hulil docela dlouho, pravidelně a najednou z toho měl právě takový stav, přestal kvůli tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
9.12.15 09:22

@radkka jeste me napada, jestli vubec vedela co to je? :D Ale i tak, ze by si dala do pusy cigaro byt s marjankou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.12.15 09:29
@radkka píše:
Já takové znám a jeden kamarád hulil docela dlouho, pravidelně a najednou z toho měl právě takový stav, přestal kvůli tomu :nevim:

aha, tohle už je fakt síla :think: neřeknu, když si někdo občas nějakýho jointa dá, někomu je po tom zkrátka dobře, má pocit uvolnění atp., ale tohle je fakt síla a pochybuju, že Rozina je z těch, která to tam vyhulila celý :D to teda bejt někým takovým a tohle se mi někdy stát, tak se tomu celej život vyhejbám velkým obloukem :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 09:31
@allluck píše:
aha, tohle už je fakt síla :think: neřeknu, když si někdo občas nějakýho jointa dá, někomu je po tom zkrátka dobře, má pocit uvolnění atp., ale tohle je fakt síla a pochybuju, že Rozina je z těch, která to tam vyhulila celý :D to teda bejt někým takovým a tohle se mi někdy stát, tak se tomu celej život vyhejbám velkým obloukem :roll: 8)

Rozina si párkrát potahla, ale na můj vkus napoprvé víc než dost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky