Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jinak Terýska mi je líto a z kuřízka mi je na
at už mu dá košem ona nebo to stejně udělá kuřízek
@Anna766 @věrasek80 holky, nic si z toho nedělejte-já zkusila kdeco a ted jsem nudná stejně jako vy.
![]()
Příspěvek upraven 09.12.15 v 17:57
@věrasek80 píše:
A jinak Terýska mi je líto a z kuřízka mi je naat už mu dá košem ona nebo to stejně udělá kuřízek
jo, to máš pravdu..ale Terezy mi líto není. Spíš si říkám, jak muže byt porad tak zaslepená. ![]()
@brko píše:
@Anna766 @věrasek80 holky, nic si z toho nedělejte-já zkusila kdeco a ted jsem nudná stejně jako vy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 09.12.15 v 17:57
Já ani nezkoušela
jsem nechutně slušná ![]()
Tak teď to bylo drsný, ten doktorův přešlap.
Holky, kdybyste byly na místě Jitky, přijaly byste ledvinu od dítěte? Já asi ne. Možná až jako poslední možnost, ale asi bych se snažila počkat na cizího dárce.
@PetraJ píše:
Tak teď to bylo drsný, ten doktorův přešlap.Holky, kdybyste byly na místě Jitky, přijaly byste ledvinu od dítěte? Já asi ne. Možná až jako poslední možnost, ale asi bych se snažila počkat na cizího dárce.
Ted jsme se o tom bavili s mym, ze bych taky pockala jestli se nenajde jiny darce a ledvinu od ditete prijala az by zacalo „horet“.
Od dítěte bych ledvinu nepřijala, co kdyby ji v budoucnu potřebovala, nebo pro svoje dítě.. Na dialyze se da žít, čekala bych na dárce
@Gosi píše:
já jsem o spoooouuuustě slyšela, většinou v rámci nějáké protidrogové prevence a jiné osvěty
Ted jsem se podívala na celý ten díl. Jednoho špeka vyhulilo 3-4 lidi a ona má takové halušky…
![]()
@MUFICE píše:
Ted jsem se podívala na celý ten díl. Jednoho špeka vyhulilo 3-4 lidi a ona má takové halušky…![]()
Tak oni jsou zvyklí a Rózi je citlivější ![]()
@Moise píše:
Roza je blbka. Může být ráda, že jí prošla u rodičů jedna lež a dráždí je dál. Přitom kdyby odmítla (jako viky), tak by se houby stalo. Až jí utnou vycházky, bude zas vyskakovat jak čertík na pérku
Richard zas není takové neviňátko - přijde mi přitažené za vlasy, že teď většinu času tráví s lidmi o 3 roky mladšími, s mladší ségrou. Kde má svoji třídu, svoje přátelé
Jinak viděla jsem dopředu a byla to fakt tráva
Kamarádí se Mikim a Hložánkem, tuhle se nimi přece potkal a klábosil o Rozině. Jeho kamarády tam moc neukazují, když ted randí s Rozinou a ta má mladší kamarády ![]()
@MUFICE píše:
Ted jsem se podívala na celý ten díl. Jednoho špeka vyhulilo 3-4 lidi a ona má takové halušky…![]()
Tak oni jsou zvyklí a Rózi je citlivější ![]()
@Fíková píše:
Já po nějakém holandském skunku jo.![]()
Byla jsem stará asi jako Róza.
Před x lety jsem si taky párkrát potáhla a nic mi nebylo, nebyla jsem ani vysmátá, tak jsem asi imunní ![]()
@Anna766 píše:
Tak oni jsou zvyklí a Rózi je citlivější
přesně tak, psala jsem, že má rozhozenou psychiku ze stěhování, Luciny, atd…