Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
10.12.15 16:27

Ja ted dokoukavala starsi dily, tkz reaguji trochu opozdene, ale neda mi to. Ten Kurizek, to je takovej vuuul. Jak se Oliver prokecl s tema vanocema, tak zase hodil ten provinilej ustrasenej psi pohled :roll: :roll:. Se divim, ze po nem Terka nehodila tu zehlicku… Myslim, ze na vanoce se da s tou svoji furii zase dohromady, minimalne si spolu, v ramci zachovani dobrych vztahu, vrznou :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
10.12.15 16:45
@Gorlami píše:
Ja ted dokoukavala starsi dily, tkz reaguji trochu opozdene, ale neda mi to. Ten Kurizek, to je takovej vuuul. Jak se Oliver prokecl s tema vanocema, tak zase hodil ten provinilej ustrasenej psi pohled :roll: :roll:. Se divim, ze po nem Terka nehodila tu zehlicku… Myslim, ze na vanoce se da s tou svoji furii zase dohromady, minimalne si spolu, v ramci zachovani dobrych vztahu, vrznou :D.

Taky si myslim, ze si vrznou a Kurezice to jeste pekne za tepla Teriskovi povi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
10.12.15 16:48

Já v to doufám!! Kuřízka nemůžu od začátku ani cítit. Tak snad se s Terezou brzy rozejdou a ta poběží za Davidem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
10.12.15 16:51
@spirunka píše:
Taky si myslim, ze si vrznou a Kurezice to jeste pekne za tepla Teriskovi povi ;)

A Kurizek pak bude Teriskovi vysvetlovat, jak se to prihodilo, ze si dali luxusni konacek a on nadseny z toho, ze napeti opadlo se nejak zapomnel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.12.15 17:09
@Gorlami píše:
A Kurizek pak bude Teriskovi vysvetlovat, jak se to prihodilo, ze si dali luxusni konacek a on nadseny z toho, ze napeti opadlo se nejak zapomnel :lol:

:lol: Hezky řečeno… :lol:
Já myslím, že to skončí těsně před vánocema, nebo na Vánoce a na štědrej den se dají do kupy s tím Davidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.15 17:30
@me2dova píše:
Koukala jsem na páteční díl a opět se mi potvrdilo to, co si myslím už dávno. Eva je sobecká a rozmazlená ženská. Přemýšlím, čím to je, že je tak oblíbená a došla jsem k závěru, že to bude tím, že je Hybnerová taková sympaťanda:) Protože jinak Eva jako postava je strašná- nejdřív se vykašle na svá děcka, ti kvůli ní skončí v děcáku, naprosto traumatizováni, holka nemluví. Pak se jí ujmou Liškovi, vyhrabou jí z nejhoršího a přijde Eva a zase- já, já, já, já chci svoje dítě. Nezájem, co by si přála třeba ta malá, která už má leccos za sebou a u Lišků si zvykla. Nezájem, že bydlí v nějakém kamrlíku, kde holka musí spát v obýváku, nezájem, že s jejím šamstrem nevychází. Prostě ona chce- a tak to tak bude. Nakonec jí odtáhne do nějaké pihele na Šumavu a to jí netrápí, že Ema je ve svém věku už také „osobnost“, jak s tím teď termínem tak často operuje a že je v Praze zvyklá, má tu kamarády,… ale pozor, pak se jí narodí další děcko, je unavená a najednou usoudí, že bude lepší Emu odlifrovat zpátky k Liškům. A nakonec sbalí kluka, protože ONA chce být osobnost a v Kašperkách se cítí osamělá (zajímavé, že když si na to stěžovala Ema, tak to Evu netrápilo) a odstěhuje se do Prahy, kde s děckem přespává po známých. Že by třeba alespoň jednomu svému dítěti dopřála kompletní rodinu, to ji nezajímá- Midloň sice není chlap roku, ale takový byl už když si ho nabrnkla, takového otce svému dítěti vybrala. Teď je mi ho docela líto, on za nimi pořád jezdí do Prahy, snaží se argumentovat racionálně a hledat kompromisy- Eva řekne- já se do Kašperek nevrátím- a tím je pro ni diskuze uzavřená. A diví se, že jeho to vytáčí…
Docela bych jí přála, aby si Miloš zažádal o svěření malého do péče a kluka dostal. To by asi čučela…a první, kdo by si začal stěžovat, by byla Anča, protože by se Evina pozornost opět upřela na Emízlato- opět by si vzpomněla, že má dceru, nejen hlídačku pro Miloška.

Shrnula jsi to dokonale :palec:. Takhle pohromade to Evu opravdu nestavi do idealniho svetla..

Jinak Ulici ted nestiham, jsem rada kdyz po praci zvladnu pofackovat domacnost. Snad si k tomu dneska na chvili sednu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148638
10.12.15 19:26
@me2dova píše:
Koukala jsem na páteční díl a opět se mi potvrdilo to, co si myslím už dávno. Eva je sobecká a rozmazlená ženská. Přemýšlím, čím to je, že je tak oblíbená a došla jsem k závěru, že to bude tím, že je Hybnerová taková sympaťanda:) Protože jinak Eva jako postava je strašná- nejdřív se vykašle na svá děcka, ti kvůli ní skončí v děcáku, naprosto traumatizováni, holka nemluví. Pak se jí ujmou Liškovi, vyhrabou jí z nejhoršího a přijde Eva a zase- já, já, já, já chci svoje dítě. Nezájem, co by si přála třeba ta malá, která už má leccos za sebou a u Lišků si zvykla. Nezájem, že bydlí v nějakém kamrlíku, kde holka musí spát v obýváku, nezájem, že s jejím šamstrem nevychází. Prostě ona chce- a tak to tak bude. Nakonec jí odtáhne do nějaké pihele na Šumavu a to jí netrápí, že Ema je ve svém věku už také „osobnost“, jak s tím teď termínem tak často operuje a že je v Praze zvyklá, má tu kamarády,… ale pozor, pak se jí narodí další děcko, je unavená a najednou usoudí, že bude lepší Emu odlifrovat zpátky k Liškům. A nakonec sbalí kluka, protože ONA chce být osobnost a v Kašperkách se cítí osamělá (zajímavé, že když si na to stěžovala Ema, tak to Evu netrápilo) a odstěhuje se do Prahy, kde s děckem přespává po známých. Že by třeba alespoň jednomu svému dítěti dopřála kompletní rodinu, to ji nezajímá- Midloň sice není chlap roku, ale takový byl už když si ho nabrnkla, takového otce svému dítěti vybrala. Teď je mi ho docela líto, on za nimi pořád jezdí do Prahy, snaží se argumentovat racionálně a hledat kompromisy- Eva řekne- já se do Kašperek nevrátím- a tím je pro ni diskuze uzavřená. A diví se, že jeho to vytáčí…
Docela bych jí přála, aby si Miloš zažádal o svěření malého do péče a kluka dostal. To by asi čučela…a první, kdo by si začal stěžovat, by byla Anča, protože by se Evina pozornost opět upřela na Emízlato- opět by si vzpomněla, že má dceru, nejen hlídačku pro Miloška.

Donutila jsi mě k zamyšlení. A a a a pravdu máš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
10.12.15 19:49

Koukala jsem na chat s Rozou a pise, ze ma 9sourozenců.. Je to pravda? Zda se mi to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.12.15 20:12
@me2dova píše:

Asi jsem jediná, kdo nesouhlasí :mrgreen:
Jen tak mimochodem Ema měla u Evy celý svůj pokoj pro sebe. Kdyby byl Milošek zachráněn od Milošovy výchovy, nepovažovala bych to za průser, ale za nesmírné štěstí, Miloše mi líto není ani trochu, je to primitiv a hrubián, kdyby se k Evě choval normálně, nemá problém. Chápu její pocity z Kašperek, zřejmě si nikdy nežila v takovém prostředí, to pak opravdu nepochopíš, jak se člověk cítí.
Sobecká je, to je pravda a hlavně je hloupá, že si vzala Miloše a udělala si s ním dítě, nicméně kdo je bez chyby, že. Ona ženská, která se zoufalá, vylezla z kriminálu, nikoho nemá, vlastní děti ji nemají rády (oprávněně)…potřebuje náruč, do které se schoulí a bohužel to bývá ta první náruč, kterou potkají, bez ohledu jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.12.15 20:14
@Lejaa píše: :lol: Hezky řečeno… :lol:
Já myslím, že to skončí těsně před vánocema, nebo na Vánoce a na štědrej den se dají do kupy s tím Davidem

S Davidem se dohromady dají, ale jestli na Vánoce, tak ty 2016. Nevěřím, že by to šlo tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
10.12.15 20:25

@radkka já si je teda spolu představit neumím, jsou jak brácha se ségrou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
10.12.15 20:26

@me2dova souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
10.12.15 20:28

V ukázkch na středu Lída se sesype a na operaci nebude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.12.15 20:34
@lena1968 píše:
V ukázkch na středu Lída se sesype a na operaci nebude chtít

To jsem zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
10.12.15 20:36

@lena1968 to jsme si myslely :think: Já akorát čekám, jestli se objeví nový díl a zatím nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí