Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
11.12.15 14:41
@radkka píše:
Mně je trochu divný, že Anču ještě nenapadlo, že Eva bude chtít Emu zase zpátky k sobě. Nebo to tam bylo?

Nebylo, nevšimla jsem si. Myslíš, že by ji Eva zase chtěla? Když vidí, že život u Lišků jí prospívá?
Nevím no, jako mám tohle nějak nepobírám. Jakože jezdím za dítětem na návštěvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 14:45
@KPKristy píše:
Nebylo, nevšimla jsem si. Myslíš, že by ji Eva zase chtěla? Když vidí, že život u Lišků jí prospívá?
Nevím no, jako mám tohle nějak nepobírám. Jakože jezdím za dítětem na návštěvu…

Myslím, že jo, tohle podle mě bere jako řešení toho problému se školou, vždyť než odešla od Miloše, tak Emě navrhovala, jestli nechce jít na gympl do Sušice nebo kam tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.15 14:46
@radkka píše:
Myslím, že jo, tohle podle mě bere jako řešení toho problému se školou, vždyť než odešla od Miloše, tak Emě navrhovala, jestli nechce jít na gympl do Sušice nebo kam tam.

Hm, tak je otázka, jestli si Eva prosadí Prahu nebo ji Miloš přemluví k návratu do Kašperek :nevim:. Tam by se Ema těžko chtěla vrátit a myslím, že by ji Eva ani nepřemlouvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 14:47
@KPKristy píše:
Hm, tak je otázka, jestli si Eva prosadí Prahu nebo ji Miloš přemluví k návratu do Kašperek :nevim:. Tam by se Ema těžko chtěla vrátit a myslím, že by ji Eva ani nepřemlouvala..

Já myslím, že určitě zůstane v Praze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.12.15 14:55

Eva říká, jak je Miloš sobec a přitom teda její jednání „vůbec sobecké není“, nepřistoupí na nic co on řekne, kluka mu sebrala.
A s ledvinou jsem ráda, že to je tak jak jsem si myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
11.12.15 15:46
@vokishka píše:
@SlecnaSally nevím, moc tomu nevěřím. Že by jen tak dávali někomu nahlídnout do scénáře? To se mi nezdá.

Do scenare nahlednout urcite nenechaji, ale na nastence maji strucne obsahy obrazu, ktere se prave nataci, takze neco se vycist da… mne se ale nezda to, ze si v tech dvou prispevcich protireci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
11.12.15 15:48

Mě překvapilo, že Rozina přišla domů úplně normální, diskutovala normálně a pak ji to najednou skolilo. A taky nechápu, proč s tou operací tak strašně spěchají, vždyť Jitka neumírá. Prostě jen musí chodit na dialýzu, takových lidí je hromada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
11.12.15 19:07
@vokishka píše:
Mě překvapilo, že Rozina přišla domů úplně normální, diskutovala normálně a pak ji to najednou skolilo. A taky nechápu, proč s tou operací tak strašně spěchají, vždyť Jitka neumírá. Prostě jen musí chodit na dialýzu, takových lidí je hromada.

Já si říkala to samý. Vždyť to, co se kouří, jde do krve hned, tak normálně by už musela být zhulená ještě před rodiči - když přišla. No, byla to hloupost a ještě s chlastem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
11.12.15 19:09

Nevypadá to, že ze Šmýda se postupně vyloupne celk. citlivý chlap, který - jako někteří :roll:,to akorát schovával za silácké kecy a chlast…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.12.15 19:26
@Žirafa 69 píše:
Já si říkala to samý. Vždyť to, co se kouří, jde do krve hned, tak normálně by už musela být zhulená ještě před rodiči - když přišla. No, byla to hloupost a ještě s chlastem…

Já si naopak myslím, že je to dost reálné, byť sama nehulím tak 30%lidí z mého okolí příležitostně jo :mrgreen: Ona hulila venku, ale jakmile přišla do tepla změnila se rychlost krve v organismu a účinek najel dvojnásobně:-) Je to jako s chlastem, jak dojdeš do tepla, je ti pekelně zle… :poblion: :nevim: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.12.15 19:38
@Blanka89 píše:
Eva říká, jak je Miloš sobec a přitom teda její jednání „vůbec sobecké není“, nepřistoupí na nic co on řekne, kluka mu sebrala.
A s ledvinou jsem ráda, že to je tak jak jsem si myslela…

jenže Miloš žádnej návrh nemá, to je ten problém… kdyby řekl jo, zůstanem v kašperkách, enbo v nějákém blízkém městě najdem nájem… ale né v jednom baráku s jeho matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
11.12.15 19:53
@Gosi píše:
jenže Miloš žádnej návrh nemá, to je ten problém… kdyby řekl jo, zůstanem v kašperkách, enbo v nějákém blízkém městě najdem nájem… ale né v jednom baráku s jeho matkou

Tak kdyt to tam cele ted predelal ne?..Zase cpat nekam penize se mu treba nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.12.15 20:00

Holky, nějak nikde nemůžu najít pondělí a úterý ke stažení, to vždycky v pátek večer už bývá, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.12.15 20:01
@barca.hrosik píše:
Tak kdyt to tam cele ted predelal ne?..Zase cpat nekam penize se mu treba nechce :think:

já se jí ale nedivím, že se jí tam nechce. to, že jí Miloš řekl, že tam zazdí dveře, to opravdu skoro nic nemění… já snad neznám rodinu, kde by starý bydleli s mladýma a nikde nebyl žádný problém. já bych to teda nechtěla ani se svými rodiči :nevim: a to svoje rodiče miluju a oni mě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
11.12.15 20:22

@Gosi @barca.hrosik právě, on jí něco navrhl, ale asi jste to ještě neviděli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí