Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Mě překvapilo, že Rozina přišla domů úplně normální, diskutovala normálně a pak ji to najednou skolilo. A taky nechápu, proč s tou operací tak strašně spěchají, vždyť Jitka neumírá. Prostě jen musí chodit na dialýzu, takových lidí je hromada.
@Žirafa 69 píše:
Já si říkala to samý. Vždyť to, co se kouří, jde do krve hned, tak normálně by už musela být zhulená ještě před rodiči - když přišla. No, byla to hloupost a ještě s chlastem…
Hlavně to z ní muselo být cítit, vím jak lidi po tom vypadají i jak je to z nich cítit. Tohle se scénaristům moc nepovedlo
@Raddkka píše:Koukala jsem na 2936 a Lídu i chápu. Být poprvé bez dítěte, ještě na Vánoce a navíc jít na operaci. Operace je vždy riziko. Žít s jednou ledvinou a doufat, že se mi nic nestane, nebo dětem aby jí nepotřebovali. Divné mi spíš příjde, že si to od ní máma „vzala“ a ani moc neváhala. Bojím se, že se kvůli tomu pohádá s Monikou. Monika to nepochopí.
Taky si myslím, že se chytnou, ale já stojím při Liduně. Navíc to takhle blbě naplánovali zrovna na svátky ![]()
@barca.hrosik píše:
Tak kdyt to tam cele ted predelal ne?..Zase cpat nekam penize se mu treba nechce
byla blbost se tam vůbec stěhovat… jako jo, utopili v tom pár peněz, ale zase jednou až nebudou rodiče se mu ta investice vrátí… jsme letos řešili podobný problém a můj se naštěstí probral včas ![]()
@Blanka89 píše:
@Gosi @barca.hrosik právě, on jí něco navrhl, ale asi jste to ještě neviděli.
vpodstatě né, ona mu řekla, že s jeho matkou v jednom domě nebude… on pořád opakuje jak to udělat aby s jeho rodiči v jednom domě byla… ale teď s tím bytem v praze si myslím, že je to od ní dobrej nápad a on by snad aspoň na zkoušku na to mohl přistoupit…
Tak Lída s Monikou se podle očekávání poštěkají v coolně.. Lída chce druhé dítě, to oznámila i Janovi, ten z toho má ohromnou radost
A ledvinu bude chtít darovat Olda
@carambol píše:
Jéééé, Mára je ostříhaný
@carambol píše:
Jéééé, Mára je ostříhaný
A sluší mu to aspoň? Tak asi všechno je lepší než ten umaštěný bobek, co? ![]()
@Moise píše:Tak Lída s Monikou se podle očekávání poštěkají v coolně.. Lída chce druhé dítě, to oznámila i Janovi, ten z toho má ohromnou radostA ledvinu bude chtít darovat Olda
Jan má radost z druhého dítěte??
Vždyť kvůli prvnímu se málem rozváděl… ![]()
@KPKristy to byla ironie, samozřejmě má radost v opačném slova smyslu ![]()
@Moise píše:
@KPKristy to byla ironie, samozřejmě má radost v opačném slova smyslu
Aha, to jsem se lekla, že se zase další zázračně přerodil ![]()
A Lída to na něj určitě zase ušije po emiminovsku - selže jí pilule ![]()
@KPKristy píše:
Aha, to jsem se lekla, že se zase další zázračně přerodilA Lída to na něj určitě zase ušije po emiminovsku - selže jí pilule
To by mohla být dobrá zápletka, kdyby opravdu otěhotněla, Honza ji opustil kvůli dalšímu podrazu a ona by zůstala se dvěma dětma a bez hlídací babičky sama. Konečně by poznala realitu, jinak se má jak v bavlnce a když Elis zabrečí, tak vždycky někdo přiběhne ![]()
Holky a kolik je vlastně té Elišce let? Kolem dvou? Mě dostává, jak tam řeší, že nemůže vydržet pár dní s tátou
A že táta ani neví, kde má očkovací průkaz
K čemu proboha ![]()
@Moise
Očkovací průkaz bych řekla, že byl naprosto zástupný problém.
Já Lídu celkem chápu, od začátku se jí do té operace moc nechtělo, ale Monika do toho šla tak nadšeně a samozřejmě a mluvila za ně obě, že jí bylo blbé to odmítnout. A pak jí k tomu rodina nedala příležitost, to bylo samé „ty jsi hrdinka, ty jsi tak hodná, že mi tu ledvinu dáš…“ takže se prostě sesypala až v den D, když přišlo z tlustejch do tenkejch. Ono to musí být dost hrozné mít sestru, jako je Monika, která bude považovat za vrchol největšího sobectví, že někdo nechce přijít o svůj orgán…
Tak Liduna předvedla v Coolně hysterickou scénu a pak šli říct Jituně, že si to rozmyslela. Jituna byla celkem v klidu. Večer to pak řekla Monice a ta se mohla zbláznit. V dalším díle bude vyvádět a nakonec řekne Liduně, že je sobecká. Ta jí na oplátku sdělí, že je sobecká ona, když nechce dítě a chce radši studovat a cestovat ![]()